Берое вече има нов собственик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenlandia

Re: Берое вече има нов собственик

Мнениеот greenlandia » 16 сеп 2011 19:41

blue avalanche написа:
-Ицо- написа:Софиянци дето реват - за пример да вземем новата Арена Армеец, защо се наляха там 108 милиона(ако не ме лъже паметта, те май и там си направиха някаква врътка, но беше от тоя род),

Егати примера!!!Арена Армеец е национална,бре аланкоолу!Берое национална ценност ли е?
И пак питам:каква му е работата на премиера да коментира кой на кой отбор е собственик?

Да национална ценност е!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 сеп 2011 19:51

greenlandia написа:
blue avalanche написа:Егати примера!!!Арена Армеец е национална,бре аланкоолу!Берое национална ценност ли е?
И пак питам:каква му е работата на премиера да коментира кой на кой отбор е собственик?

Да национална ценност е!

Въх!!!

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 16 сеп 2011 19:53

greenlandia написа:
blue avalanche написа:
-Ицо- написа:Софиянци дето реват - за пример да вземем новата Арена Армеец, защо се наляха там 108 милиона(ако не ме лъже паметта, те май и там си направиха някаква врътка, но беше от тоя род),

Егати примера!!!Арена Армеец е национална,бре аланкоолу!Берое национална ценност ли е?

Да национална ценност е!

Тъпизма на годината ! :) :) :) :) мисля ,че шувенизма ви идва МНОГО в повече ! Не се мислете за център на вселената !
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 сеп 2011 19:57

Не е случаен фактът,че клубният ни девиз е Светът е Берое,а на входа на Стара Загора пише Център на Вселената 8-) :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 сеп 2011 20:39

Берое е един от стълбовете на българския футбол в Европа отбора има същите успехи като Левски 1/4 финал за купата на УЕФА,но и 4-те балкански купи ,които са рекорд на Балканите.Кажете ми ако знаете някой друг български отбор да е бил шампиона на Австрия с 8-0?
Последна промяна от Parmalat на 16 сеп 2011 20:43, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 16 сеп 2011 20:40

blue avalanche написа:

Първо - опитал съм се в един пост да отговоря на всеки който би успял да си измисли за какво да са заяде(като онзи със сметките за тока, не знам ти ли беше).Арената съм я дал като пример само за това че държавни пари се наливат в спорта по безсмислен начин и то основно в София.Това е насочено специално към хората които се имат за големите граждани и само някой лев да се вложи извън града им скачат на нож.А Берое, както виждаш, за не малко хора е ценност, но там финансирането е по съвсем друг път.Колкото до това на премиера каква му е работата да коментира - що питаш тука, аз да не си пия кафето с него?Според мен той така и така си е бил в града за откриването на музея на религиите и човека, като опитен вече политик, се е възползвал да се покаже съпричастен към отбора, да печели симпатии и съответно потенциални гласове.Аз теб те питам - за какво точно се бориш тук?Имаш ли някаква градивна критика, или професионална гледна точка, или просто обективно мнение?Или ей така, да си се оплачеш от нещо, да не ти е загубен деня..
"Some folks are wise and some are otherwise"

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 16 сеп 2011 20:49

Какво спорите с тия герои,показват типичната ни черта,че злобата винаги е на първо място..Само мога да ви кажа,че тази сделка се подготвяше от месеци,точно за да се избегне всякакъв конфликт на интереси или проблеми с УЕФА,ЕС,мормоните,барбароните,всякакви тайни общества,общо взето целия свят :) Пича от Ямбол,съжалявам че нямате в момента силен футболен отбор,но пък си имате стабилен баскетболен,развивайте си него,винаги си има начини,но не е правилно да пл'еш по нас,че сме намерили някакъв начин за финансиране,като те чета още малко си готов да провокираш проверки или такива неща,само и само да не станат нещата,а ?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 сеп 2011 21:01

Parmalat написа:Берое е един от стълбовете на българския футбол в Европа отбора има същите успехи като Левски 1/4 финал за купата на УЕФА,но и 4-те балкански купи ,които са рекорд на Балканите.Кажете ми ако знаете някой друг български отбор да е бил шампиона на Австрия с 8-0?

Бием Аустрия Виена със 7-0,не са били шампион в онзи момент,но са един от двата гранда на австрийския футбол :) Да не забравяме и великата победа над Ювентус,отстраняванията на Фенербахче,Хонвед,Атлетик Билбао 8-)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 16 сеп 2011 21:10

Разгеле,най-накрая слънчето ще огрее и нашата улица.Честито на всички беройци.Като за начало утре срещу ЦСКА добра игра пред 7-8000 зрители,пък по нататък каквото сабя покаже и честа майко юнашка.Честито.Напред и само БЕРОЕ.

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 16 сеп 2011 21:49

Честито на беройци. Дано повече нямате проблеми от финансово естество :)

Върни се в “Берое”