ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)

Мнениеот acmilan » 22 сеп 2013 14:00

Raoul_Duke написа:
acmilan написа: Боли ви и, че имаме две купи в последните 3 години, а вие едно голямо нищо от десетилетия...

Ако това наистина го мислиш, значи си доста елементарно типче, което е много, ама много далеч от истината. А тя е, че почти всички ботевисти се радваха, когато бихте сините на финала. В това можеш да си сигурен!

Ти пък си много сложно устроено типче. До довечера.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 22 сеп 2013 15:04

sudromanista73 написа:
acmilan написа:Този мач винаги ми е бил любим по няколко причини. Срещу този съперник беше първият мач на Берое, на който съм ходил в съзнателния си живот през август 1999 г., спечелен с 5-2 :) С този съперник има десетилетна закачка, но откакто аз ходя на Храма, ние дори равен нямаме, само победи, силно се надявам, че традицията ще се спази. Не на последно място е и битката по трибуните, дано този път няма неградски изпълнения от страна на гостите, но не съм много обнадежден за това. В неделя вечер ни очаква футболна битка, аз вярвам в момчетата, призовавам всички да ги подкрепим подобаващо и да направим за пореден път Тракия наша!

Е,добре че си почнал да гледаш доста по-късно мачове,за да не видиш един от тях в Пловдив,в средата на 80-те години.И намали антидепресантите,не ти помагат явно...
Относно,мача се надявам най-накря Вандер да вкара за 0:1. ;)

Онзи мач с трите изпълнени дузпи в първото полувреме за Ботев ли веееее , а ти свали розовите очила.
Без проблем ще бием с 3 - 1
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

sandi74

Мнениеот sandi74 » 22 сеп 2013 16:48

Няма мое,няма твое,светът е Берое.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 сеп 2013 21:10

Само в България може да се види отбор,на чийто фанелки пише...името на отбора.Изображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 22 сеп 2013 21:23

ГОООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

sandi74

Мнениеот sandi74 » 22 сеп 2013 21:40

Ромарио уцели в главата Караджата. :mrgreen: Голяма му е главата на Караджата спаси ни от сигурен гол.Факт.

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 22 сеп 2013 21:57

Не ме учудва липсата на идея в атака при положение, че ни липсват 5те най-добри футболисти в атака. Двете ни крила са под всякакво ниво. Дано 2рото се направят някакви промени. Берое са ни ебати каръшкият отбор.
est. 1912

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 22 сеп 2013 22:34

Феновете на марулите са утайки! Факт!

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 22 сеп 2013 22:43

balgarin написа:
botevforever написа:
acmilan написа:Доста си оригинален, направо думи нямам... Не съм бил роден по време на въпросния мач, но много ви боли още от загубената титла, нали? Боли ви и, че имаме две купи в последните 3 години, а вие едно голямо нищо от десетилетия...

Пич,ето как стоят нещата:да,за титлата ни болеше,спор няма.Не за друго,а защото я заслужавахме.Очевидец съм на това време,дори тогава живеех в Зарата.
Повечето хора в града ви,поне тези,с които контактувах,бяха на същото мнение,че бяхме по-силният отбор.
"Сините" тогава така решиха-така направиха.
Ако трябва да се сърдим на някой-това са те.
Относно купите Ви в последните години.Сериозно ли го мислиш това?Да,щеше да ни боли,но ако бяхме загубили финалите срещу Вас.Но аз специално,а убеден съм,че и болшинството ботевисти,се радваме,че Вие ги спечелихте.Предполагам,сещаш се защо?

След спечелените купи доста ботевисти ни поздравиха. Аз също бих предпочел Ботев Пд или който и да е друг провинциален отбор да вдига купите. Но и съм на мнение, че който заслужава, той да печели. На стари лаври не се лежи. В момента провинцията властва в бг шампионата и що ли нямам нищо против :mrgreen: ...

В България провинции никога не е имало, няма и да има. И вие ли почнахте с тея тъпи шопски определения. Още повече Варна, Пловдив или Стара загора. Това даже в другото определение за провинция не се вписва.

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 22 сеп 2013 22:48

DarkPsy написа:Феновете на марулите са утайки! Факт!

Каза УТАЙКАТА!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Берое”