Берое-Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ZARAA
Контакти:

Re: Берое-Литекс

Мнениеот ZARAA » 22 ное 2009 19:42

ДжимБийм,прав си че не трябва да гледаме в миналото,но през този сезон срещу водещите отбори сме изиграли само силни мачове,въпреки загубата от ЦСКА с 3:0,не мисля че ни надиграха,бихме Локо София,бихме Левски на Герена,макар и тогава да не блестяхме с кой знае какво,перфектно тактически изигран мач от наша страна.Имам чувството че този мач с Литекс няма да го загубим,вярно е че в момента може би играят най-добрия футбол в България,но гостуването им в Стара Загора хич няма да е лесно,поне в това мога да те уверя :)

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 22 ное 2009 19:50

Сравнявам Черноморец с вас не по какви начини е направен или какво бъдеше ще има и че няма история, а го сравнявам в моментното състояние на двата тима и те сега са по силни и класни от вас.Кога ще проумете най после че Историята не може да победи в даден мач а се гледа моментното състояние на отборите.Стига с тая история вече, че писва така.
За мен мача е Х2 колкото и да не ми се иска да е двойка.

@ZARAA Честно казано изиграхте един силен мач само срещу Локо Сф и то това беше заради старта на първенството, но срешу нас в оня дъжд не мисля, че имаше кой знае каква игра,а срещу Левски там пък ви нямаше никакви и само шанса стана така че бихте, но това е радващо че стана така с тях.

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 22 ное 2009 20:10

Ами че тя историята е неразделна част от клуба. Клуб без история е като вино без грозде, хем го има хем го няма.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 ное 2009 20:16

История футбол НЕ ИГРАЕ :!:
Защо историята не помогне на Ливърпул да стане шампион и вече 20 години не са помирисвали шампионския вкус, а те от история не могат да се оплачат, нито от липса на фенове?
Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 22 ное 2009 20:50

VesMil написа:Ами че тя историята е неразделна част от клуба. Клуб без история е като вино без грозде, хем го има хем го няма.

Това е така спор няма, ама както се каза вече Историята футбол не играе.
Ако играе то ние ЦСКА с тази си история която имаме и тези спечелени купи трябва да мачкаме всички световни отбори Реал, Барса, Манчестър и т.н.
Гледа се сега отбора какво може, а не примерно какво е направил в последният мач със същият съперник или мачовете от преди 1-2 години.Мач с мач не си прилича както и отбор с отбор.
Вярно топката е кръгла, но все пак класата в доста от случаите надделява.Трябва да се гледа с добро око на големите ни отбори, а не да ги плюем колко публика имали и колко голям е града им, защото все пак те със начина си на игра ни представляват в Европа, а това със кой клуб е по стар си е битка само между агитките в който победител няма и се плюем така колкото да си изкараме яда от нещо.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 ное 2009 21:23

Те Нотингам и Лийдс имат големи истории, но къде са сега тези отбори?
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 ное 2009 21:46

PFC Litex написа:
zuekaa написа:Град и то какъв град ясно че с футбола хич те няма и с икономиката също( най голям приръс на икономиката в българия и трети в европа за евопа важеше само за 2006)

Хубаво съгласен съм и за това ли не може да си намерите един сериозен спонсор, който да издържа отбора ви?

Точно това е трагедията.Богат град,но няма кой да дава пари за клуба.Пълен абсурд,но какво да се прави,все пак живеем в България.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 22 ное 2009 21:50

Смятам,че мача ще е Х,на стадиона в Стара Загора се играе трудно,но пък Берое няма как да бият Литекс :) Затова равният е най-реален :)

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 22 ное 2009 23:54

според мене мача е x/2

Потребителски аватар
Миньор Пк
Контакти:

Мнениеот Миньор Пк » 23 ное 2009 00:52

Пичове, стига сте писали глупости. 98% загуба за Берое срещу латекса. Не виждате ли, че ако лефски загуби срещу тях в отложения мач ще са на 70% шампиони. Колкото и да не ми харесва, си е факт. А иначе некви "минимум 4 точки, може и 6 точки" - още днес ще имате възможност да покажете какво можете... :roll:

Върни се в “Берое”