Браво на момчетата, че не се предадоха, а си хвърлиха дроба на терена !
П.С. Как не са нищо особенно бе ? Вие чисто от футбол разбирате ли ? Кой отбор тук играе като тях ?
Берое(Стара Загора) -Апоел Тел Авив(Израел) - 1:4 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Michael Carrick
- Контакти:
Re: Берое(Стара Загора) -Апоел Тел Авив(Израел) - 1:4 FT
Michael Carrick написа:Браво на момчетата, че не се предадоха, а си хвърлиха дроба на терена !
П.С. Как не са нищо особенно бе ? Вие чисто от футбол разбирате ли ? Кой отбор тук играе като тях ?
Браточка , 99% от тукашните не са се събличали по физическо камо ли да разбираЮт от футбол
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
-
http://www.youtube.com/watch?v=OWzYzsDo0ks
Ако не бяха тези глупави ранни голове , мачът можеше да се развие в наша полза. Четвъртия гол пък си беше 100% засада.
Нека разгледаме и техните играчи. Дори само голмайсторите в мача.
Омер Дамари - национал на Израел от 2010 (10 мача - 3 гола). Един от топ-голмайсторите на Апоел и израелското първенство. 65 мача - 30 гола. Два поредни сезона завършва на 2ро място при голмайсторите в първенството.
Итай Шехтер - спечели Купата на Лигата в Англия със Суонзи преди няколко месеца. Има 23 мача и 3 гола в Бундеслигата с Кайзерслаутерн. 2009/10 завършва също на 2ро място при голмайсторите в Израел. 45 мача - 27 гола.
Грамадният им защитник Юрген Колин е играл в ПСВ Айндховен , Генк , Норич , Аякс.
Според мен , дори не се напрегнаха много снощи. Играха на 30% от възможностите си
Ранните голове ни съкрушиха. Можеше да се представим и по-добре.
Ако не бяха тези глупави ранни голове , мачът можеше да се развие в наша полза. Четвъртия гол пък си беше 100% засада.
Нека разгледаме и техните играчи. Дори само голмайсторите в мача.
Омер Дамари - национал на Израел от 2010 (10 мача - 3 гола). Един от топ-голмайсторите на Апоел и израелското първенство. 65 мача - 30 гола. Два поредни сезона завършва на 2ро място при голмайсторите в първенството.
Итай Шехтер - спечели Купата на Лигата в Англия със Суонзи преди няколко месеца. Има 23 мача и 3 гола в Бундеслигата с Кайзерслаутерн. 2009/10 завършва също на 2ро място при голмайсторите в Израел. 45 мача - 27 гола.
Грамадният им защитник Юрген Колин е играл в ПСВ Айндховен , Генк , Норич , Аякс.
Според мен , дори не се напрегнаха много снощи. Играха на 30% от възможностите си

Ранните голове ни съкрушиха. Можеше да се представим и по-добре.
-
Берое ще играе срещу Левадия (Ест) или Пандури (Рум) в третия кръг на ЛЕ 

balgarin написа:favaca8888 написа:greenlandia написа:Подаването на контестация е задължително в случая!
Имаме професионално ръководство,явно няма да спим !!!
Отностно мача,видя се че сме отбор имаме чудесен стадион/вече един от най-добрите/,страхотна публика,тази година ще играем съществена роля в първенството/ ,време се изискава за да израстваме !!!
кРАДЦи на песни и след 60-тата минута напуснаха трибуните, вие сте най-големите смешници ! Като публика. ФАКТ!
Ей калугер, като публика сме едни от най-големите в България - ФАКТ ! Вчера подкрепата беше на много високо ниво през цялото време, след мача делегата е похвалил публиката - ФАКТ ! Куфарляците, псевдо беройци бяха тези, които заминаха рано, рано към изходите, останалите истински беройци бяхме там до края - ФАКТ ! Страхотна хореография и представяне на агитката - ФАКТ ! Момчетата се бориха колкото могат, ние сме горди с представянето им !
1916'
Без име написа:Публика пееща кзл е на ниско ниво.
Заралии не правят изключение. Освен да крадат песни и да пеят кзл друго не умеят.
Винаги съм бил против това скандиране и никога не съм го викал, само дето не мога да разбера кога пък го чу вчера, ама карай. Аз пък смятам, че хора, които пеят на други да умрат са също на ниско ниво. Ниското ниво властва по стадионите като цяло, което мен никак не ме радва. Сякаш ви е голям кеф на някои хора, че са ни разгромили, ми мен пък никога не ми е готино български отбор да пада в Европа, който и да е той. Онази вечер ми стана много тъпо за Лудогорец, например. Трябва да осъзнаем, че като цяло нашият футбол е изключително далеч от истината. Ние сме последни от всички футболни нации, извън държавите джуджета, които скоро сигурно също ще започнат да ни бият. Много беше тежко вчера на стадиона, очаквах много труден мач, но не и това, което стана. Просто почнахме идиотски с двата гола на Караджов и Елиаш. Оттам нататък до третия гол на евреите ги надиграхме, имахме немалко ситуации, момчетата дадоха всичко от себе си. При гола на Венци избухнахме, а един възрастен човечец на десетина метра от мен беше толкова щастлив, че щеше да се разплаче, прегръщайки някакви други хора, което щеше да просълзи и мен. Ето заради това съм горд, че този мач се игра. Футболът е нещо велико, а да има европейски мач в града ти, на модернизирания стадион е нещо, което пожелавам на всеки град в България. Толкова много обичам Берое и Стара Загора... Гледайте по-положително на живота като цяло, дами и господа, да се радваме кой паднал с повече и кой от по-слаб съперник показва само колко сме жалки. Успех на Лудогорец и Ботев на реваншите, дано ние се представим достойно в Израел. Относно публиката - вчера беше страхотно, въпреки всичко. Пеенето на химна беше уникално, подкрепата до четвъртия гол беше на високо ниво. След гола ни особено беше адското. Няма мое, няма твое, светът е Берое...Ние всички ви обичаме!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
James Beattie написа:Берое ще играе третия кръг на ЛЕ
Сигурен ли си

- greenlandia
Може и да играем,знае ли се!
http://www.sportal.bg/news.php?news=437629
http://www.sportal.bg/news.php?news=437629
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
-
- Контакти:
burnstz написа:balgarin написа:favaca8888 написа:greenlandia написа:Подаването на контестация е задължително в случая!
Имаме професионално ръководство,явно няма да спим !!!
Отностно мача,видя се че сме отбор имаме чудесен стадион/вече един от най-добрите/,страхотна публика,тази година ще играем съществена роля в първенството/ ,време се изискава за да израстваме !!!
кРАДЦи на песни и след 60-тата минута напуснаха трибуните, вие сте най-големите смешници ! Като публика. ФАКТ!
Ей калугер, като публика сме едни от най-големите в България - ФАКТ ! Вчера подкрепата беше на много високо ниво през цялото време, след мача делегата е похвалил публиката - ФАКТ ! Куфарляците, псевдо беройци бяха тези, които заминаха рано, рано към изходите, останалите истински беройци бяхме там до края - ФАКТ ! Страхотна хореография и представяне на агитката - ФАКТ ! Момчетата се бориха колкото могат, ние сме горди с представянето им !
Гордейте се бе , като ви е толкова акъла

И се научете че ако си дигнал един кашон над главата си това не означава че си направил хореография.
Хореографията трябва да бъде РЪЧНО изработена, СЪС СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА и да има ПОСЛАНИЕ.При Вас не
присъства нито едно от изброените - ФАКТ !

И много поздрави на многоуважаваната Сандриня, докато не спре да с*ре в нашия форум, така ще е.

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Re: "Берое"(Стара Загора) - Апоел (Тел Авив)
balgarin написа:zuekaa написа:sandi74 написа: Имаше публика горе-долу колкото на полуфинала за купата срещу Славия.Всичко друго е лъжа и измама.Нормална бройка за мач с предизвестен край.
К ва нормална бройка ве ГАЛФОН къв БЕРОЕЦ си ти ве , ако не знаеш , че капацитета ти е 12 000 души е не можеш да имаш пове4е от 12 000 ПРЕДИ да напишеш поредната си глупост , спри ..помисли и тогава пиши - КУФАР
Че тоя форумен герой от къде да знае колко хора е имало на мача!? Каквото е видял по телевизията, това е.
Аз да не съм мазохист,че да ходя на мачове в които участват български циркови трупи.Повярвайте ми няма просто как да стане.Такъв филм при мене наистина няма-да пропилея 2 часа за нищо.