Берое – Рапид (Виена) в Лига Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
forumgongbg
Контакти:

Re: Берое – Рапид (Виена) в Лига Европа

Мнениеот forumgongbg » 17 юли 2010 13:19

Е наистина сме аутсайдери,но според мен едно 0-0 в София е постижим резултат.Дано се представим достойно :)
Благодаря на феновете на другите отбори,които ни пожелават успех.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 17 юли 2010 13:28

forumgongbg написа:Е наистина сме аутсайдери,но според мен едно 0-0 в София е постижим резултат.Дано се представим достойно :)

Абе 0-0 да не мислиш , че са нещо особено тия Рапид . напълно равностойни сте с тях . Малко късметец и австрийците са аут !

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 17 юли 2010 13:40

kokic1986 написа:
forumgongbg написа:Е наистина сме аутсайдери,но според мен едно 0-0 в София е постижим резултат.Дано се представим достойно :)

Абе 0-0 да не мислиш , че са нещо особено тия Рапид . напълно равностойни сте с тях . Малко късметец и австрийците са аут !

Дано да е така, Аз също съм оптимист!
Австрийците са преодолим отбор, друг е въпроса Ние до къде сме стигнали.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 юли 2010 14:31

И аз благодаря на всички от другите отбори,които ни подкрепят ;) Колкото до резултата,ако победим тук ще бъде нещо уникално!Австрийският футбол е в тотална криза,ако не броим Ред Бул,така че всичко е възможно.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
FCBeroe1916
Контакти:

Мнениеот FCBeroe1916 » 17 юли 2010 18:28

И аз съм оптимист,тука бием 1:0 и после там равен и продължаваме.
Благодарим за хубавите мнения,не бяха очаквани.. ;)

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 17 юли 2010 20:00

Какво е това 0-0? Как ще ги победим ако не вярваме в нашите сили. Винаги играем за победа! Друг изход не ни устройва. Както са казвали Аспаруховите българи: Можем! Успех на българските отбори!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 18 юли 2010 09:24

acmilan написа:

И аз благодаря на всички от другите отбори,които ни подкрепят ;) Колкото до резултата,ако победим тук ще бъде нещо уникално!Австрийският футбол е в тотална криза,ако не броим Ред Бул,така че всичко е възможно.

Също желая успех на Берое!Дано се събере публика!Каквото и да си говорим,друго е да играеш,айде не пред пълни трибуни,но поне пред толкова,колкото бяха на мача с Дъндолк.Питайте футболистите.Що се отнася до "тоталната криза на австрийския футбол" с 4 отбора в групите миналата година,от които един ги премина,къде слагаш българския футбол тогава?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 юли 2010 20:14

deepblue1963 написа:
acmilan написа:

Също желая успех на Берое!Дано се събере публика!Каквото и да си говорим,друго е да играеш,айде не пред пълни трибуни,но поне пред толкова,колкото бяха на мача с Дъндолк.Питайте футболистите.Що се отнася до "тоталната криза на австрийския футбол" с 4 отбора в групите миналата година,от които един ги премина,къде слагаш българския футбол тогава?

Публика ще се събере,бъди сигурен.В Ловеч бяхме 5 000,на евромач трябва да сме два пъти повече.Колкото до австрийския футбол,нима ще отречеш,че в сравнение с преди 20-30 години резултатите са плачевни?Рапид е бил на два финала в Европа,сега какво постига?Националният им отбор е по-слаб дори от нашия.А като са влезли 4 отбора миналата година,какво направиха?Неслучайно съм написал,че Ред Бул е изключение,макар че всяка година се мъчат,но не успяват да влязат в Шампионската лига.В този смисъл,в сравнение с другите западноевропейски държави и в сравнение с миналото,да,австрийският футбол е в криза.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 18 юли 2010 21:25

Най не ми се водят безсмислени спорове.Ей сега гледам по Евроспорт Австрия играе в някакво младежко европейско първенство.За австрийския футбол разбрах.Нас къде ни слагаш в сравнение с тях?С това приключвам по темата.Даже малко се отклоних от нея,за което се извинявам.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 юли 2010 21:43

deepblue1963 написа:Най не ми се водят безсмислени спорове.Ей сега гледам по Евроспорт Австрия играе в някакво младежко европейско първенство.За австрийския футбол разбрах.Нас къде ни слагаш в сравнение с тях?С това приключвам по темата.Даже малко се отклоних от нея,за което се извинявам.

На клубно ниво само Ред Бул е над нашите отбори в момента.На национално сме на едно положение-слабо.И на мен не ми се водят безсмислени спорове,още повече,че не го започнах аз.

Върни се в “Берое”