XVII кръг,А група „Лудогорец“ (Разград)-„Берое“
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: XVII кръг,А група „Лудогорец“ (Разград)-„Берое“
Teзи за 15 минути създадоха толкова положения колкото за 5 мача не са създали.Защитата ни никаква я няма в началото,всяко центриране е потенциален гол

Бесен съм! Такова явно подпиране на Лудогорец от съдията отдавна не е имало.За този помак - Николай Йорданов - отдавна се знае,че е придворния шут на Домусчиев.Ако бях на мястото на Хубчев,сигурно щях да извадя отбора.
- greenlandia
Явно подпиране, всяко съпрекосновение е фал за рязаните карабини. Цяло чудо ще е ако не изгони някой
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Логичното се случи-1:0 чак в 30-тата минута.Досега Лудогорец можеше да води поне с 4,5 гола.

Логичното се случи. Хайде играйте още затворено и на контра
! Още 3-4 очаквам...
Аз съм от Микре Юнайтед
2:0 страхотен гол на Марселиньо.Факт.
Това 2:0 е хай-малкото с което се отървахме през 1-вото полувреме,спокойно можеха да ни вкарат поне7,8 гола.На терена има само един отбор и това е Лудогорец.Тотално ни надиграха.Смазаха ни.Скриха ни топката.Огромна разлика в класите.Факт.
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Гората, че играе, така е.. ама излезлите срещу нея се разхождат и като че ли не се трогват грам от случващото се (следващия кръг ще потичат, все пак играят мача на живота си). Андонов до 20мин се опита да гарантира загубата с червен картон, а Елиаш и Джоман са скандални. Милисавлевич не заслужава коментар. И не на последно място - Никито Йорданов си изпълнява задачите перфектно.. 10 метра по - напред бе изпълнен тъча от Натанаел.
Последна промяна от Sinite ot Sofia на 27 ное 2015 18:26, променено общо 1 път.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Съдията с нищо не е виновен че нищо не играем.Факт.Ако паднем с по-малко от 5 гола ще е успех.

- obi4am_pirin
- Контакти:
sandi74 написа:Съдията с нищо не е виновен че нищо не играем.Факт.Ако паднем с по-малко от 5 гола ще е успех.![]()
Жалка история.Факт.
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции