Мощен пърдящ звук за заглавието.
Истинският победител в това първенство е отборът на Локомотив - кратко и ясно.
Берое взе сребърните медали и се класира за ЛЕ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое взе сребърните медали и се класира за ЛЕ
Доообре,кажи кога и къде да ви дадем златните медали придружени с още по-мощен пърдящ звук
И как предпочитате,да ви пуснем направо в групите на шампионската лига или за по-направо да минете през А окръжна

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
- radoslav_rashkov
- Контакти:
Не мога да си кривя душата. Добър сезон за Берое. Успех и догодина!

Честито Беройци празнувайте
ЗЕЛЕНА ДОМИНАЦИЯ
Честито на заралии! Там се работи професионално от доста време и резултата е налице. Успех в евротурнирите!
Честито. Отдавна бях предрекъл във форума ви второто място на Берое. Ако разкарате санди говедото "
, който си няма понятие от това животинче футболчето ще станете още по-харесвани. ФАКТ. Даже неоспорим ФАКТ.sandi74 на 12 Май 2015 20:35
Може да е кощунство но в този мач от все сърце пожелавам успех на Левски.Сега вече мога спокойно да се самонакажа като се самобичувам многократно.Факт.![]()
![]()
На Берое му трябваха още 3 победи за Златото
Първенството свърши. Истината е че Берое имаше сили за Златните медали. Изнесе показни мачове с преките си съперници. Имаше няколко пропадания, които попречиха на отбора да поддържа равномерния ритъм необходим за шампионска титла. Дано Хубчев да задържи сплотения състав, в който всеки си намери мястото. Очакваме повече късмет в ЛЕ и стабилни изяви през 2015/2016, които да позволят отборът да бъде отново водещ фактор и вече да се цели в първото място..
-
гражданин от село
Re: На Берое му трябваха още 3 победи за Златото
Ебаси ТЕЦ-а да не може да надцака Гела!
Re: На Берое му трябваха още 3 победи за Златото
А на мен ми трябваха,3 прасета за да вържа бюджета,ама на Общината у Загоре ми даде само половин.
Да ева мама им продажна,очаквах повече от тия тецове бе да ева.
Да ева мама им продажна,очаквах повече от тия тецове бе да ева.
Ако вземете Божилов и Коко няма да съжалявате. Аз съжалявам че си тръгват от Черно Море, но това е футбола. Между другото бивши играчи на Черно Море винаги се представят на ниво в Берое ( Г. Андонов, П. Костадинов, Сл. Жеков, Пиргов). Изключвам Танко, защото той получи и "столична школовка". Честити да са ви сребърните медали (напълно заслужени). Желая ви успех в Лига Европа и догодина да сме заедно в челото на А група.