Шефът на Берое: Илиан Илиев повече няма да води отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Шефът на Берое: Илиан Илиев повече няма да води отбора

Мнениеот acmilan » 15 юни 2010 14:19

ZARAA написа:Дамян=Банев=Митьо Селския!

Бих казал,че е по-зле и от тях,защото каквито и боклуци да са другите двама,поне са давали някога свои пари,за разлика от онзи смешен адвокат!ДАМЯНЕ,КОПЕЛЕ МРЪСНО,КАК ЩЕ СЕ ПОЯВИШ НА ПЪРВИЯ МАЧ НА БЕРОЕ???
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 15 юни 2010 14:24

acmilan,
пич,казах вече,че не съм много наясно със ситуацията ви,а още по-малко знам кой с кого се разбира.Аз само предупреждавам,че Йордан Димитров НЕ е човека,който ще помогне в момента,а още по-малко пък безкористно.Той е в добри отношения единствено със собствения си джоб и това е било винаги.От вашите писания си вадя изводите,че може би Динев го лансира покрай познанството им от партията на Ковачки.Но за разлика от Динев,Дамян Георгиев и ветераните ви,тоя не е бероец и каузата ви е последното нещо,което го интересува.Ще предаде и гореспоменатите,и Илиян в първия момент в който усети лапане за себе си,вярвай ми.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 юни 2010 14:25

temerut написа:acmilan,
пич,казах вече,че не съм много наясно със ситуацията ви,а още по-малко знам кой с кого се разбира.Аз само предупреждавам,че Йордан Димитров НЕ е човека,който ще помогне в момента,а още по-малко пък безкористно.Той е в добри отношения единствено със собствения си джоб и това е било винаги.От вашите писания си вадя изводите,че може би Динев го лансира покрай познанството им от партията на Ковачки.Но за разлика от Динев,Дамян Георгиев и ветераните ви,тоя не е бероец и каузата ви е последното нещо,което го интересува.Ще предаде и гореспоменатите,и Илиян в първия момент в който усети лапане за себе си,вярвай ми.

Ами,да ти кажа,едва ли въобще ще се стигне дотам,понеже с днешното си идиотско решение да изгони Илиан,адвокатът ясно показва,че няма да има сделка за клуба...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 15 юни 2010 14:35

Дали ще има или няма да има сделка си го решавате вие,които сте малко или много свързани с отбора си.Аз само отбелязвам,че това лице няма място в клуба ви,ако ще Абрамович да ви купи.Нито е от града ви,нито е от Берое,нито пък е направил нещо добро за вас,че да му се доверявате.А като човек,който му знае повечето от картите,ви казвам направо да го изгоните,щото накрая ще ви остави капо всичките.

И още нещо ми се споделя.Като неутрален зрител,пък всеки може да си преценява за него си.За разделението в момента не е виновен Дамян Георгиев,мисля, а хората,които доведоха и лансираха турчина.Не съм ксенофоб и не това е причината да имам нещо против него,напротив,може да е дошъл с най-добри намерения човека.Но не биваше да го правят по този начин,защото на всеки е ясно,че ще има хора за и против.Можеше да седнат някъде за няколко часа,да викнат представител на общината,да бъдат там и Илиян,и Ивко Ганчев,и Петко Петков,и да видят за какво става дума.Да минат след това 2-3 дни в които да обсъдят предложението и с останалите фактори и тогава да обяснят на хората,как стоят нещата.А не като сега- ще давам по милион и половина на година,ама искам акциите на секундата.Чакай бе,аланкоолу,тва да не са картофи,да си ги купиш и да ги сготвиш.Дай конкретен план,дай идея,дай срокове в които ще направиш това и това,пък тогава се прави на ощипан.Да,за хора,които година и повече са се чудели как да скърпят двата края,милион и половина са много пари,ама всъщност са нищо за отбор,спечелил място в евротурнирите.За какво по-напред с 125 000 на месец ? За заплати,за лагери,за децата,за ремонт на стадиона или ? Задайте си и тия въпроси и тогава корете Дамян Георгиев.Защото почвам да си мисля,че и въпросния кюрд е бил подведен от някои хора,гонещи собствени цели

П.С. Сега прочетох последните вести от случващото се в клуба ви и в никакъв случай не съм оптимист,защото доколкото мога да разбера от стенограмата на срещата между ветераните и кандидат-купувача,последния е доведен от лицето Йордан Димитров.Всичко добро ви желая и повече няма да коментирам !
Последна промяна от temerut на 15 юни 2010 16:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 15 юни 2010 16:00

temerut написа:Дали ще има или няма да има сделка си го решавате вие,които сте малко или много свързани с отбора си.Аз само отбелязвам,че това лице няма място в клуба ви,ако ще Абрамович да ви купи.Нито е от града ви,нито е от Берое,нито пък е направил нещо добро за вас,че да му се доверявате.А като човек,който му знае повечето от картите,ви казвам направо да го изгоните,щото накрая ще ви остави капо всичките.

