ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)
Честито 

Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Честита победа.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модератор ЛокоПД написа:Честита победа.
Кеф ли ти е?
За разлика от миналата година, Берое този път заслужиха победата си и играха фейрплей, като не лежаха и не бавиха времето. Като цяло слаб мач.
est. 1912
Честита победа за Берое !
Такива мачове се печелят с много агресия, а днес Берое показа такава !
Не излезеш ли готов за битка и с повече агресия е единоборствата в такова дерби си обречен - справка нашия мач с Черно море...
Що се отнася за Ботев- медиите а и някой треньори (Херо,Хубчев) ..много бързо ги провъзгласиха за сигурни шампиони ! Видя се че някак си не могат да изиграят ролята си на фаворит - същото бе и на мача с ЦСКА, където също с много агресия ЦСКА елиминира добрите технически качества на Ботев. Ботев са зависими много от Неделев !
Сега Беройци, чудя се кой стадион е по неприятен - вашия или тоя на Тича..предпочитам все пак вас пред Морето за място в седмицата, поне терена ви е хубав !
Такива мачове се печелят с много агресия, а днес Берое показа такава !
Не излезеш ли готов за битка и с повече агресия е единоборствата в такова дерби си обречен - справка нашия мач с Черно море...
Що се отнася за Ботев- медиите а и някой треньори (Херо,Хубчев) ..много бързо ги провъзгласиха за сигурни шампиони ! Видя се че някак си не могат да изиграят ролята си на фаворит - същото бе и на мача с ЦСКА, където също с много агресия ЦСКА елиминира добрите технически качества на Ботев. Ботев са зависими много от Неделев !
Сега Беройци, чудя се кой стадион е по неприятен - вашия или тоя на Тича..предпочитам все пак вас пред Морето за място в седмицата, поне терена ви е хубав !

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
DarkPsy написа:Модератор ЛокоПД написа:Честита победа.
Кеф ли ти е?
Очакван въпрос.Толкова си предвидим,че чак ми е смешно.
Не,не ми е кеф.Знаеш ли защо ? Защото за пореден път се потвърди това,което отдавна се знае...А то е,че всеки отбор,който играе,наистина играе срещу вас,може да ви бие.Трупата на Коко ви направи щастливи миналата седмица,но има и отбори,на които не им пука за парите на Ефендито.Медиен балон,перачница за пари - това върви,но не навсякъде.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Много сладка и изключително ценна победа над абонатите от Пловдив.Бий за да те уважават.Няма мое,няма твое,светът е Берое.
Модератор ЛокоПД написа:DarkPsy написа:Модератор ЛокоПД написа:Честита победа.
Кеф ли ти е?
Очакван въпрос.Толкова си предвидим,че чак ми е смешно.
Не,не ми е кеф.Знаеш ли защо ? Защото за пореден път се потвърди това,което отдавна се знае...А то е,че всеки отбор,който играе,наистина играе срещу вас,може да ви бие.Трупата на Коко ви направи щастливи миналата седмица,но има и отбори,на които не им пука за парите на Ефендито.Медиен балон,перачница за пари - това върви,но не навсякъде.Скоро и Лудогорец ще ви го покажат,а и Коко ще си отиде някой ден.
Говориш за предвидимост, но си еталон за нея без да ми е смешно. По-скоро съжалително.. Всяка ваша загуба е продадена....така ли? Честитиш на Берое....защо един път не си дошъл в нашия форум да ни честитиш? Най-вероятно им честитиш и гаврата с името на Ботев? Типично за вас!
sandi74 написа:В Битката за Тракия двата отбора влизат от коренно различни позиции.Отборът на Пловдив-Ботев заема 2-ро място във временното класиране а Берое се намира в зоната на здрача.Поне на книга гостите са фаворит в мача,но стадиона под Аязмото се оказва много негостоприемен за тях и многократно са си тръгвали за Филибето с наведени глави и пълна кошница.Много важен фактор в утрешния мач ще бъде и съдийството и директивите.Шоуто по трибуните утре вечер е гарантирано.Нека си пожелаем да се получи хубав мач и по-добрият отбор победи.
Честно да ви кажа такъв футболен експерт и виден корифей съм по това изключително странно,чуждо и напълно непознато добиче футболчето за ужас на лаиците пишещи в този форум че чак ме хваща яд на самия себе си.

- child in time
- Контакти:
Честито Беройци . Играеш ли победата винаги идва.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати!