Тъжно ми е и то много,че отпаднахме,но това е реалността.Мога само да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на Илиан Илиев и всички футболисти,които ни донесоха толкова много радост през последните няколко месеца!Спечелихме Купата,играхме в Европа,направихме равен с отбор като Рапид Виена,като техният гол беше от смешна дузпа,два пъти за два месеца отидохме по над 5 000 души в друг град да подкрепяме любимия си отбор,най-накрая по медиите част от водещите новини бяха за Берое,цяла България видя какво означава Берое за Стара Загора!Минахме през какво ли не-от Банев през престъпното изваждане от А група,през перманентното безпаричие,през разбиването на един отбор от един самозабравил се адвокат,но никога не се предадохме-просто защото Берое е първото име на нашия град с 8 000 годишна история и това славно име не се забравя,не се изоставя,не се предава пред никого и нищо!Сега ни остава да се помъчим да спечелим Суперкупата на България,което,ако стане,ще бъде прекрасно.Убеден съм,че пак ще бъдем няколко хиляди на националния стадион и момчетата ще се чувстват като у дома си.Благодаря на всички привърженици на други български клубове,които ни подкрепяха,а на шепата смешници,начело с фантома,мога да им кажа само,че ги разбирам-болката да загубиш шансове и за титлата,и за Купата в разстояние на няколко седмици на едно и също място не е никак малка...Всички в неделя на Храма срещу Литекс и светът е Берое!!!П.П.Не знам защо казвате,че мачът не е бил предаван,след като точно по тв плюс го гледах

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.