Берое-Локо Сф-1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

BEROE 88

Re: Берое-Локо Сф-07.05/20 часа

Мнениеот BEROE 88 » 07 май 2013 16:32

1-0
1986,2010,2013

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 07 май 2013 16:47

Тъй като няколко от пишещите тука споменават оня мач, в който изпаднаха, ще ги помоля да погледнат крайното класиране тогава. А именно: 3. Локомотив София-57т. 4. Литекс Ловеч-56т. Хайде сега сложете си честно ръка на сърцето и кажете-ако вие бяхте на наше място и трябваше да избирате-от една страна бронзови медали и участие в ЕКТ или от друга-полягане и спасяване на другия отбор, но съответно 4-то място и без участие в ЕКТ. Та какво щяхте да предпочетете?

П.С. Във въпросния сезон ЛОКО побеждава и в двата си мача Беласица. Та не ми е съвсем ясно защо вините нас за изпадането си, а не коце маца и дупнишкия андрешко-андреев?!?
Последна промяна от Lyubaka01 на 07 май 2013 17:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 07 май 2013 17:00

Lyubaka01 написа:Тъй като няколко от пишещите тука споменават оня мач, в който изпаднаха, ще ги помоля да погледнат крайното класиране тогава. А именно: 3. Локомотив София-57т. 4. Литекс Ловеч-56т. Хайде сега сложете си честно ръка на сърцето и кажете-ако вие бяхте на наше място и трябваше да избирате-от една страна бронзови медали и участие в ЕКТ или от друга-полягане и спасяване на другия отбор, но съответно 4-то място и без участие в ЕКТ. Та какво щяхте да предпочетете?

Те тогава други ни "помогнаха" да изпаднем и сега ги няма на футболната карта на България ;) . Ние последния кръг и на практика, и на теория се бяхме спасили от изпадане. Но помним какво забъркаха Беласица и Марек. А последния кръг вие ако сте се борили за ЕКТ, борили сте се. Тогава помня, че никой в Стара Загора не е очаквал Локо Сф да ни поляга или нещо такова. Но някак си се чувствахме обречени в цялата тая игра. Както и да е, тогава с ваша победа Берое изпадна в Б група, там създаде нов отбор и с 2-3 нови попълнения след завръщането в А група спечели първата си Купа на България.
Ние довечера и да ви бием няма да е същото, защото после имате още 4 кръга да си защитите мястото в А група и нека, който е достоен той да остане.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 07 май 2013 17:08

balgarin написа:
Lyubaka01 написа:Тъй като няколко от пишещите тука споменават оня мач, в който изпаднаха, ще ги помоля да погледнат крайното класиране тогава. А именно: 3. Локомотив София-57т. 4. Литекс Ловеч-56т. Хайде сега сложете си честно ръка на сърцето и кажете-ако вие бяхте на наше място и трябваше да избирате-от една страна бронзови медали и участие в ЕКТ или от друга-полягане и спасяване на другия отбор, но съответно 4-то място и без участие в ЕКТ. Та какво щяхте да предпочетете?

Те тогава други ни "помогнаха" да изпаднем и сега ги няма на футболната карта на България ;) . Ние последния кръг и на практика, и на теория се бяхме спасили от изпадане. Но помним какво забъркаха Беласица и Марек. А последния кръг вие ако сте се борили за ЕКТ, борили сте се. Тогава помня, че никой в Стара Загора не е очаквал Локо Сф да ни поляга или нещо такова. Но някак си се чувствахме обречени в цялата тая игра. Както и да е, тогава с ваша победа Берое изпадна в Б група, там създаде нов отбор и с 2-3 нови попълнения след завръщането в А група спечели първата си Купа на България.
Ние довечера и да ви бием няма да е същото, защото после имате още 4 кръга да си защитите мястото в А група и нека, който е достоен той да остане.

Аз много добре помня каква кална постановка ви изиграха марек и беласица. И да, факт е, че ви прецакаха отвсякъде(върти ми се нещо из главата, че в СтЗ даже май бяхте празнували спасяването). Само че не ми е ясна тая злоба към нас. Сашка ми е ясна. Тя от злоба живее, ама като гледам не е само тя...
Иначе за мача-в момента сте малко по-малко слабия отбор и е логично да биете. надеждата ми се крепи на факта, че във футбола далеч не винаги по-логичното се случва...

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 07 май 2013 17:18

Lyubaka01 написа:Аз много добре помня каква кална постановка ви изиграха марек и беласица. И да, факт е, че ви прецакаха отвсякъде(върти ми се нещо из главата, че в СтЗ даже май бяхте празнували спасяването). Само че не ми е ясна тая злоба към нас. Сашка ми е ясна. Тя от злоба живее, ама като гледам не е само тя...
Иначе за мача-в момента сте малко по-малко слабия отбор и е логично да биете. надеждата ми се крепи на факта, че във футбола далеч не винаги по-логичното се случва...

Аз претенции за класа нямам, те доста идваха със самочувствие за класни отбори и че едва ли не само заради това трябва да падаме ама си тръгнаха в размисъл :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Във футбола логика няма, за това е толкова интересна игра. Но пък има традиции и в този случай традицията е да ви бием с минимален резултат. Но в предвид ротациите, които прави последните мачове Хубчев, а и внезапната контузия на основни играчи, може всичко да се очаква. Но даром няма да го получите де ;) .

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 07 май 2013 20:17

Толкова злоба се е насъбрала в Чалгатаун , че не виждам и едно мнение свързано с футбол . На вас ви е лесно Берое и да изпадне ще се сетите ,че в училище сте се деляли на Левски и ЦСКА , а не на Локо СтЗ и Берое и пак ще си имате любим отбор . А ние от Локомотив си имаме само Локомотив и за това сме големи и ви е яд.Дори и да изпаднем не можете да ни стигнете защото сте жалки лилипудчета .

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 07 май 2013 20:31

ГОлллллллллллллллл Каядо

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 07 май 2013 20:36

james написа:Толкова злоба се е насъбрала в Чалгатаун , че не виждам и едно мнение свързано с футбол . На вас ви е лесно Берое и да изпадне ще се сетите ,че в училище сте се деляли на Левски и ЦСКА , а не на Локо СтЗ и Берое и пак ще си имате любим отбор . А ние от Локомотив си имаме само Локомотив и за това сме големи и ви е яд.Дори и да изпаднем не можете да ни стигнете защото сте жалки лилипудчета .

Чобанче,от покрайнините на София тези жалки лилипудчета събират за един мач повече публика отколкото подобието на отбор за цял сезон 1-0 айде в Б ;)

BEROE 88

Мнениеот BEROE 88 » 07 май 2013 20:46

james написа:Толкова злоба се е насъбрала в Чалгатаун , че не виждам и едно мнение свързано с футбол . На вас ви е лесно Берое и да изпадне ще се сетите ,че в училище сте се деляли на Левски и ЦСКА , а не на Локо СтЗ и Берое и пак ще си имате любим отбор . А ние от Локомотив си имаме само Локомотив и за това сме големи и ви е яд.Дори и да изпаднем не можете да ни стигнете защото сте жалки лилипудчета .

С какво си по-голям бе не ставай смешен кой ви брои вас за живи.Берое е много над отбора ти с име на жп транспорт.СМЯХ :lol:.Иначе може да сте големи на ръст и на килограми.
1986,2010,2013

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 07 май 2013 21:02

Сам си написал годините 1986,2010.Кой е по-голям? Излишно е да се говори, цифрите показват ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Берое”