За Берое,за Хубчев и за измекярския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: За Берое,за Хубчев и за измекярския футбол

Мнениеот zuekaa » 11 апр 2013 00:39

fungus написа:гадни мякащи марули. цял живот на село, цял мач ще си лежите и ще правите циркове. радвайте се на купените съдии, посредствени селянчета. еснафски
град

Да де, ама ние ще играем да вземем купата, а вие ???
Не стига , че ви взехме ДВЕ победи този полусезон , ами и имаш наглоста да говориш тъпотий
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 11 апр 2013 00:45

T&T написа:Ботев Пловдив има голям отбор и велика публика и една загуба и няколко малоумника чупещи седалки не могат да променят нещата. Нека ултразелените се радват на победата си и на факта, че си остават леките жени на Левски. След мача ми се обадиха приятели от Стара Загора, които ми казаха, че мога да се гордея с отбора си и се срамуват от това, че техния отбор ляга на Левски, а се хвърля на Ботев, използвайки всякакви прийоми, нямащи нищо общо с футбола.

И на мен ми се обадиха няколко приятела от агитката на Ботев и ми казаха , че им е омръзнало тука все да падат и на всичкото отгоре, че сме били и в Пловдив
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 11 апр 2013 00:49

spravedlivost, само да ти кажа, че " женати" са две отделни думи- "жена"+ "ти" едното е съществително, а другото лично местоимение, нещо, което явно образователният ти ценз не покрива, а компенсира с идиотщини! зара е отличен град, полицията е най-толерантната, която съм срещал, но само "зара бойс" са дупката в тази парадигма.
п.п. ако не знаеш семанатиката на последната дума от горния ред не се срамувай- попитай на лично, ще тия обясня, за да ти покажа как постъпват разумните фенове на големите отбори в българия
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 апр 2013 00:50

zuekaa написа:
T&T написа:Ботев Пловдив има голям отбор и велика публика и една загуба и няколко малоумника чупещи седалки не могат да променят нещата. Нека ултразелените се радват на победата си и на факта, че си остават леките жени на Левски. След мача ми се обадиха приятели от Стара Загора, които ми казаха, че мога да се гордея с отбора си и се срамуват от това, че техния отбор ляга на Левски, а се хвърля на Ботев, използвайки всякакви прийоми, нямащи нищо общо с футбола.

И на мен ми се обадиха няколко приятела от агитката на Ботев и ми казаха , че им е омръзнало тука все да падат и на всичкото отгоре, че сме били и в Пловдив

:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 11 апр 2013 00:56

gin написа:spravedlivost, само да ти кажа, че " женати" са две отделни думи- "жена"+ "ти" едното е съществително, а другото лично местоимение, нещо, което явно образователният ти ценз не покрива, а компенсира с идиотщини! зара е отличен град, полицията е най-толерантната, която съм срещал, но само "зара бойс" са дупката в тази парадигма.
п.п. ако не знаеш семанатиката на последната дума от горния ред не се срамувай- попитай на лично, ще тия обясня, за да ти покажа как постъпват разумните фенове на големите отбори в българия

Просто фен на Литекс , без коментар.
Никога няма да сте като ЗАРА БОЙС , вие винаги ше сте , МИШИ БОЙС ЛИТЕКС .. толкова сте смешни и жалки
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 11 апр 2013 01:03

Само едно ще кажа - ако Ботев днес бе победил с играта, с която Берое го направиха - мен щеше да ме е срам от такава победа!

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 11 апр 2013 01:03

zuekaa написа:
gin написа:spravedlivost, само да ти кажа, че " женати" са две отделни думи- "жена"+ "ти" едното е съществително, а другото лично местоимение, нещо, което явно образователният ти ценз не покрива, а компенсира с идиотщини! зара е отличен град, полицията е най-толерантната, която съм срещал, но само "зара бойс" са дупката в тази парадигма.

Просто фен на Литекс , без коментар.
Никога няма да сте като ЗАРА БОЙС , вие винаги ше сте , МИШИ БОЙС ЛИТЕКС .. толкова сте смешни и жалки[/quot
...в смисъл 200 души в най-лявата част, под козирката, въртящи кавали на подуенци? естествено, че никога! само не пренебрегвай факта, че ние сме най-стойностният отбор в българия към момента и мачовете от последните 10 дни го доказват( лудогорец и леффски- двата мача за купата). а това, че ботев днес не заслужаваше да загуби по никакъв начин не оправдава високопарните ви вулгаризми по адрес на всички, които са го видели в реално време
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 апр 2013 01:05

Viktor4o_Rs написа:
sandi74 написа:
Viktor4o_Rs написа:Като чета форума на Берое и тук, явно не Байерн е на полуфинал за Шампионската Лига, а Берое :lol: Да, тръгнахте добре и имате добри футболисти, но не бързайте да слагате тигана, преди да сте хванали рибата :roll: Говоря за полуфинала за Купата. Че да паднеш изведнъж с лош резултат никак не е хубаво. Не го приемайте като заяждане, като цяло много уважавам Берое и пишещитш тук колеги от Стара Загора. :)

Чакайте си реда бе. :mrgreen: ;) Гледай с тоя нашия измекярски футбол колко главоболия причинихме. :mrgreen: ;)

Кюскането, лежането и тактиката на Хубчев 8-2-0 ви помага в Стара Загора, но навън не, особено ако получите първи гол. Това се видя и с трагичния в момента отбор на Левски. Получите ли първи гол в мача ви с нас, ще ви бием ;) Което не значи, че ще ви елиминираме със сигурност де :roll: Няма по-хубаво за нас от това вашите футболисти да си повярват много 8-)

Да са си повярвали-едва ли,при положение че бием посредствени отбори.Не споменаваш нищо за играта на белия балет в Своге.

kanarche
Контакти:

Мнениеот kanarche » 11 апр 2013 01:10

Стана наистина здрав мач, за съжаление Берое се хвърлят така само срещу нас, но полягват кротко на други отбори, на които имат да връщат доживотно! Споровете за гола на Ботев са излишни -абсолютна грешка на страничния-вижте клипа и линиите на терена-никаква засада!Реакцията на страничния пък е показателна- не вдига флага, в момента на паса, което би било нормално, ако се е объркал, а го вдига чак когато топката влиза във вратата-и това ако не е тенденциозно!

Върни се в “Берое”