Берое-Локо Сф-1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое-Локо Сф-07.05/20 часа
Селска клоунада.Единия палячо от месеци осмисля жалкото си съществуване с плюене по Локомотив.Санде излезни навън,виж живи хора,по 24 часа в интернет не е лесно.Явно имаш някакви физически или интелектуални недъзи , но не е нужно да си търсиш отдушник в Локомотив затова ,че те е наказала прородата. Друг пък щял да набарва,щял да минава като парен локомотив.Абе къде си тръгнал бе форумен мишок!??!Обгазяването поне малко оправдава неадекватността ви.Локомотив винаги ще го има, а вие ще си изгниете на село плюейки пред клавиатурите.
plehanov написа:Селска клоунада.Единия палячо от месеци осмисля жалкото си съществуване с плюене по Локомотив.Санде излезни навън,виж живи хора,по 24 часа в интернет не е лесно.Явно имаш някакви физически или интелектуални недъзи , но не е нужно да си търсиш отдушник в Локомотив затова ,че те е наказала прородата. Друг пък щял да набарва,щял да минава като парен локомотив.Абе къде си тръгнал бе форумен мишок!??!Обгазяването поне малко оправдава неадекватността ви.Локомотив винаги ще го има, а вие ще си изгниете на село плюейки пред клавиатурите.
Я,пръкнал се е още един фен на Локо Сф.Честито,станахте 3-4-ри.Надявам се поне половината да имате пари и да дойдете на мача.

Turo написа:0:2 и Санди остава с пръст у г.з.Локо няма публика,но аз обещавам,че ще бъда там един единствен фен и Санди ще ми лапа к.ра след мача щото обича да го пампурка!
Локото няма какво да се притеснява от отбори от типа на Берое ли бяха или Олимпик нещо май и те не знаят.Асансьори в нашия футбол минали през всички футболни дивизии за 15 години
Вземи и едно куче за компания,поне да сте двама.

plehanov написа:Селска клоунада.Единия палячо от месеци осмисля жалкото си съществуване с плюене по Локомотив.Санде излезни навън,виж живи хора,по 24 часа в интернет не е лесно.Явно имаш някакви физически или интелектуални недъзи , но не е нужно да си търсиш отдушник в Локомотив затова ,че те е наказала прородата. Друг пък щял да набарва,щял да минава като парен локомотив.Абе къде си тръгнал бе форумен мишок!??!Обгазяването поне малко оправдава неадекватността ви.Локомотив винаги ще го има, а вие ще си изгниете на село плюейки пред клавиатурите.
Село ..мело.... т ва е положението САМО ти кажи на колко туби нафта си от центъра на София
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Ботев Враца-Етър-2:1.Във вторник вечер поемате към Б група,където е мястото ви.
sandi74 написа:Ботев Враца-Етър-2:1.Във вторник вечер поемате към Б група,където е мястото ви.
Нищо не казваш за феърплея,две дузпи

Тук удари греда.Цял живот живея в идеален център на София.Нещо друго да те вълнува?Каква заплата получавам, името на съпругата ми, каква кола карам? А Сандето ме разби.Минута след мнението ми вълна от глупости.Ти във форума ли живееш?Явно те кара да се чустваш значим...Жалка работа.Мнението ти за каруцата ме навежда на мисълта към кой етнос принадлежиш.Няма нищо срамно в това ,отпусни се...Дори да беше Българин,пак нямаше да промени факта,че си пълен малоумник.
Относно мача.Победа за вас.Просто в момента сте по-добрия отбор.Не ме притеснява да го призная,просто защото не ме тресат комплекси,като някои от вас.Смешното е ,че двама от ключовите ви футболисти са продукт на нашата школа.Надявам се на хубав мач,но с Кокала начело, не ми се вярва да се получи.
Относно мача.Победа за вас.Просто в момента сте по-добрия отбор.Не ме притеснява да го призная,просто защото не ме тресат комплекси,като някои от вас.Смешното е ,че двама от ключовите ви футболисти са продукт на нашата школа.Надявам се на хубав мач,но с Кокала начело, не ми се вярва да се получи.
hd29 написа:sandi74 написа:Ботев Враца-Етър-2:1.Във вторник вечер поемате към Б група,където е мястото ви.
Нищо не казваш за феърплея,две дузпи
Така трябва да е.Б група ви зове.Понимаеш?
-
- Контакти:
sandi74 написа:На 7 май приемаме отбора без публика Локо Сф на стадиона под Аязмото.Абонати са ни софийските железничари в Стара Загора.Дали ще ги треснем и ще ги засилим към Б група ще видим във вторник вечер.Няма мое,няма твое,светът е Берое.
Санди,всеки има место под слънцето.Идиот.
Моля жълтите абонати от Пловдив да не се навират между шамарите.