Никога не съм искал Берое да е зле . Винаги съм ви харесвал и съм съчуствал когато сте имали проблеми и се зарадвах когато проблемите ви се решиха . Нищо , че беше по втория начин . Като сте толкова значими за Стара Загора , защо общината не ви взе  както е в Монтана и Враца . Община Стара Загора е  в пъти по-богата от Враца и Монтана  и може да си го позволи . Защо точно държавно предприятие трябва да излива такива средства за футбол при положение , че сме на тоя хал за жизненоважни неща да няма и стотинка . Защо в крайна сметка само вие сте собственост на държавата ? С какво сте по-заслужили от другите ? Защо щом за вас има толкова много, за други разпадащи се отбори няма дори малко ???
Разбирам ви ,че ще спорите до откат тука и ще се правите на малоумни . В момента , ако кажат че спонсор на Миньор става АлДжазира ще се зарадвам .Въобще не ме интересува , важното е да ни има ! Когато за едни има толкова много , трябва да има и за други !!!

Бюджетен отбор разхищава милиони в кризата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бюджетен отбор разхищава милиони в кризата
Не ми пука особено за Берое, няма да ми липсват и ако ги няма. Но този Зарков, с тези "статии"... Още ли има хора, които му връзват?

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center] [/center]
[/center]
[center] [/center]
[/center]
						[center]
 [/center]
[/center][center]
 [/center]
[/center]- Avgusta 1916
- Контакти:
Bourgas написа:Не ми пука особено за Берое, няма да ми липсват и ако ги няма. Но този Зарков, с тези "статии"... Още ли има хора, които му връзват?
Явно има един -двама!
Аз едва не се задавих от смях

Не смятах ,че някой би могъл да напише такава лъжа.Ама ето ти го!
Тия милиони за нищо ги няма Зарков

Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
Bourgas написа:Не ми пука особено за Берое, няма да ми липсват и ако ги няма. Но този Зарков, с тези "статии"... Още ли има хора, които му връзват?
Ти си гледай отборчето с големите дългове....да не тръгнете към небитието пак..Гледай да ти пука за цацата...

Към BOSS- ЧЕЗ и т.н. всички тези компании са частни ????????
Голяма лъжица си взел, не е за твоята уста!
ЧЕЗ доколкото знам е държавна компания....
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
BEROE_StZ написа:Bourgas написа:Не ми пука особено за Берое, няма да ми липсват и ако ги няма. Но този Зарков, с тези "статии"... Още ли има хора, които му връзват?
Ти си гледай отборчето с големите дългове....да не тръгнете към небитието пак..Гледай да ти пука за цацата...
Към BOSS- ЧЕЗ и т.н. всички тези компании са частни ????????
Голяма лъжица си взел, не е за твоята уста!
ЧЕЗ доколкото знам е държавна компания....
Ти май се опитваш тогава чирпак да лапнеш , а не лъжица . В кое време живееш......?
- 

daydreamer
- Контакти:
Boss, какво отговаряш на всеки друг, но не и на bigfish? Човека ти е написал черно на бяло кое е лъжа в статията, а ти не казваш нищо за това. Иначе много ти знае устата да отговаряш на всеки друг...

