Берое пред разпадане

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Берое пред разпадане

Мнениеот pehopeho » 14 май 2010 10:40

paceto написа:
pehopeho написа:Така е по правилата на УЕФА, но искаш ли да се хванем на бас кой ще играе, ако Берое не вземе лиценз! Уелкъм ту Бългерия пич!

И как ще стане това след като правилата на Уефа са такива?По правилата на Уефа ако носителят се лиши от ЕКТ по някакви критерии неговото място заема вторият финалист.
Чак когато се отнеме правото и на вторият финалист се дава право на 4-ят в класирането или този, който не е успял да си вземе квота в зависимост от първенството.

Само да те светна, че тези неща ги решават Уефа, а не БФС.
БФС в случаят даже няма много глас, защото турнира е към Професионалната лига ;)

Прочети правилника на Уефа и сам ще разбереш.

Паце, аз какво съм писал? Същото! Ако носителят не вземе лиценз, отива другия финалист. И това го изисква УЕФА, а не БФС. НО!!! Смяташ ли, че ако Берое не вземе лиценз ще допуснат Поморие в ЕКТ?! Аз съм сигурен, че няма. Просто и те няма да вземат лиценз. Повод ще се намери, причината е друга.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

bogdanov64
Контакти:

Мнениеот bogdanov64 » 14 май 2010 11:04

Какъв заем да вземе общината като кмета се казва Танчев а не Лечков. Храма е в пъти повече от стадиончетата в Сливен или Ловеч, ама ген. Делчев умря. Загорка е чужда също и два от ТЕЦовете. Мините са държавни. В Зарата има доста заможни бизнесмени, но като бройка. Още повече "случаят Николай Банев" е обеца на ухото.Тук трябва много пари в дългосрочен план. Нещо от рода на Гигов или Събев. Турчин в Ст. Загора няма да стъпи. По-скоро руснак.
Но въпреки всичко смятам информацията за аларма и съм сигурен, че Берое ще играе в ЛЕ.

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 14 май 2010 12:03

Берое си е направо като Портсмут. Жалко, че на терена се печелят мачове и купи, а на хартия няма нищо. По прости изчисления футбола не побеждава.
Ако Берое не играе в Европа, аз като старозагорец много сериозно се замислям дали изобщо да стъпя повече на мач.
По-горе чета за някакви врътки кой кого ще прецаква, а ако се случи нещо подобно никога няма да стъпя на стадион.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 14 май 2010 12:06

PFC Litex написа:
Sole написа:200-300 хил. лв Берое ще ги избият само от участието си в ЛЕ. Но явно пъкления план на някой жалки отборчета да играят в Европа за сметка на Берое е в действие :evil:

Какъв е този пъклен план, че не се сещам?

Левски и Локо Сф прецакват Берое за Европа по схемата "Портсмут"
06 май 2010 18:17
Столичните грандове сезират УЕФА да отнеме лиценза на заралии
Столичните грандове Левски и Локомотив София ще опитат да спънат носителя на Купата - Берое - за Европа, научи ***.eu. Според запознати, двата клуба, които се конкурират за 3-ото място в А група, ще сезират УЕФА за финансовите неуредици при заралии и ще се надяват те да бъдат изхвърлени по схемата на английския Портсмут.
Както е известно, беройци се превърнаха в трън за Левски и Локо, след като обявиха, че ще използват квотата си за участие в евротурнирите. В лагерите на двата гранда се надяваха, че заралии ще се откажат доброволно заради финансовата криза и така четвъртият тим от А група също ще получи квота за международната сцена. След като това не се случи, се очаква в близките дни от Герена и Надежда да се обърнат към Европейската футболна централа, която трябва да разреши казуса.
Според запознати е много възможно от УЕФА да вземат решение в ущърб на Берое, тъй като по същия начин английският Портсмут вече бе изваден от турнирите и седмият тим в Англия получи право на участие в Лига Европа.
info: ***

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 май 2010 12:15

bogdanov64 написа:Какъв заем да вземе общината като кмета се казва Танчев а не Лечков. Храма е в пъти повече от стадиончетата в Сливен или Ловеч, ама ген. Делчев умря. Загорка е чужда също и два от ТЕЦовете. Мините са държавни. В Зарата има доста заможни бизнесмени, но като бройка. Още повече "случаят Николай Банев" е обеца на ухото.Тук трябва много пари в дългосрочен план. Нещо от рода на Гигов или Събев. Турчин в Ст. Загора няма да стъпи. По-скоро руснак.
Но въпреки всичко смятам информацията за аларма и съм сигурен, че Берое ще играе в ЛЕ.

