Берое-Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое-Литекс
Поздравления за вас.Чест прави на футболистите ви, че въпреки безпаричието не се продават.Радвам че се подиграхте с уродливото нещо наречено Литекс.
Последна промяна от Gutev на 29 ное 2009 18:50, променено общо 1 път.
Страхотна победа за Берое!Честито на всички заралии,аз останах без глас на стадиона!Берое доказа,че е един от най-големите български клубове,с невероятна подкрепа от трибуните и достойни футболисти!Искам да изразя възхищението си от всички момчета и най-вече от великия ни треньор Илиян Илиев!Дано се намерят пари и Берое отново да е фактор в пъвенството.Няма мое,няма твое,светът е Берое!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Честита победа на Берое. След вчерашната тема с уредения мач мога само да кажа, че повечето от нас са с повредено мислене. Уговорки, продадени мачове и каво ли още не им се привижда на някои хора. Заработиха си честно премиите момчетата ви. Браво!Дано си намери спонсор този отбор с традиции и публика.
Колкото повече такива отбори има толкова по-добре.
А не да ми остават отборчета като Беласица,Марек, Вихрен и тем подобни и после в Евротурнирите се вижда резила.
Днес мисля че доказахме на цяла България кой е БЕРОЕ и че в Стара Загора няма прошка на никога ,независимо как се казва.
А не да ми остават отборчета като Беласица,Марек, Вихрен и тем подобни и после в Евротурнирите се вижда резила.
Днес мисля че доказахме на цяла България кой е БЕРОЕ и че в Стара Загора няма прошка на никога ,независимо как се казва.
Айде сега тоя дето пусна вчера темата да се извини,ако е мъж естествено.Някои неща не се продават за нищо на света!Аа и дали ще се покаже ония JimBeam,който ни обясняваше как Литекс ни мачкат и че традициите не играели роля :D Същото и ПФКЛитекс го обясняваше,но за него е нормално,все пак е фен на Литекс..
Честита победа на всички беройци! Велика публика и голямо раздаване на играчите. Берое е марка!
-
THE G.A.M.E
Какво да пиша за мача......Левски ги разкри - Берое ги (у)БИ.....
.. 
THE G.A.M.E написа:Какво да пиша за мача......Левски ги разкри - Берое ги (у)БИ.......
Това ми хареса
Не съм фенка на Берое, но честита победа .. бях за вас този мач
Локо София до гроб.

-
ЛЕВСКАРКА
- Контакти:
Страхотна победа на беройци срещу ловчанлии. Евала на зелените футболисти, че без ясно бъдеще за техният отбор, в който играят, не спират да играят със сърце на терена. честита победа на всички фенове на домакините.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.