БЕРОЕ - Левски - 2:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: БЕРОЕ-Левски 24 Април/неделя/ 15.00часа
Ей беройци, всичките песни сте ни изкопирали! 
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Rivaldo10 написа:Ей беройци, всичките песни сте ни изкопирали!
Значи са сполучливи...
- Captain Stottlemeyer
Честита победа на всички левскари!
На привържениците на "Берое": До нови срещи в мача на годината за вас!

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Right_side
- Контакти:
Много си бяха наддигнали главите , сега падат от високо. То не бяха закани
АЛООО събудете се това е ЛЕВСКИ ,независимо в какво състояние не можете да го стигнете никога !!!
Българийо, събуди се!!!
Честита победа,ако съдията беше признал гола,при 1:1 ставаше съвсем друг мача.Не съм гледал повторения на ситуациите,сега се прибирам,доволен съм че момчетата се раздадоха и играха за победа,не съм съгласен че нямахме положения,на няколко пъти бяхме близко при 2:2 да вкараме,но това е футбола,трябва и късмет понякога.Не искам да се оправдавам със съдията,но не е коректно и вие да го правите,не виждам с какво ни е помогнал.Виновни сме си ние,не може лилипути по 1,60 да ни вкарват голове с глава и гърбавия Йовов всеки мач да го оставят да си прави мача на сезона срещу нас!Гледаме напред,има още мачове.
На Великден наистина стават чудеса след като недоразумението Матондо вкара гол.Един приятел ми пусна SMS-Матондо воскресе!
Нямам нищо напротив следващата неделя на мача срещу Сливен да я нарекат Матондова неделя,вместо Томина неделя.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Много здрав мач се получи! Страхотна атмосфера и по трибуните! Въпреки загубата мога да кажа, че отбора ни надигра Левски в по-голямата част от мача, като единствено имам претенции към защитата, която има вина и за трите гола, но понякога така се получава по-добрия отбор не винаги излиза победител. Съдията направи една единствена фрапантна грешка, като ощети отбора на Берое при ситуацията с фала, като не пусна авантаж по всички правила играта не трябваше да бъде спирана! Левскарите се постараха да изнервят мача с непрестанните си бавения на топката, но това е футбола. Важното е, че се получи стойностен мач и един истински празник по трибуните въпреки загубата! САМО БЕРОЕ!!!
1916'
Първа загуба за Берое у дома.2 слаби отбора видях днес.Особено нашите последните 7 8 минути нямаха никаква сила.Искам да видя на повторение отмененият гол на Берое за фал срещу Берое и тогава ще коментирам.Трябва с ръка на сърцето и всички Левскари да си признаят ,че мача днес беше 1Х2. Последните минути можеше да се случи всичко.На вас се усмихна днес късмета.Радвайте се на победата ,но не показахте нищо кой знае какво както и ние.Лига Европа вече я гледаме почти през крив макарон.Единственото хубаво е ,че и двата отбора играха открито и горе долу се получи мач за публиката.
Напред Берое ние сме зад теб.
п.с. Подвикванията Исус възкръсна Гунди не бяха доста грозни.
Напред Берое ние сме зад теб.
п.с. Подвикванията Исус възкръсна Гунди не бяха доста грозни.
- DrAvalanche
- Контакти:
burnstz написа:Много здрав мач се получи! Страхотна атмосфера и по трибуните! Въпреки загубата мога да кажа, че отбора ни надигра Левски в по-голямата част от мача, като единствено имам претенции към защитата, която има вина и за трите гола, но понякога така се получава по-добрия отбор не винаги излиза победител. Съдията направи една единствена фрапантна грешка, като ощети отбора на Берое при ситуацията с фала, като не пусна авантаж по всички правила играта не трябваше да бъде спирана! Левскарите се постараха да изнервят мача с непрестанните си бавения на топката, но това е футбола. Важното е, че се получи стойностен мач и един истински празник по трибуните въпреки загубата! САМО БЕРОЕ!!!
Хубаво е да подкрепяте отбора си, но много пристрастно гледате. Преди ситуацията с фала имаше неотсъдено нарушение в атака /задържане на Милиев/. Не ми е ясно как сме бавили, а създадохме 3-4 пъти повече голови положения. А за скандиранията на публиката Ви просто нямам коментар. Ако така разбирате подкрепата за отбора си...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
- blue avalanche
- Контакти:
ZARAA написа:Честита победа,ако съдията беше признал гола,при 1:1 ставаше съвсем друг мача.Не съм гледал повторения на ситуациите,сега се прибирам,доволен съм че момчетата се раздадоха и играха за победа,не съм съгласен че нямахме положения,на няколко пъти бяхме близко при 2:2 да вкараме,но това е футбола,трябва и късмет понякога.Не искам да се оправдавам със съдията,но не е коректно и вие да го правите,не виждам с какво ни е помогнал.Виновни сме си ние,не може лилипути по 1,60 да ни вкарват голове с глава и гърбавия Йовов всеки мач да го оставят да си прави мача на сезона срещу нас!Гледаме напред,има още мачове.
Че вие нали си направихте 1-1?Какво му стана "другото" на мача?