Берое-Локо Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое-Локо Пд
Е кво става е по дяволите?Берое нямат положение още...
kartago написа:Porto,
[offtopic]Ами защото и аз си имам право на мнение, називисимо от ранга ми, и аз съм фен като тебе! Нищо кой знае какво не съм казал! Това, че "завинаги остава в нашите сърца", го чувам под път и над път, ама терена не е кардиологична клиника, там или можеш или не! Затова и написах, че му броя точните центрирания, защото аз почти не съм видял такова в цялата му кариера! Колкото до правописните грешки! Ок, всеки допуска, обаче, в две изречения, два пъти да му напише името с малка буква, май не е само до случайност! Освен това с Пуканката си имам приказка по този въпрос! Не се меси![/offtopic]
Кой даде преднината за Локомотив?Кой?А относно центриранията,като казваш,че ги броиш и не си видял нито едно точно,значи не можеш да броиш.В ЦСКА колко важни центрирания е направил,знаеш ли?

Защо всички футболисти на Берое се казват Булсатком?

Локомотив ще вземе мача. 
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Porto написа:kartago написа:Porto,
[offtopic]Ами защото и аз си имам право на мнение, називисимо от ранга ми, и аз съм фен като тебе! Нищо кой знае какво не съм казал! Това, че "завинаги остава в нашите сърца", го чувам под път и над път, ама терена не е кардиологична клиника, там или можеш или не! Затова и написах, че му броя точните центрирания, защото аз почти не съм видял такова в цялата му кариера! Колкото до правописните грешки! Ок, всеки допуска, обаче, в две изречения, два пъти да му напише името с малка буква, май не е само до случайност! Освен това с Пуканката си имам приказка по този въпрос! Не се меси![/offtopic]
Кой даде преднината за Локомотив?Кой?А относно центриранията,като казваш,че ги броиш и не си видял нито едно точно,значи не можеш да броиш.В ЦСКА колко важни центрирания е направил,знаеш ли?
Чакай сега, ти ми оспорваш правото да имам собствено мнение ли? На мен не ми харесва! Ако беше толкова добър нямаше да го освобождават нали? Я ми кажи колко важни центрирания е направил? След като толкова много можеш да броиш!..........За тъчовете няма да те питам, че то там и един пример само стига........
Берое всиячески се старае да не вкара гол 
- Irish stout
- Контакти:
STENLI написа:Берое всиячески се старае да не вкара гол
Гроздето е кисело
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
STENLI написа:Берое всиячески се старае да не вкара гол
Ти пак ли си тука бре,айде на паметника да чакаш синдика,каква работа имаш тук?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
А ти що не си на ма4а?
STENLI написа:А ти що не си на ма4а?
Щото съм на работа,и то в Сф