Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Sole написа:Боби Михайлов нали клекна на Левски и смени съдийската комисия. Сега ще праща поръчкови съдий да добутат отбора на бай Ганьо отново до европейския срамСиният тумор бавно убива Българския футбол!! Всички отбори трябва да поискат незабавна ОСТАВКА на БФС
ogrizko написа:Съгласен съм с теб..... само дето не знам колко дълго темата ще престои. Одеве имаше една тема и я изтриха, щото нещо не беше удобна на някого. А гонг е софийска медия, така че... във форума не трябва да се пишат такива неща срещу отбори от София, мой човек
joro bad написа:ogrizko написа:Съгласен съм с теб..... само дето не знам колко дълго темата ще престои. Одеве имаше една тема и я изтриха, щото нещо не беше удобна на някого. А гонг е софийска медия, така че... във форума не трябва да се пишат такива неща срещу отбори от София, мой човек
Абе, вие феновете на черно море, трябва най-малко да говорите. Май си забравил за съдийството срещу нас при вашият мач за купата. За разлика обаче от вас, аз ще кажа: бях на мача и дузпата беше много спорна, по-скоро нямаше, но какво да направим. И срещу вас ни отмениха чист гол при 1:1 и не ви дадоха чист червен картон, но за съжаление не играем вече за купата и нищо неможем да направим и върнем. Така,че феновете на черно море, най-вече, трябва да сте много тихички. А и всичко написано тук,се отнася в пълна сила и за феновете на литекс и цска,а примерите са безбройни![]()
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта