balgarin написа:slash1912 написа:sandi74 написа:Честита напълно заслужена точка на Ботев Пд.Не вкараш ли ще ти вкарат.Вместо да им вкараме 2-3 гола се изсрахме на метеното.Заспала защита в зелено и невероятен Ваньо Цветков.Как само я набара и щеше да скъса мрежата на адаша си.Браво,така се прави.Който го може си го може.Факт.Време е да спра да ходя на мач защото победа може и да не видим.Успех на Ботев Пд.
Успех и на вас в следващите мачове.И какво излиза Ботев с треньор Вуцов и младежи>Ботев с Кауна и звезди!
Първо честита ви точка. Щом сте я вземали, значи сте я заслужили. И успех за напред, най-вече заради петте млади момчета в стартовия ви състав.
Относно извода ти, и си прав, и не си. Берое изтърва много положения, но за мен треньорското ни ръководство вече втори мач има огромен проблем със стартовия състав и смените, и тези шантави размествания по постове почват да ме дразнят. Да не говорим, че тази вечер на моменти изтървахме по 2 голови положения едно след друго. Но на края се броят головете, а не профуканите положения.
За първа година от доста време ние имаме реална конкуренция по постове, качествена (що-годе) средна линия и явно изпитваме затруднения кой да играе. Отделно трима централни защитника са извън титулярния състав, а втори мач като такъв играе... полузащитник. Да сядат и да си решават домашното треньорите, защото този сезон няма как да има оправдания.
Очаквах вашия отбор да тръгне с 2 победи,предвид контролите и подготовката.Според мен нещата ще се получат,явно трябва малко повече търпение