Бюджетен отбор разхищава милиони в кризата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

BOSS
Контакти:

Re: Бюджетен отбор разхищава милиони в кризата

Мнениеот BOSS » 24 яну 2013 16:22

Никога не съм искал Берое да е зле . Винаги съм ви харесвал и съм съчуствал когато сте имали проблеми и се зарадвах когато проблемите ви се решиха . Нищо , че беше по втория начин . Като сте толкова значими за Стара Загора , защо общината не ви взе както е в Монтана и Враца . Община Стара Загора е в пъти по-богата от Враца и Монтана и може да си го позволи . Защо точно държавно предприятие трябва да излива такива средства за футбол при положение , че сме на тоя хал за жизненоважни неща да няма и стотинка . Защо в крайна сметка само вие сте собственост на държавата ? С какво сте по-заслужили от другите ? Защо щом за вас има толкова много, за други разпадащи се отбори няма дори малко ???
Разбирам ви ,че ще спорите до откат тука и ще се правите на малоумни . В момента , ако кажат че спонсор на Миньор става АлДжазира ще се зарадвам .Въобще не ме интересува , важното е да ни има ! Когато за едни има толкова много , трябва да има и за други !!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 яну 2013 16:41

Не ми пука особено за Берое, няма да ми липсват и ако ги няма. Но този Зарков, с тези "статии"... Още ли има хора, които му връзват?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 24 яну 2013 16:48

Bourgas написа:Не ми пука особено за Берое, няма да ми липсват и ако ги няма. Но този Зарков, с тези "статии"... Още ли има хора, които му връзват?

Явно има един -двама!
Аз едва не се задавих от смях :)
Не смятах ,че някой би могъл да напише такава лъжа.Ама ето ти го!
Тия милиони за нищо ги няма Зарков :shock:
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 24 яну 2013 20:22

Bourgas написа:Не ми пука особено за Берое, няма да ми липсват и ако ги няма. Но този Зарков, с тези "статии"... Още ли има хора, които му връзват?

Ти си гледай отборчето с големите дългове....да не тръгнете към небитието пак..Гледай да ти пука за цацата... :mrgreen:

Към BOSS- ЧЕЗ и т.н. всички тези компании са частни ????????
Голяма лъжица си взел, не е за твоята уста!

ЧЕЗ доколкото знам е държавна компания....
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 24 яну 2013 20:54

BEROE_StZ написа:

Ти си гледай отборчето с големите дългове....да не тръгнете към небитието пак..Гледай да ти пука за цацата... :mrgreen:

Към BOSS- ЧЕЗ и т.н. всички тези компании са частни ????????
Голяма лъжица си взел, не е за твоята уста!

ЧЕЗ доколкото знам е държавна компания....

Ти май се опитваш тогава чирпак да лапнеш , а не лъжица . В кое време живееш......?

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 25 яну 2013 00:08

Boss, какво отговаряш на всеки друг, но не и на bigfish? Човека ти е написал черно на бяло кое е лъжа в статията, а ти не казваш нищо за това. Иначе много ти знае устата да отговаряш на всеки друг...

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 25 яну 2013 02:30

Lyubaka01 написа:
bigfish написа:
Lyubaka01 написа:
Dido SZ написа:Там е работата пич, че няма почти нищо вярно. Това си е едно волно съчинение при това много тенденциозно е представено.

Кое точно не е вярно(изключваме заплатата на въпросния футболер, която както аз, така и ти не можем да сме сигурни дали е точно такава)?

За заплатата на въпросния футбалер можем да сме напълно сигурни, че не е такава, защото говориш с хора, които имаме доста повече информация (включително вътрешна и от НАП (Берое е един от малкото напълно изрядни платци към държавата, познай защо)).

