КБ Лудогорец-Берое-1/8 реванш -1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: КБ Лудогорец-Берое-1/8 реванш 22 февруари от 15:30 часа

Мнениеот sandi74 » 15 фев 2015 17:19

miro_k написа:
sandi74 написа:
miro_k написа:
sandi74 написа:
james написа:Лудите направиха първа подготовка без треньор, резултатът очаквам да е интересен.

Че те Лудогорец кога са имали треньор или треньори :?: Все някакви доказани физкултурници ги водят-Петев,Стоев сега и Дерменджиев ама дори и с тези набедени за треньори недоразумения спечелиха титли и купи и направиха отлични и прилични мачове в ШЛ и ЛЕ.Представи си какво ще е положението ако наистина имат истински треньор.

Треньор не им трябва, имат си перука и параход, този тандем си знае работата.

Ахааа,значи Перуката и Парахода са им виновни на червеникавите от порутената Армийка че са валат срещу тях в толкова мачове за първенството или че при Ники Жадното вечно вторите изтърваха титлата на Геренчето и и Гошко вратарчето напери мустачето. 8-) :? :roll:

Санди , аз съм бероец , мойто момче, но само ти ли в България не разбра за тандема перука-параход?

Кой не знае за този тандем :?: Кой не е чувал за него :?:Перука се вее на бял Параход в открит ледовит океан и после танци,танци,мръсни танци до зори 8-) , но нещо не виждам да си писал по въпроса за мустака на Жорето на Геренчето и за абсолютният червен валат срещу разградчани за шампионата. ;)
Последна промяна от sandi74 на 15 фев 2015 17:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 фев 2015 17:21

miro_k написа:
орлето написа:Когато видите Берое да играе така нахъсано и да се хвърлят като на война срещу ЦСКА тогава ми говорете за разни съдии и БФС-та. Берое никога не играе така срещу ЦСКА, което е жалко за тях да са червена подлога. ;)

Орле , не си наред! Не знаеш смисъла на думата подлога. Подлога е перуката на вашия параход.
Берое играе за честта и името си.

:lol: :lol: :lol:
Разсмя ме от сърце.Кренвирша получи това което си търсеше!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 15 фев 2015 17:40

N3-BUL написа:Ако Лудогорец продължават с тоя куц футбол, црвенките са щампиони. :(

:roll: По принцип, ЩАМПИОНИ вече бяхте вие, пък и само и единствено на вас приляга да сте такива! Просто ви отива! На всичко! :lol:
По темата: Берое се понапънаха, но не мисля че това ще е достатъчно да продължат напред! ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 15 фев 2015 17:46

С тоя треньорски тандем от учители по физкултура шампионите ще берат още много ядове.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

sandi74

Мнениеот sandi74 » 15 фев 2015 17:57

GOLEADOR написа:
miro_k написа:
орлето написа:Когато видите Берое да играе така нахъсано и да се хвърлят като на война срещу ЦСКА тогава ми говорете за разни съдии и БФС-та. Берое никога не играе така срещу ЦСКА, което е жалко за тях да са червена подлога. ;)

Орле , не си наред! Не знаеш смисъла на думата подлога. Подлога е перуката на вашия параход.
Берое играе за честта и името си.

:lol: :lol: :lol:
Разсмя ме от сърце.Кренвирша получи това което си търсеше!

Не се смей защото вашето червеникаво положение за купата е повече от трагикомично поне от кумова срама отстранете един-два отбора.Как ще се случи това е друга тема и бат Стойчо трябва да изпадне в размисли и страсти за да ви опази от Симитлийци и Монтанци. :mrgreen: 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 фев 2015 17:58

За първенство:

Берое - Лудогорец 0:4 - със съмнително слаба игра на домакините

Купа:

Берое - Лудогорец 2:1

Да видим реванша все пак, но няма как, появяват се едни съмнения.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 15 фев 2015 18:09

За първенство нещо много лесно се дадоха Берое,мисля че им пуснаха една победа от кумова срама,която не е фатална изобщо за гелогорец.Още ли мислите наивници че нещата се решават на терена в най-пропадналата и корумпирана страна в Европа!!!Мисля че само ЦСКА ще се бори със зъби и нокти но срещу нас всичко ще скача като за последно,особено сателита на лудогорец от подуене.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 15 фев 2015 18:38

Първият гол на Берое не знам за какво вратаря излезе ама случва се, иначе головете на Ешпиньо и Мапуку бяха страхотни. Успех на Беройци във реванша дано и там стане хубав мач. ;)
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 15 фев 2015 18:43

Браво на Берое за победата и открития футбол,видя се че нямаше смисъл от цирковете с фантастичната четворка.За пореден път ви казвам че това е големия проблем на футбола ни,отбор хикс играе даден мач по един начин,а следващ по друг.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 15 фев 2015 18:44

Много слаба игра на разградчани и заслужена загуба.Хубчев категорично спечели двубоя с Дерменджиев,който излезе със странен състав и направи още по-странни смени.

Върни се в “Берое”