Обща тема за мачовете в групата 7-10 място
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Обща тема за мачовете в групата 7-10 място
Мръсна долна съдийска сган.
-
- Контакти:
Късметлийски спечелена точка с/у явно по-добрите Локо Пд постигната с мръсна игра.
Първо полувреме: Господ е бероец!
Второ полувреме: типичната безлична игра на Хубчев.
Генадий Ганев: много добър рефлекс, много слаба тактическа подготовка.
Томаш за пореден път показа, че е класа над Хубчев като треньор, което пък е индикация колко са прости "фенчетата" заради които го загубихме като тренер.
Въпрос: за чий хикс ни е това 7-мо място след като няма да имаме отбор за участие в евротурнири?
Само БЕРОЕ!
Ще си стъпим на краката! ..... (когато поумнеем)
Първо полувреме: Господ е бероец!
Второ полувреме: типичната безлична игра на Хубчев.
Генадий Ганев: много добър рефлекс, много слаба тактическа подготовка.
Томаш за пореден път показа, че е класа над Хубчев като треньор, което пък е индикация колко са прости "фенчетата" заради които го загубихме като тренер.
Въпрос: за чий хикс ни е това 7-мо място след като няма да имаме отбор за участие в евротурнири?
Само БЕРОЕ!
Ще си стъпим на краката! ..... (когато поумнеем)
-
- Контакти:
Съгласявам се с тебе, защото и двете дузпи можеха да не се свирят.Mutant51 написа:Мръсна долна съдийска сган.
Мен ме е яд, че не направихме нищо смислено на терена да заслужим нещо повече!
Дузпа добре! вкарваме два гола отгоре и пак сме ние!
Днес Хубчев каза нещо което всички го знаем , но се правим че то не съществува . А то е че пред Берое има за решаване далеч по - важни неща , от това дали ще завършим 7 - ми . Макар че не спомена подробности , известно е че финансирането на отбора за следващия сезон не е решено , че почти всички играчи са с договори до края на сезона и ако не се реши въпроса с финансирането , остоваме без отбор за следващия сезон . Но това са въпроси които трябва да се решават от така наречените " собственици " и от ръководството . А да се сравнява треньорът спечелил за 3 години с Берое , повече трофеи и медали ( купа , суперкупа , сребърни и бронзови медали ) от всички астанали взети заедно за останалите 103 години с някакъв некадърник който не е постигнал нищо в кариерата си е връх на малоумието .
bsz1916 написа:Днес Хубчев каза нещо което всички го знаем , но се правим че то не съществува . А то е че пред Берое има за решаване далеч по - важни неща , от това дали ще завършим 7 - ми . Макар че не спомена подробности , известно е че финансирането на отбора за следващия сезон не е решено , че почти всички играчи са с договори до края на сезона и ако не се реши въпроса с финансирането , остоваме без отбор за следващия сезон . Но това са въпроси които трябва да се решават от така наречените " собственици " и от ръководството . А да се сравнява треньорът спечелил за 3 години с Берое , повече трофеи и медали ( купа , суперкупа , сребърни и бронзови медали ) от всички астанали взети заедно за останалите 103 години с някакъв некадърник който не е постигнал нищо в кариерата си е връх на малоумието .
Абсолютно вярно. Навъдиха се всякакви остроумници ,които даже не са се събличали в час по физическо.
-
- Контакти:
bsz1916 написа:Днес Хубчев каза нещо което всички го знаем , но се правим че то не съществува . А то е че пред Берое има за решаване далеч по - важни неща , от това дали ще завършим 7 - ми . Макар че не спомена подробности , известно е че финансирането на отбора за следващия сезон не е решено , че почти всички играчи са с договори до края на сезона и ако не се реши въпроса с финансирането , остоваме без отбор за следващия сезон . Но това са въпроси които трябва да се решават от така наречените " собственици " и от ръководството . А да се сравнява треньорът спечелил за 3 години с Берое , повече трофеи и медали ( купа , суперкупа , сребърни и бронзови медали ) от всички астанали взети заедно за останалите 103 години с някакъв некадърник който не е постигнал нищо в кариерата си е връх на малоумието .