А невярно е:
* За чуждени Берое ще похарчи за година 1,5 млн. лв. - лъжа
* Български футболисти за по 1500 лв. заплата - българските футболисти не играят и в "Б" група за тези пари
* Берое печели 1 млн. от собствена дейност, а харчи 5 - лъжа, отвори ГФО в Търговския регистър и провери
* Елиаш Алвеш взима 5000 евро заплата - лъжа, това е най-нископлатения чужденец в Берое. Илиан Илиев го доведе след като ходи да го гледа в Кипър, където 6 месеца не му бяха плащали заплата и беше готов да дойде за смешна за чужденец сума
* Дончо Атанасов щял да взима 6000 лв. заплата - лъжа, може да се провери в НАП
* Каядо взимал 6000 евро - лъжа, взима по-малко, може да се провери в НАП
* Елиас Елиа взел комисионни по сделки на стойност 100 000 евро, а играчите му били натирени - лъжа, за Каядо, което е най-високата му комисионна взе 10 000 евро. В отбора има трима негови играчи - Каядо, Елиаш и Лоузейро - и тримата са основни играчи и никой не е натирен
* Берое взел 800 000 лв. от трансфери на българи - лъжа, Тодор Христов и Иво Иванов бяха продадени за по 200 000 лв. Везалов и Велев - за по-малко, справка ГФО в Търговския регистър
* На две страници веднъж се казва 1,5 млн. и веднъж 2,2 млн. за чужденци, а бюджета на отбора общо е около 2,2 млн. лв. - справка ГФО в Търговския регистър
* Александър Мартинович беше отпратен без изигран мач, няма как да е взел пари от Берое, тъй като беше на проби за сметка на мениджъра му. Почти същата е ситуацията с Амир Саюд
* Сандер Пури бил натирен от Лариса и нямал мачове - момчето е на 24 години и има 47 мача за националния си отбор, колко жалък трябва да си напишеш, че нямал мачове?! и да базираш информацията си на това какво пишело в Уикипедиа - ако напиша там, че Зарков е гей ще го цитира ли?
* Валентин Крету бил отказал 4000 евро заплата според информация в румънски медии - такава статия няма никъде, има такава, че е отказал оферта от практически фалиралият Рапид Букурещ, който се опитва да вземе играчи с ниски финансови изисквания, за да оцелее, защото е в ситуацията на Миньор Пк в момента
* Шефовете били обещали Берое да е като Атлетико Билбао - едно, че не са обещавали такова нещо и второ, че инвестициите в школата няма как да дадат резултат като 20 години школата на Берое е играла по сгурия и трагични терени и с треньори, взимащи по 300 лв. заплати и то не от клуба, а от спортното училище, и когато все пак излезе някой талант той се озоваваше, я в Литекс, я в Левски, я в ЦСКА още като юноша и без пари

Та това е проблема на двете страници в 7 дни спорт - че няма нито едно вярно твърдение освен имената на хората, които поне са написани правилно.

Чакай, чакай, ти май не разбираш че проблемът не е в това дали няко си е бил натирен отнякъде или не. Проблемът е съвсем различен и е малко или много принципен.
И м/у другото, как точно ще провериш в НАП колко взима въпросния футболист? Гледал си му данъчната декларация или какво?

Не видях смисъл да му отговарям на измишльотините . Любака му е отговорил много точно . Не ми се влиза в полемики , дали някой взима 4000 евро или 6000 . Берое 1.5 милиона ли ще похарчи или 2.2 . Берое какви пари бил взел от трансфери ???!!! КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ???!!! КАКВО ПИШЕ В ДАНЪЧНИТЕ ДЕКЛАРАЦИИ???!!! И малките деца знаят , че там всеки си обявява каквото и колкото му е кеф !!! Абсолютно всички точки които е посочил са някакви безмислици и отклоняване от главния и важен проблем !!!
И ето това беше моя отговор към всички безмислени коментари :
Никога не съм искал Берое да е зле . Винаги съм ви харесвал и съм съчуствал когато сте имали проблеми и се зарадвах когато проблемите ви се решиха . Нищо , че беше по втория начин . Като сте толкова значими за Стара Загора , защо общината не ви взе както е в Монтана и Враца . Община Стара Загора е в пъти по-богата от Враца и Монтана и може да си го позволи . Защо точно държавно предприятие трябва да излива такива средства за футбол при положение , че сме на тоя хал за жизненоважни неща да няма и стотинка . Защо в крайна сметка само вие сте собственост на държавата ? С какво сте по-заслужили от другите ? Защо щом за вас има толкова много, за други разпадащи се отбори няма дори малко ???
Разбирам ви ,че ще спорите до откат тука и ще се правите на малоумни .
Айде отговори ми ти на моите въпроси .

