Берое-Черно море-1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Берое не пророни дума за 2 отмемени гола срещу Чарно Мор

Мнениеот sandi74 » 18 авг 2015 13:38

drvasko98 написа:След Лудогорец, Берое е най-голямото разочарование през сезона. Нулев футбол, пълна скръб. Черно море заслужаваше повече победата

Факт е че Черно море и Монтана ни изпуснаха насред Стара Загора.Разочарование е много силно казано,просто футболистите ни са с посредствени възможности които рядко успяват да надскочат. :!: :idea:

sandi74

Re: Берое не пророни дума за 2 отмемени гола срещу Чарно Мор

Мнениеот sandi74 » 18 авг 2015 13:40

Вал написа:В АПФГ на мутрите е нормално в единия мач да играеш с 10 души, във втория да ти отманят 2 гола просто така.

И на Черно море 100% дузпа не дадоха.Факт.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Re: Берое-Черно море-1:1

Мнениеот veselinsk » 18 авг 2015 23:47

ralka_levskarka написа:Първенството ни е доста предсказуемо. 8-)
Изображение

Я дай да видим и размера на залога, като те знаем каква си познавачка си сложила минимум един апартамент на хикса 8-)
Изображение

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 19 авг 2015 12:17

Напълно резонен резултат! Колкото до незачетения през първото полувреме гол на Берое, то и ние може да имаме дори и две сериозни претенции към съдиите. През първото свири абсолютно измислен фал на Живко Петков, когато той се измъкна и оставаше сам срещу Макенджиев, а дузпата срещу Курьор мисля, че и Хубчев щеше да отсъди. Но както и да е. Аз се радвам, че въпреки умората от Суперкупата Черно море показа по-голяма физическа издръжливост през втората част и малко не стигна за победата! Успех и на двата отбора!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 авг 2015 13:10

veselinsk написа:
ralka_levskarka написа:Първенството ни е доста предсказуемо. 8-)
Изображение

Я дай да видим и размера на залога, като те знаем каква си познавачка си сложила минимум един апартамент на хикса 8-)

Ай са, още си ми сърдит, където не ти казах точния на Левски :lol:
3 леа им сложих, важното е да съм на +, пък с колко не ме бърка :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 19 авг 2015 17:31

Доволен съм,че познах играта и познах резултата-2 : 1 само не се съобразих със съдията,е за провинцията това е нормално ! Перфектен резултат за "грандовете" с пари и връзки в Изпълкома.......ха ха ха !Серия познавачи си говорят със злоба,а никой не говори за футбол !!! Така ще бъде до дълбока старост-не ви ли се струва,че всичко всяка година го гледаме на видеозапис едно и също ! Чат пат някоя мутра се скара с властта и току виж "галеничето му"го ИЗПЛЮВАТ ! Важно е ,че има много още идеалисти да вярват във врели некипели !Момчета и момичета вярвайте във футбола,имайте мечти и не давайте да се ебават малоумници с вас !!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Върни се в “Берое”