Колега,защо спомена брадатото име :x :evil: :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

bogdanov64
Контакти:

Мнениеот bogdanov64 » 14 май 2010 12:38

Щото бях на стадиона преди 2 години, когато цялата публика не само агитката ревеше "Ники Банев брадат п-----с", така че ако някой който няма пари или просто е решил да печели от Берое се заеме с отбора, то трябва да му е ясно че беройската публика е безпощадна. Дори и да пуща мутри между феновете, както бе с Банев. Не ни трябват баневци, христоловци, батковци или диневци/да ни менкат в тотото/. Трябва човек бероец със много много солиден бизнес. И съм сиурен, че вложеното ще му се възвърне, ако и да не е в пари. В Зарата има на практика един отбор. С огромна публика, разбирай гласоподаватели.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 май 2010 12:50

bogdanov64 написа:Щото бях на стадиона преди 2 години, когато цялата публика не само агитката ревеше "Ники Банев брадат п-----с", така че ако някой който няма пари или просто е решил да печели от Берое се заеме с отбора, то трябва да му е ясно че беройската публика е безпощадна. Дори и да пуща мутри между феновете, както бе с Банев. Не ни трябват баневци, христоловци, батковци или диневци/да ни менкат в тотото/. Трябва човек бероец със много много солиден бизнес. И съм сиурен, че вложеното ще му се възвърне, ако и да не е в пари. В Зарата има на практика един отбор. С огромна публика, разбирай гласоподаватели.

Е,много ясно,че и аз бях тогава на стадиона,и мутрите не го спасиха,а мачът май беше с Локо Пловдив :) Иначе съм напълно съгласен с теб,но вече 8 месеца все чакаме...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 14 май 2010 13:23

В нашия случай най-добър е испанският модел :!:

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 14 май 2010 14:49

Sole написа:
PFC Litex написа:
Sole написа:200-300 хил. лв Берое ще ги избият само от участието си в ЛЕ. Но явно пъкления план на някой жалки отборчета да играят в Европа за сметка на Берое е в действие :evil:

Какъв е този пъклен план, че не се сещам?

Левски и Локо Сф прецакват Берое за Европа по схемата "Портсмут"
06 май 2010 18:17
Столичните грандове сезират УЕФА да отнеме лиценза на заралии
Столичните грандове Левски и Локомотив София ще опитат да спънат носителя на Купата - Берое - за Европа, научи ***.eu. Според запознати, двата клуба, които се конкурират за 3-ото място в А група, ще сезират УЕФА за финансовите неуредици при заралии и ще се надяват те да бъдат изхвърлени по схемата на английския Портсмут.
Както е известно, беройци се превърнаха в трън за Левски и Локо, след като обявиха, че ще използват квотата си за участие в евротурнирите. В лагерите на двата гранда се надяваха, че заралии ще се откажат доброволно заради финансовата криза и така четвъртият тим от А група също ще получи квота за международната сцена. След като това не се случи, се очаква в близките дни от Герена и Надежда да се обърнат към Европейската футболна централа, която трябва да разреши казуса.
Според запознати е много възможно от УЕФА да вземат решение в ущърб на Берое, тъй като по същия начин английският Портсмут вече бе изваден от турнирите и седмият тим в Англия получи право на участие в Лига Европа.
info: ***

Защо намесваш Левски в цялата тази работа? Левски се класира за ЛЕ и ги боли дали ще играят Локомотив или Берое! Ако пък Гигов заебе Локо, следващите са Черноморец и Славия в класирането, тогава...?
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Върни се в “Берое”