Берое-Ботев-1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Берое-Ботев-1:1

Мнениеот slash1912 » 28 юли 2014 09:23

balgarin написа:
slash1912 написа:
sandi74 написа:Честита напълно заслужена точка на Ботев Пд.Не вкараш ли ще ти вкарат.Вместо да им вкараме 2-3 гола се изсрахме на метеното.Заспала защита в зелено и невероятен Ваньо Цветков.Как само я набара и щеше да скъса мрежата на адаша си.Браво,така се прави.Който го може си го може.Факт.Време е да спра да ходя на мач защото победа може и да не видим.Успех на Ботев Пд.

Успех и на вас в следващите мачове.И какво излиза Ботев с треньор Вуцов и младежи>Ботев с Кауна и звезди!

Първо честита ви точка. Щом сте я вземали, значи сте я заслужили. И успех за напред, най-вече заради петте млади момчета в стартовия ви състав.
Относно извода ти, и си прав, и не си. Берое изтърва много положения, но за мен треньорското ни ръководство вече втори мач има огромен проблем със стартовия състав и смените, и тези шантави размествания по постове почват да ме дразнят. Да не говорим, че тази вечер на моменти изтървахме по 2 голови положения едно след друго. Но на края се броят головете, а не профуканите положения.
За първа година от доста време ние имаме реална конкуренция по постове, качествена (що-годе) средна линия и явно изпитваме затруднения кой да играе. Отделно трима централни защитника са извън титулярния състав, а втори мач като такъв играе... полузащитник. Да сядат и да си решават домашното треньорите, защото този сезон няма как да има оправдания.

Очаквах вашия отбор да тръгне с 2 победи,предвид контролите и подготовката.Според мен нещата ще се получат,явно трябва малко повече търпение ;) Победите ще дойдат!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 28 юли 2014 10:21

Съвсем ясно е, че Хубчев ви е виновен със страхливия си подход ! Как не измисли нещо друго освен " знам възможностите на играчите ми " ? Е като ги знаеш защо като последен глупак пускаш най- качественият си нападател 88 мин. :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
ky-kyy

Мнениеот ky-kyy » 28 юли 2014 11:31

slash1912 написа:
Очаквах вашия отбор да тръгне с 2 победи,предвид контролите и подготовката.Според мен нещата ще се получат,явно трябва малко повече търпение ;) Победите ще дойдат!

Аз очаквах 5 победи в началото, с оглед на настроението и атмосферата в отбора.... В контролите играхме разчупено и красиво, видя се, че имаме 2 равностойни състава. А в първенството се видя страх от треньорското ръководство. И никой не е виновен, типично по български. Всичко е нормално, чакаме следващия мач, дигаме се и бием....Следващия като загубим, кво правим? Чакаме другия, другия....и напролет се сещаме, че не ни е мястото в долната част на таблицата....Докога така?
అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 28 юли 2014 12:42

ky-kyy написа:
slash1912 написа:

Аз очаквах 5 победи в началото, с оглед на настроението и атмосферата в отбора.... В контролите играхме разчупено и красиво, видя се, че имаме 2 равностойни състава. А в първенството се видя страх от треньорското ръководство. И никой не е виновен, типично по български. Всичко е нормално, чакаме следващия мач, дигаме се и бием....Следващия като загубим, кво правим? Чакаме другия, другия....и напролет се сещаме, че не ни е мястото в долната част на таблицата....Докога така?

Tази година ви е шанса.Ние и Черно Море сме доста по-слаби,за Левски да не говорим.Не съм чак толкова навътре във вашия отбор,просто трябва да играете както в подготовката.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 28 юли 2014 17:51

slash1912 написа:
ky-kyy написа:
slash1912 написа:

Tази година ви е шанса.Ние и Черно Море сме доста по-слаби,за Левски да не говорим.Не съм чак толкова навътре във вашия отбор,просто трябва да играете както в подготовката.

То хубаво да играем като в контролите но със страх футбол не се играе.Шубето е голям страх.Факт.

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 28 юли 2014 21:53

stefani написа:Съвсем ясно е, че Хубчев ви е виновен със страхливия си подход ! Как не измисли нещо друго освен " знам възможностите на играчите ми " ? Е като ги знаеш защо като последен глупак пускаш най- качественият си нападател 88 мин. :lol:

........
Прав си. Това изявление на треньора не го чуваме за пръв път. В психологически аспект оневинява всички грешки на футболистите с цел успокояване на атмосферата в отбора. Но с такъв подход не ги мотивира към висока (прилична цел) - примерно класиране в първа шестица..
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

nature
Контакти:

Мнениеот nature » 28 юли 2014 23:49

balgarin написа:За първа година от доста време ние имаме реална конкуренция по постове, качествена (що-годе) средна линия и явно изпитваме затруднения кой да играе. Отделно трима централни защитника са извън титулярния състав, а втори мач като такъв играе... полузащитник. Да сядат и да си решават домашното треньорите, защото този сезон няма как да има оправдания.

Абсолютно подкрепям това мнение, тази година е осигурено всичко, имат прекрасни условия- селекция, база, комфорт. Освен това отбора загатна за голям потенциал в контролите. Никакви оправдания повече. Трябва ясно да се каже, няма ли класиране в първата шестица - пътя!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 29 юли 2014 05:01

Какво класиране в първата шестица ви гони. С този финасов ресурс с тези играчи и с оглед проблемите в другите отбори ще е грехота да не завършите в топ три тази година. Вашите играчи вече 2 години играят заедно имате и качествени нападатели , стига с тези дерфанзивни тактики и презастраховане.

Просто ще е грехота да изпуснете едно от местата даващи право на участие в ЛЕ и вместо вас там да отидат Левски или Славия примерно.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 29 юли 2014 08:46

samobotev написа:Какво класиране в първата шестица ви гони. С този финасов ресурс с тези играчи и с оглед проблемите в другите отбори ще е грехота да не завършите в топ три тази година. Вашите играчи вече 2 години играят заедно имате и качествени нападатели , стига с тези дерфанзивни тактики и презастраховане.

Просто ще е грехота да изпуснете едно от местата даващи право на участие в ЛЕ и вместо вас там да отидат Левски или Славия примерно.

Ами и ние това си викаме колега ама първите два кръга друго показаха :) . Кой фен не иска да види отбора си в тройката?

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 29 юли 2014 11:39

Според мен Хубчев се изчерпа като ваш треньор. Може би там е разковничето.

Върни се в “Берое”