Lyubaka01 написа:bigfish написа:Lyubaka01 написа:Dido SZ написа:Там е работата пич, че няма почти нищо вярно. Това си е едно волно съчинение при това много тенденциозно е представено.
Кое точно не е вярно(изключваме заплатата на въпросния футболер, която както аз, така и ти не можем да сме сигурни дали е точно такава)?
За заплатата на въпросния футбалер можем да сме напълно сигурни, че не е такава, защото говориш с хора, които имаме доста повече информация (включително вътрешна и от НАП (Берое е един от малкото напълно изрядни платци към държавата, познай защо)).
А невярно е:
* За чуждени Берое ще похарчи за година 1,5 млн. лв. - лъжа
* Български футболисти за по 1500 лв. заплата - българските футболисти не играят и в "Б" група за тези пари
* Берое печели 1 млн. от собствена дейност, а харчи 5 - лъжа, отвори ГФО в Търговския регистър и провери
* Елиаш Алвеш взима 5000 евро заплата - лъжа, това е най-нископлатения чужденец в Берое. Илиан Илиев го доведе след като ходи да го гледа в Кипър, където 6 месеца не му бяха плащали заплата и беше готов да дойде за смешна за чужденец сума
* Дончо Атанасов щял да взима 6000 лв. заплата - лъжа, може да се провери в НАП
* Каядо взимал 6000 евро - лъжа, взима по-малко, може да се провери в НАП
* Елиас Елиа взел комисионни по сделки на стойност 100 000 евро, а играчите му били натирени - лъжа, за Каядо, което е най-високата му комисионна взе 10 000 евро. В отбора има трима негови играчи - Каядо, Елиаш и Лоузейро - и тримата са основни играчи и никой не е натирен
* Берое взел 800 000 лв. от трансфери на българи - лъжа, Тодор Христов и Иво Иванов бяха продадени за по 200 000 лв. Везалов и Велев - за по-малко, справка ГФО в Търговския регистър
* На две страници веднъж се казва 1,5 млн. и веднъж 2,2 млн. за чужденци, а бюджета на отбора общо е около 2,2 млн. лв. - справка ГФО в Търговския регистър
* Александър Мартинович беше отпратен без изигран мач, няма как да е взел пари от Берое, тъй като беше на проби за сметка на мениджъра му. Почти същата е ситуацията с Амир Саюд
* Сандер Пури бил натирен от Лариса и нямал мачове - момчето е на 24 години и има 47 мача за националния си отбор, колко жалък трябва да си напишеш, че нямал мачове?! и да базираш информацията си на това какво пишело в Уикипедиа - ако напиша там, че Зарков е гей ще го цитира ли?
* Валентин Крету бил отказал 4000 евро заплата според информация в румънски медии - такава статия няма никъде, има такава, че е отказал оферта от практически фалиралият Рапид Букурещ, който се опитва да вземе играчи с ниски финансови изисквания, за да оцелее, защото е в ситуацията на Миньор Пк в момента
* Шефовете били обещали Берое да е като Атлетико Билбао - едно, че не са обещавали такова нещо и второ, че инвестициите в школата няма как да дадат резултат като 20 години школата на Берое е играла по сгурия и трагични терени и с треньори, взимащи по 300 лв. заплати и то не от клуба, а от спортното училище, и когато все пак излезе някой талант той се озоваваше, я в Литекс, я в Левски, я в ЦСКА още като юноша и без пари
Та това е проблема на двете страници в 7 дни спорт - че няма нито едно вярно твърдение освен имената на хората, които поне са написани правилно.
Чакай, чакай, ти май не разбираш че проблемът не е в това дали няко си е бил натирен отнякъде или не. Проблемът е съвсем различен и е малко или много принципен.
И м/у другото, как точно ще провериш в НАП колко взима въпросния футболист? Гледал си му данъчната декларация или какво?
Не видях смисъл да му отговарям на измишльотините . Любака му е отговорил много точно . Не ми се влиза в полемики , дали някой взима 4000 евро или 6000 . Берое 1.5 милиона ли ще похарчи или 2.2 . Берое какви пари бил взел от трансфери ???!!! КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ???!!! КАКВО ПИШЕ В ДАНЪЧНИТЕ ДЕКЛАРАЦИИ???!!! И малките деца знаят , че там всеки си обявява каквото и колкото му е кеф !!! Абсолютно всички точки които е посочил са някакви безмислици и отклоняване от главния и важен проблем !!!
И ето това беше моя отговор към всички безмислени коментари :
Никога не съм искал Берое да е зле . Винаги съм ви харесвал и съм съчуствал когато сте имали проблеми и се зарадвах когато проблемите ви се решиха . Нищо , че беше по втория начин . Като сте толкова значими за Стара Загора , защо общината не ви взе както е в Монтана и Враца . Община Стара Загора е в пъти по-богата от Враца и Монтана и може да си го позволи . Защо точно държавно предприятие трябва да излива такива средства за футбол при положение , че сме на тоя хал за жизненоважни неща да няма и стотинка . Защо в крайна сметка само вие сте собственост на държавата ? С какво сте по-заслужили от другите ? Защо щом за вас има толкова много, за други разпадащи се отбори няма дори малко ???
Разбирам ви ,че ще спорите до откат тука и ще се правите на малоумни .
Айде отговори ми ти на моите въпроси .
Ако половината от тия 5мил. ги дават за ремонт на базата в това няма лошо защото тя остава за поколения напред а не всичките пари да отиват за високи заплати на 25 човека независимо дали са Българи или чужденци.Миналата година направиха доста ремонти на стадиона ако го направят и тази [обещаха да направят сектор В като в Ловеч и да покрият останалите трибуни с козирка,както и да направят трибуни и осветление на тренировъчните игрища над стадиона*]ще е добре.Така още 1 стадион в България ще стне модерен и ще вземе лиценз за евротурнирите[защото е срамно да имаме само 4 такива стадиона *].

Dido SZ написа:За съжаление ситуацията е такава с почти всички стадиони в Бг и невиждам кой друг освен държавата може да направи нещо положително в тази насока. Предполагам не вярваш, че ако Гигов вземе стадиона и ще го оправи.
Добре си се хванал за статията, но защо не обърна внимание и на това, което ви изложи Бигфиш. Това не е годишния бюджет на отбора а инвестиционна програма за 2-3 години и е свързана и с домакинствата на европейски първенства за юноши през 2015 и 2017, за които кандидтсва България и ги спечели.
Писах по-нагоре, че държавата трябва се намеси по-сериозно. И в някаква степен тя го прави, но трябва да се задължат и тези, които цуцат на наш гръб (на гърба на всички българи), като ЕОН, ЕВН, ЧЕЗ, другите собственици на ТЕЦ и т.н. (спирам да изброявам, че ще пропусна някого). След като развиват бизнес и си вадят хляба тук, ами да вземат и да оставят нещо.
Абсолютно аз съм за да се натиснат собствениците на големи компании да спонсорират спорта,както Путин натисна дори малко насила богатите олигарси в Русия да издържат някои спортен клуб.След като на нашия гръб тези компании забогатяват а ни дават мизерни заплати на фона не само на Европа а и на страни от 3ия свят те са длъжни поне малко да зарадват хората в тая държава.Наи добрия начин да направят това е да спонсорират спорта които е социялен феномен и е измислен за да замести воините с една цел съревнование между отделните държави.Каква по голяма радост и гордост[за хиляди хора*]от това Български спортист или отбор да победи голям Европеиски или Световен такъв във международно състезание.
					Последна промяна от CHE на 25 яну 2013 03:42, променено общо 2 пъти.

CHE написа:Ако половината от тия 5мил. ги дават за ремонт на базата в това няма лошо защото тя остава за поколения напред а не всичките пари да отиват за високи заплати на 25 човека независимо дали са Българи или чужденци.Миналата година направиха доста ремонти на стадиона ако го направят и тази [обещаха да направят сектор В като в Ловеч и да покрият останалите трибуни с козирка,както и да направят трибуни и осветление на тренировъчните игрища над стадиона*]ще е добре.Така още 1 стадион в България ще стне модерен и ще вземе лиценз за евротурнирите[защото е срамно да имаме само 4 такива стадиона *].
Редно е парите дори и за стадиона да ги дава общината , а не някое държавно предприятие .