Берое - ЦСКА - 0:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

zaqwsxd
Контакти:

Re: Берое-ЦСКА 15 май /Неделя/ 18.00часа

Мнениеот zaqwsxd » 09 май 2011 08:47

Пълен стадион , добро представяне от момчетата на Берое(без значение дали ще паднем или ще бием) и подкрепа 90 минути от моя страна. Дано да се превърне в добър двубой и да стане един футболен празник...

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 09 май 2011 08:55

Вярвам,че ще спечелим,Берое са добър отбор,доста добър отбор с приятен за окото футбол и силни домакини.Но ние сме по-добрия отбор,намираме се в страхотна форма и ще спечелим.Според с 0-2 или 1-2,нещо от този род.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 май 2011 09:16

През изминалата година (говоря календарна) ЦСКА игра най-слабия си футбол може би от десетилетия насам, въпреки това Берое не успя да ни победи в Стара Загора за първенство (мачът завърши 0:0), после с не малко късмет ни отстрани за купата. Не виждам просто как в тази форма, в която сме в момента, можем да загубим този мач. А и самият отбор на Берое тази година е по-слаб от миналогодишния, най-вече в защита (това е лично мое мнение).
Победа с 1 или 2 гола за ЦСКА е моята прогноза.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 09 май 2011 09:31

Мачът се очертава от особено значение за нас , така че ще гоним победата до последно.Изобщо не ме интересува формата на ЦСКА , важното е ние да играем добре.Гледам феновете на червените нещо ми говорят за защитна игра от наша страна :mrgreen: Ще им кажа нещо : Момчета , няма смисъл да идвате от Нова Загора ,Казанлък ,Раднево и т.н. :) ,защото Берое ще победи
Прогноза 2:1 ;)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 май 2011 09:35

Avgusta 1916 написа:Мачът се очертава от особено значение за нас , така че ще гоним победата до последно.Изобщо не ме интересува формата на ЦСКА , важното е ние да играем добре.Гледам феновете на червените нещо ми говорят за защитна игра от наша страна :mrgreen: Ще им кажа нещо : Момчета , няма смисъл да идвате от Нова Загора ,Казанлък ,Раднево и т.н. :) ,защото Берое ще победи

Моли се да излезете защитно, защото другият вариант ще бъде много неприятен за вас...

bogdanov64
Контакти:

Мнениеот bogdanov64 » 09 май 2011 09:36

Баси глупостите що изписаха червените, вий мача с Левски гледали ли сте го въобще? Какво лягане, каква сгъстена защита? Просто Караджата да дойде с по-голяма кошница в неделя.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 09 май 2011 09:44

mistreated написа:
Avgusta 1916 написа:Мачът се очертава от особено значение за нас , така че ще гоним победата до последно.Изобщо не ме интересува формата на ЦСКА , важното е ние да играем добре.Гледам феновете на червените нещо ми говорят за защитна игра от наша страна :mrgreen: Ще им кажа нещо : Момчета , няма смисъл да идвате от Нова Загора ,Казанлък ,Раднево и т.н. :) ,защото Берое ще победи

Моли се да излезете защитно, защото другият вариант ще бъде много неприятен за вас...

Ама червените много са си повярвали,един червен балон ще се спука в неделя.Момчета,чака ви мноооооого тежък мач под Аязмото!!!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 09 май 2011 09:45

mistreated написа:

За какво да се моля?!?! Да играеме защитно ли??
Ние да не сме Калиакра ,или Монтана ??? Какво очакваш , идва ЦСКА и Берое сваля гащите , а? :mrgreen:
Дори и да загубим трагедии няма да правим за разлика от вас , защото при победа на Берое ще почнете да се оправдавате ,че няма за какво да играете , идва ви важен мач за купата и т.н.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 май 2011 09:52

Avgusta 1916 написа:
mistreated написа:

За какво да се моля?!?! Да играеме защитно ли??
Ние да не сме Калиакра ,или Монтана ??? Какво очакваш , идва ЦСКА и Берое сваля гащите , а? :mrgreen:
Дори и да загубим трагедии няма да правим за разлика от вас , защото при победа на Берое ще почнете да се оправдавате ,че няма за какво да играете , идва ви важен мач за купата и т.н.

Ти май си противоречиш, хем ще правим трагедии, хем ще казваме, че няма за какво да играеме. Нещо не ти се вързват теориите. Ако има някой отбор, който трябва да прави "трагедии" от загубата, то това сте вие, защото това окончателно ще сложи точка на и без това минималните ви шансове за Европа.
Цяла пролет чета преди всеки мач на ЦСКА, как ще ни смачкват, как ще играят нападателно срещу нас и как ще ни "разкрият" най-после. Е честно, не го видях нито веднъж, ама нито веднъж. Дори и Морето, когато ни биха се защитаваха 80 минути и 10 играха футбол. Ще се радвам вие да не се затворите, ама хич не ми се вярва.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 09 май 2011 10:19

Феновете на Берое много са се надъхали. То цялата пролет мина така от едни "синички" в 1-вия кръг та до мача с вас пък като гледм никой не успя да ни смачка.. 0:2
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Върни се в “Берое”