Tommi написа:Момчета, пълна трагедия сте.Треньор ли бойкотирате, нещо друго ли има...
Ами явно вашето е заразно.
Щото и вие не сте по-различни. Важното е декларации да има и сини *урви да реват!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Tommi написа:Момчета, пълна трагедия сте.Треньор ли бойкотирате, нещо друго ли има...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
dindan написа:levski4ever86 написа:Монтана харесва този резултат.![]()
Какво общо имат Монтана с този мач,те все още не са се класирали,на реванша в Ловеч ще е различно.
W84me написа:Тоя Хубчев ми стана толкова противен, че даже не ми дреме дали ще бие ОНИЯ. Ама така като гледам мача вече е изигран
Red thunderstorm написа:W84me написа:Тоя Хубчев ми стана толкова противен, че даже не ми дреме дали ще бие ОНИЯ. Ама така като гледам мача вече е изигран
Досущ като мача му с другите ОНИЯ! Нареден беше в някоя канцелария. Дузпичка "левскарка" и карай да вър`и.
levski4ever86 написа:dindan написа:levski4ever86 написа:Монтана харесва този резултат.![]()
Какво общо имат Монтана с този мач,те все още не са се класирали,на реванша в Ловеч ще е различно.
Ще се класират, не се бой.
Red thunderstorm написа:levski4ever86 написа:dindan написа:levski4ever86 написа:Монтана харесва този резултат.![]()
Ще се класират, не се бой.
И ти няма от кво да се боиш! Купата е "синя"!
Red thunderstorm написа:И ти няма от кво да се боиш! Купата е "синя"!
W84me написа:Тоя Хубчев ми стана толкова противен, че даже не ми дреме дали ще бие ОНИЯ. Ама така като гледам мача вече е изигран
W84me написа:Red thunderstorm написа:W84me написа:Тоя Хубчев ми стана толкова противен, че даже не ми дреме дали ще бие ОНИЯ. Ама така като гледам мача вече е изигран
Досущ като мача му с другите ОНИЯ! Нареден беше в някоя канцелария. Дузпичка "левскарка" и карай да вър`и.
Не знам какво е, просто Хубчев след всяка загуба от Левски говори с недомлъвки, да го видим сега.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост