Първо от тая камера не може въобще да се прецени.Топката все още не е пусната,а наш играч се изтегля...
И само недейте рева от съдиите,щото цял мач ви подпираха...
Берое-Литекс-1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое-Литекс-1:0
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]
Казах да си махнете зелените очила. Кое не може да се прецени? Или така ви е изгодно. Пасът е след части от секундата, би трябвало да ти е ясно, че много трудно може да се улови до стотна момента на паса. Момчил Цветанов в този стоп кадър дори не е на една линия с последния в отбраната ви, а се измъква от дълбочина. За части от секундата (когато е момента на паса) най-много да е станал на една линия с последния защитник.
И вие сте тези, които винаги ревете от съдиите, независимо какъв е резултата.
Посочи ми поне две ситуации, в които вчера са ни подпряли съдиите. Ако извадиш и доказателства, както аз направих, още по-добре!
П.П. Виж много добре на видеото дали вашият играч се изтегля във въпросната ситуация.
Посочи ми поне две ситуации, в които вчера са ни подпряли съдиите. Ако извадиш и доказателства, както аз направих, още по-добре!
П.П. Виж много добре на видеото дали вашият играч се изтегля във въпросната ситуация.
[center]
[/center]

Blagoy написа:Казах да си махнете зелените очила. Кое не може да се прецени? Или така ви е изгодно. Пасът е след части от секундата, би трябвало да ти е ясно, че много трудно може да се улови до стотна момента на паса. Момчил Цветанов в този стоп кадър дори не е на една линия с последния в отбраната ви, а се измъква от дълбочина. За части от секундата (когато е момента на паса) най-много да е станал на една линия с последния защитник.
Ти сериозен ли си бе братле?Ще ти дам пример с възможно най-глупавата проява на съдията.Страничния арбитер отсъжда тъч за нас,а главния,който е на 20 метра от ситуацията ако не и повече..отсъжда тъч за вас

Браво, "невероятни" аргументи извади
Точно ти ли ще ми говориш за "изкуствено създадени отборчета"? Ти, който си фен на отбор, създаден през 2001г. чрез обединение с Олимпик Тетевен... А истинският Берое пак оттогава го няма. Май тия заучени фрази ти си ги чул от пазара.
Впрочем, от един от "най-футболните" градове колко бяхте вчера? Май бяхте "внушителната" бройка от 800 човека... На мача на юношите срещу Испания колко бяхте? Пак толкова! А сте 5 пъти по-голям град от Ловеч.

Точно ти ли ще ми говориш за "изкуствено създадени отборчета"? Ти, който си фен на отбор, създаден през 2001г. чрез обединение с Олимпик Тетевен... А истинският Берое пак оттогава го няма. Май тия заучени фрази ти си ги чул от пазара.
Впрочем, от един от "най-футболните" градове колко бяхте вчера? Май бяхте "внушителната" бройка от 800 човека... На мача на юношите срещу Испания колко бяхте? Пак толкова! А сте 5 пъти по-голям град от Ловеч.
[center]
[/center]

Blagoy написа:Браво, "невероятни" аргументи извади![]()
Хохохо,смешкоо....Точна на мача България-Испания бяхме около 2000 души,вие кога ще съберете толкова публика на такъв мач??Ми никога

Да, бях на мача. И да, толкова бяхте- 800-1000.
Извинявай, че съм объркал бройката на мача с Испания, 2000 вече си е наистина "внучишително" число. И в Ловеч сме събирали 2000 на мачове на младежите. А си спомням, че тогава точно вие най-много ни плюехте, че не сме напълнили стадиона и как ако имало такъв мач в Стара Загора, сте щели да спукате стадиона по шевовете. Е, имаше подобен мач в Стара Загора. И бяхте обидно малко за претенциите, които имате.
Айде, със зддраве, и само Олимпик-Берое, нали така?
Извинявай, че съм объркал бройката на мача с Испания, 2000 вече си е наистина "внучишително" число. И в Ловеч сме събирали 2000 на мачове на младежите. А си спомням, че тогава точно вие най-много ни плюехте, че не сме напълнили стадиона и как ако имало такъв мач в Стара Загора, сте щели да спукате стадиона по шевовете. Е, имаше подобен мач в Стара Загора. И бяхте обидно малко за претенциите, които имате.

[center]
[/center]

Blagoy написа:Да, бях на мача. И да, толкова бяхте- 800-1000.
Като за първи мач какво и беше на бройката??Градове като Пловдив и Стара Загора заслужават да приемат мачовете на младежите ни,защото ще има значително повече хора...срещу Испания имахме и агитка,която не спря да ги подкрепя цял мач...мисля,че и момчетата на терена го усетиха и им стана приятно...
Нека не разводняваме темата,жив и здрав!

- калпазанчо
- Контакти:
Браво, беройци! Честита победа! Честито и на санди74, който е мн готин пич!
[center]Member of Old School Boys [/center]
kreedz написа:Аман от такива изкуствено създадени отборчета с фенове събрани от пазара...
Каза фенът на Олимпик-Берое-Тетевен-Стара Загора, явно синдромът на късата памет те е застигнал и теб.
Ето ти топката вече е пусната и нашият играч пак не е в засада

Това е ситуация която влияе на резултатът, докато този объркан тъч който даваш за пример беше в центъра и не влияе на играта.
Вчера играхме слабо и заслужено загубихме, но ако тази ситуация беше във ваша полза съвсем друга песен щеше да пеете.

Трябва да се признае съдийската грешка в този случай. Но не можем да говорим за подпиране на фона на целия останал мач.