gihuelo написа:bsz1916 написа:bubka написа:bsz1916 написа: Не зная Санди какво мисли , но аз още преди мача с етрополци писах , че е твърде вероятно джуджето от Микре да предприеме тоя ход , за да спаси верния си слуга САШКО ПЪТЯ . И то не заради самия САШКО , а защото без Берое ( и то с ПЪТЯ на кормилото ) в първата 6 - ца , отборът от Етрополе - Микре няма как да се надява на нещо повече от 4 - 5 -то място в крайното класиране . А когато става въпрос за уредени мачове , купени отбори , съдии и отделни играчи , джуджето от Микре няма равен - той просто така разбира " феърплея " . А и по друг начин няма как това смешно и жалко отборче вече 3 години всеки сезон да е в призовата тройка . Но това е твърде сложно , за да бъде разбрано от ограничен припознавачески мозък ;
Сто човека ти казаха да си пиеш хапчетата редовноАйде поне един послушай. Значи Берое бие ЦСКА , мача е продаден ?
![]()
ЦСКА бие Берое мача е пак продаден. Сигурен съм че и при хикс ,щеше това да кажеш . Ти си единствен и неповторим
И кои са тези 100 човека ? Аз това съм го чел написано само от припознавачи . Или броиш и припознавачите за хора ?