bsz1916 написа:Днес Хубчев каза нещо което всички го знаем , но се правим че то не съществува . А то е че пред Берое има за решаване далеч по - важни неща , от това дали ще завършим 7 - ми . Макар че не спомена подробности , известно е че финансирането на отбора за следващия сезон не е решено , че почти всички играчи са с договори до края на сезона и ако не се реши въпроса с финансирането , остоваме без отбор за следващия сезон . Но това са въпроси които трябва да се решават от така наречените " собственици " и от ръководството . А да се сравнява треньорът спечелил за 3 години с Берое , повече трофеи и медали ( купа , суперкупа , сребърни и бронзови медали ) от всички астанали взети заедно за останалите 103 години с някакъв некадърник който не е постигнал нищо в кариерата си е връх на малоумието .
Аз ще се направя неграмотен и глупав за твоите квалификации!
Разбрах ти позициите за Хубчев и Томаш! Няма да те обиждам, това си е ТВОЕ мнение! Но аз си имам МОЕ мнение!
И виждаш ли, то е различно! За мен Томаш е в пъти по-подходящ треньор за БЕРОЕ от Хубчев!