Берое - Лудогорец - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: Берое-Лудогорец ,Събота 13 Август 18.00часа

Мнениеот luxorus » 09 авг 2011 08:19

3-1 точен резултат.Залагайте!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 09 авг 2011 09:59

Дано да ги биете! :) И дано съдията свири нормално че видяхте къв гол ни отмениха на нас срещу новобогаташчетата. :x То и вас ви поряза Дюран Дюран в Ловеч. Още от първия кръг се оакаха съдиите.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 09 авг 2011 10:01

1926 написа:Дано да ги биете! :) И дано съдията свири нормално че видяхте къв гол ни отмених на нас срещу новобогаташчетата. :x То и вас ви поряза Дюран Дюран в Ловеч.

За всичко има Видовден, вторият полусезон те ви гостуват, ще си ги биете. Лудогорец , макар с добри играчи, до 5 кръг ще са със сменен треньор.Петев не му е ясен състава още, а и не са във форма. Отмениха ви чист гол,абсолютно редовен!

Лудогорец ще ги бием, не храня съмнение в това,даже да не си помислят,че ще вземат нещо. Този мач ни е задължителен, първо домакинство, собствена публика- и господ не може да им помогне в Стара Загора!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 09 авг 2011 10:42

Берое [2:1] Лудогорец
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 09 авг 2011 10:47

Avgusta 1916 написа:Що не си гледаш отбора бе, теле !!!!Да е писал някой тук срещу теб или Левски?
Ако искаш на теб да ти припомня финала за купата в Стара Загора и изпотрошените около 500 седалки от вашите "деца" според Бай Ганьо.
Подкрепям пича напълно .Литекс са смотан отбор .Разполагат с чудесен стадион (нещо което го казвам с ръка на сърцето).

И защо трябва да пишеш срещу Левски, че да си кажа мнението за простотията? Ти май освен, че си комплексар си и с малък умствен багаж.
Жалко, че подобна публика има треньор като Илиан Илиев.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 09 авг 2011 12:25

ehh написа:
Avgusta 1916 написа:Що не си гледаш отбора бе, теле !!!!Да е писал някой тук срещу теб или Левски?
Ако искаш на теб да ти припомня финала за купата в Стара Загора и изпотрошените около 500 седалки от вашите "деца" според Бай Ганьо.
Подкрепям пича напълно .Литекс са смотан отбор .Разполагат с чудесен стадион (нещо което го казвам с ръка на сърцето).

И защо трябва да пишеш срещу Левски, че да си кажа мнението за простотията? Ти май освен, че си комплексар си и с малък умствен багаж.

Ти пък кой си да даваш мнението си за публиката на Берое,самия факт,че Илиан стои при нас толкова време дава точната оценка.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
GreenKazanski
Контакти:

Мнениеот GreenKazanski » 09 авг 2011 12:28

startx написа:
GreenKazanski написа:ТРЯБВА ДА НИ ЛИШАТ ОТ ГОСТУВАНЕ , А НЕ ОТ ДОМАКИНСТВО , или нещо е ставало на стадион "Берое" докато бяхме в Ловеч :D шматки...

Я се запознай малко с правилника и тогава говори :)Това че сте били гости и сте правили подобни изцепки не ви защитава от лишаване от домакинство.

Ето ти един пресен пример от март тази година :

Дисциплинарната комисия на БФС наказа ЦСКА с една среща лишаване от домакинство и глоба от 6 000 лева за погромите в сектор "Г" на "Герена". Това наказание означава, че армейците ще трябва да домакинстват на Видима извън София и така плановете им да приемат тима от Севлиево на стадион "Георги Аспарухов" пропадат.

ЦСКА ги наказаха и за две домакинства когато преди две години навлязоха на терена в Ловеч и събориха оградата..
ЦСКА ги наказаха и когато навлязоха на терена на мача с Локомотив Мездра и мача беше прекъснат, така че това че сте били гости не означава нищо.

Аз правилници не знам , оставил съм ги на такива като теб и Сашо Диков. Как ще сравняваш тез войни и побоища с 10 счупени седалки ? Кви изцепки толкова сме правили , бил ли е някой от вас там или само четете глупости в интернет ?
Beroe Support From Kazanski !!!

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 09 авг 2011 13:14

Победа за Берое с 2-1. Лудогорец са сапунен мехур, който шумно ще се спука. Вероятно ще побеждават отбори от долната част на таблицата и/или ще измъкнат нещо от по-силните, ала като цяла не могат да се равяват нито с Локотата, нито с Морето и Берое.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 09 авг 2011 17:17

ehh написа:

Ха сега де!Айде вземи ми покажи къде оправдавам постъпката на нашите фенове.Не ги оправдавам изобщо , но и ситуацията беше адски изнервена тогава.
Но винаги е по-лесно да обиждаш ;) Относно умствения ми багаж - не се притеснявай , има кой да го оценява.

Пс: С отговора на коментара ми доказа ,че наистина си Теле , с главно "Т".
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 09 авг 2011 19:42

Победа за Берое според мен..

Върни се в “Берое”