Как сте беройци?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Re: Как сте беройци?

Мнениеот nikita33 » 25 апр 2011 16:48

Rivaldo10 написа:
nikita33 написа:хахахаха,жена е баба ти,но и това не е сигурно,нали?

Баба ми и тя не разбира от футбол, което е още едно потвърждение, че жените не сте особенно наясно на тема футбол! :lol:

Никита Сергеевич Хрушчов и той е жена според теб , нали?
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 25 апр 2011 16:51

Както казах,няма нужда от мастило ,за да ти се отговаря. Освен това не знам мъж ли си жена ли си?!? С този ник :lol: Обаче е цинично точно заводчиците да говорят за нещо купено. Пък било и къщичка за пиленца в която да се крият кокош :lol: карите[/quote]
Визираш вашият отбор,нали?На доносниците и милиционерите[/quote]
Визирам отбора не Левски,не на Спартак София! В Левски милиционери няма. Левски е създаден преди милицията. В противовес на Левски е създаден Цска,за да се бори с 'фашисткия" според указа на ЦК на БКП- Левски! Левски винаги е значел свобода. Това че в новите времена не винаги един отбор има собственик,който феновете харесват е друг въпрос. Той и Банев беше една чиста сълза..... Само че Левски е вечен и не зависи от никой. Отбори като Берое и Литекс например зависят от по един човек . Скоро ще се види и Литекс,колко ще ги има....Поведението на перача на Нора Ананиева го доказва...Ама точно никито няма как да разбере всичко това!

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 25 апр 2011 16:55

blue_lagoon написа:Както казах,няма нужда от мастило ,за да ти се отговаря. Освен това не знам мъж ли си жена ли си?!? С този ник :lol: Обаче е цинично точно заводчиците да говорят за нещо купено. Пък било и къщичка за пиленца в която да се крият кокош :lol: карите

Визираш вашият отбор,нали?На доносниците и милиционерите[/quote]
Визирам отбора не Левски,не на Спартак София! В Левски милиционери няма. Левски е създаден преди милицията. В противовес на Левски е създаден Цска,за да се бори с 'фашисткия" според указа на ЦК на БКП- Левски! Левски винаги е значел свобода. Това че в новите времена не винаги един отбор има собственик,който феновете харесват е друг въпрос. Той и Банев беше една чиста сълза..... Само че Левски е вечен и не зависи от никой. Отбори като Берое и Литекс например зависят от по един човек . Скоро ще се види и Литекс,колко ще ги има....Поведението на перача на Нора Ананиева го доказва...Ама точно никито няма как да разбере всичко това![/quote]
Да,разбрах те,визираш перача на Миша Чорни,нали? Май се казваше Батков!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Мнениеот hienizator » 25 апр 2011 17:07

От Левски съм,харесвам много Стара Загора и Берое и често ходя там . Треньорът им е уникален човек и бивш невероятен футболист и голям левскар! С две думи уважавам ги много! Колкото до мача ... на мен ми хареса въпреки досадните грешки на някой наши играчи ... на Пламен Илиев при първия гол (простено му е, той дава всичко от себе си,а и е много млад), на Мариян Огнянов за дузпата (почва да ми писва да го чакам да покаже потенциала си ... станаха доста години на доказване май), както и на Йордан Милиев ( несменяем титуляр, а може да отнема топката единствено с нарушения .. да не говорим как изнася топката... винаги я подарява на другия отбор). Колкото до това има ли уговорка или не ... само знам че ако не бяха нашите грешки, мача можеше да завърши с 2 или повече гола разлика за Левски!!! И за каква уговорка става на въпрос .. кой какво преследва ??? Левски титла? или Берое място в тройката! Смешно е, а и не изглежда логично!
Берое са готин клуб ... дано се развиват и да радват хората в този прекрасен град!

Потребителски аватар
hue
Контакти:

Мнениеот hue » 25 апр 2011 17:09

Първо - до автора на темата - голям си чукча, нали знаеш - Чукча писател, не читател.
Второ - Берое може да не са спечелили, но играха мъжки и не легнаха както повелява традицията, когато играеш срещу Левски.

Трето - до модераторите знам че работите на доброволни начала и днес е почивен ден, ама нали затова сте 50 бройки. Да изброявам ли кои правила на форума са нарушени от темата?
[offtopic]
Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон...Обиди, преки или косвени нападки...няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.

Пускайте нови теми и постове само когато смятате, че носят някаква интересна и полезна за останалите потребители информация...Публикувайте темите си с конкретни и целенасочени заглавия.

Забранени са публикациите на теми и мнения... насаждащи омраза между хората.
[/offtopic]
Последна промяна от hue на 25 апр 2011 17:22, променено общо 3 пъти.
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 25 апр 2011 17:12

Равностоен мач с комична игра в защита и от двете страни. Единственото, за което ме е яд е, че Левски с по-слаб отбор надали ще излезне скоро в Стара Загора. Уговорка няма, просто някои хора толкова си могат, тъй като не им е за първи път. Трябват ни няколко човека с опит и класа, за да бъде Берое по-конкурентен на челната тройка догодина.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 апр 2011 20:38

4oKuTo написа:Равностоен мач с комична игра в защита и от двете страни. Единственото, за което ме е яд е, че Левски с по-слаб отбор надали ще излезне скоро в Стара Загора. Уговорка няма, просто някои хора толкова си могат, тъй като не им е за първи път. Трябват ни няколко човека с опит и класа, за да бъде Берое по-конкурентен на челната тройка догодина.

Левски е идвал с много по-слаб отбор,и какво? Берое няма положение,не става така!Вярно е,че сините играха добре вчера,но и сами си създадоха затрудненията!Без грешката на Пламен и тази на Огнянов нямаше как да вкарате...И миналата година беше така!Да видим догодина,живот и здраве...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 25 апр 2011 21:27

nikita33 написа:
Л^Геша написа:И да се смееш и да не се смееш, така си е,това и на малките деца дори стана ясно!!!

ти разбра ли?!...с тази победа Левски си осигурява оставането в челната 3-ка...това е много важно и няма как да не го купят мача!аххахах нали така :)

Да разбрах,това ще им е купеното ВТОРО място,но още и то не е сигурно !!![/quote]
Абе взени ни светни малко , да не би да си присъствал на уговорката , или някой от ръководствата на двата отбора ти е споделил че има договорка :roll: .За да твърдиш нещо трябва да имаш доказателство , ако нямаш, само си чешеш езика и обиждаш отборите на Берое и Левски.Между другото колко мача на Берое си гледал тази година?Да ти кажа че и от ЦСКА паднахме пак с 3:2 , с Калиакра направихме отново инфарктно 2:2 , пак ли бяха уговорени тези мачове бе отворко?Много ти знае устата ,но освен лайна от нея нищо друго не излиза.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 апр 2011 21:59

Безмислена тема според мен ...
Освен всичко друго, автора въобще не се е постарал да обясни, какво има на предвид !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 26 апр 2011 00:04

Така е в нашата държава,когато всеки си говори празни приказки,всичките "капацитети" тука много знаете за уговорки..

Върни се в “Берое”