ЛЕ: Атлантас Литва-Берое-0:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ: Атлантас Литва-Берое-0:2
Чакаме Брьондби. Със сигурност след това 9-0 ще следва суша. Успех на българските участници. Всичко е на лице да имаме 4 представителя и в 2-ри кръг.
Аз съм от Микре Юнайтед
-
DanchoMitev
- Контакти:
Това 0:2 обърка много нещата на ГОНГ и софийските медии. Извиняваме се предварително, не беше нарочно!
Кировец написа:Браво на Берое! Браво и на Литекс!
+1 Успех в реваншите
mozart написа:Чакаме Брьондби. Със сигурност след това 9-0 ще следва суша. Успех на българските участници. Всичко е на лице да имаме 4 представителя и в 2-ри кръг.
Брьондби е удобен съперник. В средата Да Салва, Том, Костов, Джоман скриват топката. С възможност за комбинативно нападение Коконов, Мапуку или на контраатаки с Делев, Милисавлевич. Божинов с повишено участие при статични положения. Не можах да рабера защо Антон Огнянов не бе в групата.
Последна промяна от Вал на 03 юли 2015 10:33, променено общо 1 път.
Браво, добър старт! Хайде, поне 6 мача тая година в Европа.
А смехориите иначе си продължават с пълна сила. Никоя телевизия не ги дава, а придворните медии продължават да лижат на Киро мъд.урите. На ония от Разград им предават разни контролки. На полувремето гледам по нова спортните новини и водещата новина не как вървят на полувремето мачовете в ЛЕ, а репортаж как футболистчетата им се возят на някакви колички в Лунапарк. Егати пародията, взе да ми се пов.ръща от тия.
А смехориите иначе си продължават с пълна сила. Никоя телевизия не ги дава, а придворните медии продължават да лижат на Киро мъд.урите. На ония от Разград им предават разни контролки. На полувремето гледам по нова спортните новини и водещата новина не как вървят на полувремето мачовете в ЛЕ, а репортаж как футболистчетата им се возят на някакви колички в Лунапарк. Егати пародията, взе да ми се пов.ръща от тия.
-
DanchoMitev
- Контакти:
НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ МИ ПАДНАХА В ОЧИТЕ! Лудогорец ли е по-важен от участниците в Лига Европа!?
- greenlandia
donchovt написа:Браво, добър старт! Хайде, поне 6 мача тая година в Европа.
Тези правят всичко възможно, да ги намразят колкото си може повече фенове на другите отбори в БГ.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Браво за първата победа в ЕКТ от 35 години насам.
Вал написа:mozart написа:Чакаме Брьондби. Със сигурност след това 9-0 ще следва суша. Успех на българските участници. Всичко е на лице да имаме 4 представителя и в 2-ри кръг.
Брьондби е удобен съперник. В средата Да Салва, Том, Костадинов, Джоман скриват топката. С възможност за комбинативно нападение Коконов, Мапуку или на контраатаки с Делев, Милисавлевич. Божинов с повишено участие при статични положения. Не можах да рабера защо Антон Огнянов не бе в групата.
Явно футбола и в частност Берое са ти тъмна Индия и абсолютно перпетомобиле тъй като нито Костадинов играе нито пък имаме Божинов в отбора.Факт
sandi74 написа:Вал написа:mozart написа:Чакаме Брьондби. Със сигурност след това 9-0 ще следва суша. Успех на българските участници. Всичко е на лице да имаме 4 представителя и в 2-ри кръг.
Брьондби е удобен съперник. В средата Да Салва, Том, Костадинов, Джоман скриват топката. С възможност за комбинативно нападение Коконов, Мапуку или на контраатаки с Делев, Милисавлевич. Божинов с повишено участие при статични положения. Не можах да рабера защо Антон Огнянов не бе в групата.
Явно футбола и в частност Берое са ти тъмна Индия и абсолютно перпетомобиле тъй като нито Костадинов играе нито пък имаме Божинов в отбора.Факт![]()
![]()
ама иначе драскаш из форума ей така са разнообразие.
![]()
![]()
Извинявай, често бъркам имена, но затова пък не съм подмазващо се и плюещо нищожество като тебе.