Blue_Girl написа:В равностойно полувреме рефера нямаше моралното право да я свири тази дузпа.
Особено в последната минута на първата част.
Я пак ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Blue_Girl написа:В равностойно полувреме рефера нямаше моралното право да я свири тази дузпа.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.
athom написа:Ако нямаше нападател зад защитника на Берое можеше и да не я свири, но при това положение беше очевадна дузпа.
Яд ме е на тоя в студиото дето си отвори устата преди да е свършило полувремето да говори как Берое били успяли да се приберат без гол на почивката.![]()
Иначе се вижда, че дявола въобще не е толкова черен и смятам че Берое беше по-добрия отбор на терена през по-голямата част на полувремето.
Мисля че имат сили за поне Х.
athom написа:Blue_Girl написа:В равностойно полувреме рефера нямаше моралното право да я свири тази дузпа.
Я пак ?!![]()
![]()
athom написа:Ако нямаше нападател зад защитника на Берое можеше и да не я свири, но при това положение беше очевадна дузпа.
Яд ме е на тоя в студиото дето си отвори устата преди да е свършило полувремето да говори как Берое били успяли да се приберат без гол на почивката.![]()
Иначе се вижда, че дявола въобще не е толкова черен и смятам че Берое беше по-добрия отбор на терена през по-голямата част на полувремето.
Мисля че имат сили за поне Х.
siniq_fen написа:После българските съдии били слаби... Много жалко, защото такъв гол да получиш в последната секунда е адски гадно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост