КБ Финал : Берое-Левски 15 май 2013, гр.Ловеч 17.30 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: КБ Финал : Берое-Левски 15 май 2013, гр.Ловеч 17.30 ч.

Мнениеот samobotev » 12 май 2013 08:15

Отбор сателит на сините играе срещу тях финал за купата, а сините ако загубят този финал могат да останат за пореден път само с калъфките. Няма как това да бъде допуснато затова и сините ще спечелят мача без проблеми все пак в събота тях ги чака мача на сезона им и някак си не върви отбор който им е сателит да им скача здраво и да ги кара да се напъват.

Наистина жалко за Берое на мен лично въпреки че ни биха два пъти за първенството са ми симпатични, но реалностите са такива. Може би ако първо беше мача на сините с Лудогорец и те бяха били, а след това мача за купата срещата щеше да се играе но сега просто няма шанс за това.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 12 май 2013 09:11

Берое не е ничий сателит. Играем колкото можем във всеки мач, а в последно време доста можем :) Нека ни подценяват всички, дано футболистите и треньорското ръководство на Левски също го направят, това ще ни е само от полза :) В сряда искам отново да преживея уникалната радост отпреди 3 години. Вярвам, че това ще се случи. Няма мое, няма твое, светът е Берое ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 12 май 2013 10:30

То и за Славия всички фенове на другите отбори казваха, че няма да я бием заради годишнината й, че сме хубав отбор, но жалко за нас, да изчакаме нашата годишнина и тогава щели да ни пуснат пак до финал и т.н. Пък то какво стана...

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 12 май 2013 12:44

Информацията е от преди 2 часа във ФБ:

"А ти взе ли си билет за Финала ! Във фенмагазина отворихме последната пачка билети."

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 12 май 2013 12:53

Съгласен съм че за българските стандарти играете доста добре и може да биете всеки един отбор но също така сте си сателит на Левски и колкото и да го отричате това няма да се промени. Естествено феновете нямат никаква вина за това, но това не значи че трябва да отричате очевидното. Дори напротив колкото по бързо приемете фактите толкова по бързо ще се освободите от сините окови и няма да ви се налага да се червите след мачове с отбора на властта.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 12 май 2013 15:40

samobotev написа:Съгласен съм че за българските стандарти играете доста добре и може да биете всеки един отбор но също така сте си сателит на Левски и колкото и да го отричате това няма да се промени. Естествено феновете нямат никаква вина за това, но това не значи че трябва да отричате очевидното. Дори напротив колкото по бързо приемете фактите толкова по бързо ще се освободите от сините окови и няма да ви се налага да се червите след мачове с отбора на властта.

Какво искаш да направим за теб? Да се съберем на центъра пред Общината и да направим групово самопризнание ли? :) Написаното от теб е доста повърхностно, но в България има една приказка, че "една лъжа повторена сто пъти ставала истина". Радвайте се на успехите на отбора си, а нашата участ си я оставете на нас.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 12 май 2013 17:10

samobotev написа:Съгласен съм че за българските стандарти играете доста добре и може да биете всеки един отбор но също така сте си сателит на Левски и колкото и да го отричате това няма да се промени. Естествено феновете нямат никаква вина за това, но това не значи че трябва да отричате очевидното. Дори напротив колкото по бързо приемете фактите толкова по бързо ще се освободите от сините окови и няма да ви се налага да се червите след мачове с отбора на властта.

Най-лесните мачове на Левски са именно срещу Берое в последните години.Фактите са си факти.Надявам се този път мача да е истински и нека по-добрия отбор победи.Няма мое,няма твое,светът е Берое.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 12 май 2013 17:34

Какво искаш да направим за теб? Да се съберем на центъра пред Общината и да направим групово самопризнание ли

Един протест пред общината около изборите със сигурност би дал резултат.

Поне ние така почнахме едно време е вярно после фалирахме но сега малко по малко положението се подобрява. Вие поне до колкото знам сте стабилни финансово, имате не лошо стадионтче за българските стандарти и общо взето поне за сега не сте заплашени от чак такива драми каквито бяха при нас преди 4-5 години

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 12 май 2013 19:35

samobotev написа:
Какво искаш да направим за теб? Да се съберем на центъра пред Общината и да направим групово самопризнание ли

Един протест пред общината около изборите със сигурност би дал резултат.

Поне ние така почнахме едно време е вярно после фалирахме но сега малко по малко положението се подобрява. Вие поне до колкото знам сте стабилни финансово, имате не лошо стадионтче за българските стандарти и общо взето поне за сега не сте заплашени от чак такива драми каквито бяха при нас преди 4-5 години

Виж, при все цялото ми уважение към Ботев и феновете му, и въпреки футболната неприязън между нашите два отбора, ние това го направихме още по времето на Банев, 1-2 години преди вие да наритате вашия Митьо ;) Протест няма да доведе до нищо, повярвай ми. Ще стане, но няма да е днес и сега.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 12 май 2013 21:17

Вие затова не се червите след всяко поредно полягване на "ком. отроче". :idea:

Върни се в “Берое”