И още нещо ми се споделя.Като неутрален зрител,пък всеки може да си преценява за него си.За разделението в момента не е виновен Дамян Георгиев,мисля, а хората,които доведоха и лансираха турчина.Не съм ксенофоб и не това е причината да имам нещо против него,напротив,може да е дошъл с най-добри намерения човека.Но не биваше да го правят по този начин,защото на всеки е ясно,че ще има хора за и против.Можеше да седнат някъде за няколко часа,да викнат представител на общината,да бъдат там и Илиян,и Ивко Ганчев,и Петко Петков,и да видят за какво става дума.Да минат след това 2-3 дни в които да обсъдят предложението и с останалите фактори и тогава да обяснят на хората,как стоят нещата.А не като сега- ще давам по милион и половина на година,ама искам акциите на секундата.Чакай бе,аланкоолу,тва да не са картофи,да си ги купиш и да ги сготвиш.Дай конкретен план,дай идея,дай срокове в които ще направиш това и това,пък тогава се прави на ощипан.Да,за хора,които година и повече са се чудели как да скърпят двата края,милион и половина са много пари,ама всъщност са нищо за отбор,спечелил място в евротурнирите.За какво по-напред с 125 000 на месец ? За заплати,за лагери,за децата,за ремонт на стадиона или ? Задайте си и тия въпроси и тогава корете Дамян Георгиев.Защото почвам да си мисля,че и въпросния кюрд е бил подведен от някои хора,гонещи собствени цели

Хората които доведоха кюрда са Илиан Илиев.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 юни 2010 16:46

6matkata написа:Хайде Илиане,прибирай си се в Варна и това е,поне знаеш,че тука те уважаваме !!!

Сменяй ''Гения'' Велизар,защото той няма лиценз.Освен това играе с по 7,8 или 9 защитника,в зависимост от съперника и къде е мача,на Тича или навън.
Само Черно море.

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 15 юни 2010 16:56

ДАМЯНЕ, АКО ИМАШ МАЛКО РАЗУМ ЩЕ СЕ МАХНЕШ, ЛАЙНАР!!!
1916'

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 15 юни 2010 17:13

Мнениеот invader10 на 11 Юни 2010 05:51
Няма мое няма твое, всичко бяга от Берое. Следващия май ще е треньора ви. Както вървят нещата, работата е на фалит.

Не трябва да си медиум за да се предскаже това което се случва в този отбор. И не виждам какво толкова се направи през последната година . Едно 10 място с неубедителни игри и една купа спечелена с голяма доза късмет в продълженията на мача / срещу детската градина на Черноморец П-е./ Така , че борбата за оцеляване става жестока.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 юни 2010 17:34

invader10 написа:Мнениеот invader10 на 11 Юни 2010 05:51
Няма мое няма твое, всичко бяга от Берое. Следващия май ще е треньора ви. Както вървят нещата, работата е на фалит.

Не трябва да си медиум за да се предскаже това което се случва в този отбор. И не виждам какво толкова се направи през последната година . Едно 10 място с неубедителни игри и една купа спечелена с голяма доза късмет в продълженията на мача / срещу детската градина на Черноморец П-е./ Така , че борбата за оцеляване става жестока.

Добре де,голям кеф ли ти прави да ни плюеш?Защо постоянно се занимаваш с Берое,какво толкова ти бърка по дупките този клуб?Не се занимавай с нашите проблеми!Колкото до изминалия сезон,Берое победи всички отбори от първата петица,спечели Купата на България,стадионът ни е най-посетеният в България,класирахме се за Лига Европа и всичко това в условия на тотално безпаричие и въпреки ръководството на клуба!

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 15 юни 2010 18:11

Дамяне Курво проклета ,махай се.

Върни се в “Берое”