moz написа:1-0 Горките моряци.
И защо горките?
0:1 или 1:1....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
moz написа:1-0 Горките моряци.
BEROE 88 написа:На домакинства имат 60 човека агитка може и със зор да съберат 1500 на мач публика на гостувания ходят по 50 човека най-много.В събота ако имат 60 човека в сектора ще е чудо.Тоя изобщо не е запознат със собствения си отбор.Смешна работа.Специално ще им преброя колко хора ще дойдат.Едва ли ще отнеме повече от минута
n_baev написа:14 Ноември 2008 написа:n_baev написа:Този форум отиде по дяволите !
Баев,къде ще поркаме в събота?
Пиши след четвъртък, ще ти кажа .
maztiff написа:морски, наистина сте под 100 човека -това не е заяждане.Все пак, пожелавам ви, в събота да сте над 100 човека и да стане атмосфера на стадиона
MORSKI написа:maztiff написа:морски, наистина сте под 100 човека -това не е заяждане.Все пак, пожелавам ви, в събота да сте над 100 човека и да стане атмосфера на стадиона
Братле, не сме под 100 човека! Сега защо се опитваш да ме убедиш в нещо, което не е такаВсе пак аз ходя на стадиона, а не ти
![]()
Иначе наистина ли билета ви е 10 леваТова е безумие!?
ZARAA написа:MORSKI написа:maztiff написа:морски, наистина сте под 100 човека -това не е заяждане.Все пак, пожелавам ви, в събота да сте над 100 човека и да стане атмосфера на стадиона
Братле, не сме под 100 човека! Сега защо се опитваш да ме убедиш в нещо, което не е такаВсе пак аз ходя на стадиона, а не ти
![]()
Иначе наистина ли билета ви е 10 леваТова е безумие!?
Билета е по 10 лева на касите на стадиона и по 5 в офисите на Булсатком.Който иска да помогне на отбора,но няма възможност да влезе в сдружението с по 2000 лв на година,може да си вземе няколко билета от касите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта