ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)

Мнениеот DarkPsy » 22 сеп 2013 23:23

sandi74 написа:
sandi74 написа:В Битката за Тракия двата отбора влизат от коренно различни позиции.Отборът на Пловдив-Ботев заема 2-ро място във временното класиране а Берое се намира в зоната на здрача.Поне на книга гостите са фаворит в мача,но стадиона под Аязмото се оказва много негостоприемен за тях и многократно са си тръгвали за Филибето с наведени глави и пълна кошница.Много важен фактор в утрешния мач ще бъде и съдийството и директивите. ;) Шоуто по трибуните утре вечер е гарантирано.Нека си пожелаем да се получи хубав мач и по-добрият отбор победи.

Честно да ви кажа такъв футболен експерт и виден корифей съм по това изключително странно,чуждо и напълно непознато добиче футболчето за ужас на лаиците пишещи в този форум че чак ме хваща яд на самия себе си. 8-) Който го разбира футболчето си го разбира,всичко останало е щракане,трошене,гъделичкане и обиране на прах по клавиатурките от абсолютно доказани лаици бъкел не вдяващи абсолютно нищо от това странно и непознато за тях животинче футболчето.Факт. 8-)

Да, позна. Съдията ви подпираше, а публиката ви е възможно най-гнусната! Великан си!

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 22 сеп 2013 23:30

Честита победа на Берое! Имам един въпрос към /някой от/ "публиката" на стадиона: Как се чувстваха пеейки "Е*ахме Ботев в гъза"? Благодаря.

Мляко с ориз
Контакти:

Re:

Мнениеот Мляко с ориз » 22 сеп 2013 23:30

snakebite написа:Честита победа за Берое !

Такива мачове се печелят с много агресия, а днес Берое показа такава !

Не излезеш ли готов за битка и с повече агресия е единоборствата в такова дерби си обречен - справка нашия мач с Черно море...

Що се отнася за Ботев- медиите а и някой треньори (Херо,Хубчев) ..много бързо ги провъзгласиха за сигурни шампиони ! Видя се че някак си не могат да изиграят ролята си на фаворит - същото бе и на мача с ЦСКА, където също с много агресия ЦСКА елиминира добрите технически качества на Ботев. Ботев са зависими много от Неделев !

Сега Беройци, чудя се кой стадион е по неприятен - вашия или тоя на Тича..предпочитам все пак вас пред Морето за място в седмицата, поне терена ви е хубав ! ;)

Селяндурин, естествено, че ще ги предпочиташ, ние ви дъним шушоните, а те са ви удобни. На калпавия моряк водораслите му пречат, смешник. Терена ви бил виновен. Теренът си беше супер, това че сте смешни и едвам вкарахте гол си беше ваш проблем. И миналата година в Разград теренът ли беше причината да ви опънем. Много ви порасна работата, ама пак ще ядете шамарите. Аз пък се чудя кой е по-неприятен- вие или софийските отбори.
Последна промяна от Мляко с ориз на 22 сеп 2013 23:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 сеп 2013 23:31

DarkPsy написа:
sandi74 написа:
sandi74 написа:В Битката за Тракия двата отбора влизат от коренно различни позиции.Отборът на Пловдив-Ботев заема 2-ро място във временното класиране а Берое се намира в зоната на здрача.Поне на книга гостите са фаворит в мача,но стадиона под Аязмото се оказва много негостоприемен за тях и многократно са си тръгвали за Филибето с наведени глави и пълна кошница.Много важен фактор в утрешния мач ще бъде и съдийството и директивите. ;) Шоуто по трибуните утре вечер е гарантирано.Нека си пожелаем да се получи хубав мач и по-добрият отбор победи.

Честно да ви кажа такъв футболен експерт и виден корифей съм по това изключително странно,чуждо и напълно непознато добиче футболчето за ужас на лаиците пишещи в този форум че чак ме хваща яд на самия себе си. 8-) Който го разбира футболчето си го разбира,всичко останало е щракане,трошене,гъделичкане и обиране на прах по клавиатурките от абсолютно доказани лаици бъкел не вдяващи абсолютно нищо от това странно и непознато за тях животинче футболчето.Факт. 8-)

Да, позна. Съдията ви подпираше, а публиката ви е възможно най-гнусната! Великан си!

Няма мое,няма твое - абонати на Берое! ;) Има и истински мачове,свиквай. :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 22 сеп 2013 23:35

Модератор ЛокоПД написа:
DarkPsy написа:
sandi74 написа:

Няма мое,няма твое - абонати на Берое! ;) Има и истински мачове,свиквай. :idea:

Жалък си.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 22 сеп 2013 23:38

Гроздето вече е зряло и за бране но за някои фенове накиселява а? ;) Има и такива мачове ( и тепърва ще има) колеги в жълто! ;)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 22 сеп 2013 23:40

Берое отново спука жълтия балон.Факт.

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 22 сеп 2013 23:45

Веселинов написа:Честита победа на Берое! Имам един въпрос към /някой от/ "публиката" на стадиона: Как се чувстваха пеейки "Е*ахме Ботев в гъза"? Благодаря.

Срещу футболния отбор "Левски" е по- забавно. С Вас не е същото. Това, че носите името на един толкова велик българин не Ви прави имунизирани срещу скандирания към отбора. Просташко си е, но си е част от фен културата в България- висока или ниска, си е такава. И аз пях и аз се забавлявах.

Поздрави за невероятната Ви публика. Отново беше на ниво.
Последна промяна от daydreamer на 23 сеп 2013 01:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 22 сеп 2013 23:54

Веселинов написа:Честита победа на Берое! Имам един въпрос към /някой от/ "публиката" на стадиона: Как се чувстваха пеейки "Е*ахме Ботев в гъза"? Благодаря.

Благодаря!
И аз имам един-два въпроса към гостуващата "публика": Хубаво ли им стана, като си мятаха горящите факли по чисто новата писта? Ей така, по български, радваха ли се, че съсипват нещо чуждо? Пък било имало една-две писти в цялата ни татковина на кой му пука. И хубаво ли ще им стане на майните след 2 години, като вземат да посрещат чужди агитки на чисто новия си стадион, да гледат как хвърчат факли по седалките и по стадиона им?
Защо викахте "цигани" и "селяни"? Държанието ви второ гостуване поред е далеч от нормално приетото. Или може би себе си сте имали предвид скандирайки тези думички.
За пореден път апелирам към БФС да забрани на всякакви видове спортни клубове да използват имената на святи за всички българи личности!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 22 сеп 2013 23:57

balgarin написа:

Благодаря!
И аз имам един-два въпроса към гостуващата "публика": Хубаво ли им стана, като си мятаха горящите факли по чисто новата писта? Ей така, по български, радваха ли се, че съсипват нещо чуждо? Пък било имало една-две писти в цялата ни татковина на кой му пука. И хубаво ли ще им стане на майните след 2 години, като вземат да посрещат чужди агитки на чисто новия си стадион, да гледат как хвърчат факли по седалките и по стадиона им?
Защо викахте "цигани" и "селяни"? Държанието ви второ гостуване поред е далеч от нормално приетото. Или може би себе си сте имали предвид скандирайки тези думички.
За пореден път апелирам към БФС да забрани на всякакви видове спортни клубове да използват имената на святи за всички българи личности!

Къде по - добре е Сопот или Металик. :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Берое”