На треньора работата е отборът да играе, а не да се занимава с финансирането! То е ясно, че ако няма пари няма треньор, отбор и т.н. Това сме го видели вече.
Повече никой няма да ни подари държавно финансиране за 10 г.! Равносметка какво постигнахме? Нямам положително мнение.
Нито един футболист от школата! Ако имахме поне собствени кадри, сега можеше леко да понесем това сътресение.
Никой не търсеше допълнително финансиране ... абе яд ме е и ще започна да говоря пак лоши думички.
А Хубчев се е хванал за треньор - да си гледа треньорската работа!
Ако не иска има два варианта: а) тръгва си; б) купува клуба, става собственик и се развихря!
Ние можем да помагаме с каквито можем финансови дарения. Аз лично, без да съм в България, съм си купил всички онлайн билети досега.
-
- Контакти:
На Хубчев бронзът беше в един момент, в който конкурент за тройката ви бяха са доста слаб Левски и вече запътилият се към София Ганчев, тоест без амбиции. Ние 2016 с един приличен полусезон при Илиян останахме само на 4 точки от вас, а преди това бяхме доста слабички и преди да дойде Илиев имахме даже серия със седем мача без победа.
Среброто ви наистина имаше сериозна стойност предния сезон, ама реално не намирам особена разлика между третото място от 2016 и двете четвърти при Томаш, даже неговите бяха при един пълен с пари Левски.
Иначе не виждам и двата отбора как ще успеят на бараж, ние сме една идея по-добре игрово от двата мача с вас, ама пак не сме на достатъчно ниво.
Среброто ви наистина имаше сериозна стойност предния сезон, ама реално не намирам особена разлика между третото място от 2016 и двете четвърти при Томаш, даже неговите бяха при един пълен с пари Левски.
Иначе не виждам и двата отбора как ще успеят на бараж, ние сме една идея по-добре игрово от двата мача с вас, ама пак не сме на достатъчно ниво.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Plovdiv_1926 написа:На Хубчев бронзът беше в един момент, в който конкурент за тройката ви бяха са доста слаб Левски и вече запътилият се към София Ганчев, тоест без амбиции. Ние 2016 с един приличен полусезон при Илиян останахме само на 4 точки от вас, а преди това бяхме доста слабички и преди да дойде Илиев имахме даже серия със седем мача без победа.
За нас баража и ЕКТ са най - малкия проблем и въобще никой не мисли за него . Проблемът е че за следващия сезжн може да останем без отбор . Нали видяхте с какъв състав излязохме днес - не ми се вярва че всички отсъстващи изведнъж се контузиха - по скоро има нещо друго .
bsz1916 написа:Plovdiv_1926 написа:На Хубчев бронзът беше в един момент, в който конкурент за тройката ви бяха са доста слаб Левски и вече запътилият се към София Ганчев, тоест без амбиции. Ние 2016 с един приличен полусезон при Илиян останахме само на 4 точки от вас, а преди това бяхме доста слабички и преди да дойде Илиев имахме даже серия със седем мача без победа.
За нас баража и ЕКТ са най - малкия проблем и въобще никой не мисли за него . Проблемът е че за следващия сезжн може да останем без отбор . Нали видяхте с какъв състав излязохме днес - не ми се вярва че всички отсъстващи изведнъж се контузиха - по скоро има нещо друго .
Пари нема,действайте.И въпреки това,въпреки всичко трябва да имаме някаква цел-7 мото място.Отбор без цели пиши го бегъл и по-добре го закривай.
-
- Контакти:
bsz1916 написа:Plovdiv_1926 написа:На Хубчев бронзът беше в един момент, в който конкурент за тройката ви бяха са доста слаб Левски и вече запътилият се към София Ганчев, тоест без амбиции. Ние 2016 с един приличен полусезон при Илиян останахме само на 4 точки от вас, а преди това бяхме доста слабички и преди да дойде Илиев имахме даже серия със седем мача без победа.
Не съм съгласен за ЕКТ не съм съгласен! Това е сериозен източник на финансиране! Точна от кеото имаме нужда!