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 25 яну 2013 03:10

Ако половината от тия 5мил. ги дават за ремонт на базата в това няма лошо защото тя остава за поколения напред а не всичките пари да отиват за високи заплати на 25 човека независимо дали са Българи или чужденци.Миналата година направиха доста ремонти на стадиона ако го направят и тази [обещаха да направят сектор В като в Ловеч и да покрият останалите трибуни с козирка,както и да направят трибуни и осветление на тренировъчните игрища над стадиона*]ще е добре.Така още 1 стадион в България ще стне модерен и ще вземе лиценз за евротурнирите[защото е срамно да имаме само 4 такива стадиона *].

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 25 яну 2013 03:25

Dido SZ написа:За съжаление ситуацията е такава с почти всички стадиони в Бг и невиждам кой друг освен държавата може да направи нещо положително в тази насока. Предполагам не вярваш, че ако Гигов вземе стадиона и ще го оправи.
Добре си се хванал за статията, но защо не обърна внимание и на това, което ви изложи Бигфиш. Това не е годишния бюджет на отбора а инвестиционна програма за 2-3 години и е свързана и с домакинствата на европейски първенства за юноши през 2015 и 2017, за които кандидтсва България и ги спечели.
Писах по-нагоре, че държавата трябва се намеси по-сериозно. И в някаква степен тя го прави, но трябва да се задължат и тези, които цуцат на наш гръб (на гърба на всички българи), като ЕОН, ЕВН, ЧЕЗ, другите собственици на ТЕЦ и т.н. (спирам да изброявам, че ще пропусна някого). След като развиват бизнес и си вадят хляба тук, ами да вземат и да оставят нещо.

Абсолютно аз съм за да се натиснат собствениците на големи компании да спонсорират спорта,както Путин натисна дори малко насила богатите олигарси в Русия да издържат някои спортен клуб.След като на нашия гръб тези компании забогатяват а ни дават мизерни заплати на фона не само на Европа а и на страни от 3ия свят те са длъжни поне малко да зарадват хората в тая държава.Наи добрия начин да направят това е да спонсорират спорта които е социялен феномен и е измислен за да замести воините с една цел съревнование между отделните държави.Каква по голяма радост и гордост[за хиляди хора*]от това Български спортист или отбор да победи голям Европеиски или Световен такъв във международно състезание.
Последна промяна от CHE на 25 яну 2013 03:42, променено общо 2 пъти.

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 25 яну 2013 03:29

CHE написа:Ако половината от тия 5мил. ги дават за ремонт на базата в това няма лошо защото тя остава за поколения напред а не всичките пари да отиват за високи заплати на 25 човека независимо дали са Българи или чужденци.Миналата година направиха доста ремонти на стадиона ако го направят и тази [обещаха да направят сектор В като в Ловеч и да покрият останалите трибуни с козирка,както и да направят трибуни и осветление на тренировъчните игрища над стадиона*]ще е добре.Така още 1 стадион в България ще стне модерен и ще вземе лиценз за евротурнирите[защото е срамно да имаме само 4 такива стадиона *].

Редно е парите дори и за стадиона да ги дава общината , а не някое държавно предприятие .

Върни се в “Берое”