Берое - ЦСКА 29.07.2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Берое - ЦСКА 29.07.2013

Мнениеот we are the champions » 29 юли 2013 23:26

sandi74 написа:Вместо да победим с разлика-Х.Футбола е игра на голове а Берое не можа да вкара един гол повече от ЦСКА.Щом и този отбор на ЦСКА който бе събран преди 10 дена не успяхме да победим..... .Честита точка на армейците,заслужиха си я.

Няма какво да се крие второто играхте по добре просто и късмета ни покри,и си върна това което ни взима от ЛОКО ПД

sandi74

Мнениеот sandi74 » 29 юли 2013 23:34

we are the champions написа:
sandi74 написа:Вместо да победим с разлика-Х.Футбола е игра на голове а Берое не можа да вкара един гол повече от ЦСКА.Щом и този отбор на ЦСКА който бе събран преди 10 дена не успяхме да победим..... .Честита точка на армейците,заслужиха си я.

Няма какво да се крие второто играхте по добре просто и късмета ни покри,и си върна това което ни взима от ЛОКО ПД

Факт.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 30 юли 2013 00:15

Левскарка съм, но мъжът е заклет бероец, така че днешният мач бе тръпка и за мен. :)
Надявах се да биете и голът на Венци много ме зарадва. Дори след изравнителното попадение се надявах, че ще можете да измъкнете победа, но според мен не ви достигат вяра в собствените способности, както и манталитет.
Иначе имате добър отбор, за който все пак си мисля, че ще бъде фактор в първенството тази година.
Равният не е лош резултат, но сега ви беше паднало да ги биете тия.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 30 юли 2013 00:38

.
Последна промяна от daydreamer на 30 юли 2013 16:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 юли 2013 10:12

W84me написа:Любовни ласки между ведомствените отбори...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 юли 2013 18:11

W84me написа:

Любовни ласки може да има само между любимите ти комунисти с турците и Волен Сидеров. Там търси любовта. Такава между нас и съперника ни снощи не е имало и няма как да има.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 юли 2013 18:14

Laetitia написа:Левскарка съм, но мъжът е заклет бероец, така че днешният мач бе тръпка и за мен. :)
Надявах се да биете и голът на Венци много ме зарадва. Дори след изравнителното попадение се надявах, че ще можете да измъкнете победа, но според мен не ви достигат вяра в собствените способности, както и манталитет.
Иначе имате добър отбор, за който все пак си мисля, че ще бъде фактор в първенството тази година.
Равният не е лош резултат, но сега ви беше паднало да ги биете тия.

Мерси за подкрепата, мило :) Много съм разочарован от резултата. Бяхме длъжни да спечелим този мач, но отново не успяхме. За да минем на следващото ниво, трябва да започнем да взимаме тези мачове със самочувствие. От всичко съм най-доволен от гола на Венци и изказването на Пламен Крумов. Аз му вярвам. Ще ги бием на техния стадион. Светът е Берое.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 08 авг 2013 09:16

acmilan написа:
W84me написа:

Любовни ласки може да има само между любимите ти комунисти с турците и Волен Сидеров. Там търси любовта. Такава между нас и съперника ни снощи не е имало и няма как да има.

acmilan написа:az obi4am loko sofia i milan!ina4e toq dani go poznavam i ne e mnogo stoka,hahah!ina4e naistina trqbva pove4e ljubov,a ne omraza.i lesvki i cska,kakto i vsi4ki balgarski otbori trqbva da varvqt napred i da se radvame vsi4ki,bez goveda,praseta i tem podobni.az sam lokomotivec,no osaznavam,4e levski i cska sa grandovete u nas,taka 4e vi molq prosto da varvim vsi4ki zaedno napred,a ne da se pljuem.i znam kakvo 6te kajete za kirilicata,prosto nqmam takava.samo loko sofia!

8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 08 авг 2013 10:17

Някои хора от сутринта са почнали с дозите...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 авг 2013 12:41

То дори се вижда колко абсурден е този пост, в който се бъзикам с друг потребител и е написан дори на латиница. Не съм взимал изобщо сериозно форума тогава. Просто ми беше писнало от непрестанната простащина в него в онези времена, в които 90 % от сегашните потребители ги е нямало изобщо. Имал съм симпатии към въпросния отбор, защото покойният ми дядо беше голям негов фен, а той беше много важен човек за мен и това също съм го писал тук преди време. А на стадион Берое съм от 14 години, в които рядко съм пропускал мач изобщо, пътувал съм какви ли не култови дестинации през годините, докато бях студент съм се връщал за мачове и съм минавал стотици километри за дни. Но няма какво да се обяснявам на хора, подкрепящи Волен Сидеров. И да, наистина любовни ласки между нас и четирибуквения отбор не е имало и няма как да има, което беше предмет на темата.

Върни се в “Берое”