Берое и феър плея ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

rebel
Контакти:

Re: Берое и феър плея ?

Мнениеот rebel » 01 мар 2016 19:44

Футболиста до 21 години, който беше изваден, първо имаше жълт картон. Второ е пълна трагедия и ако не е това правило за 21 години , това дърво едва ли някога ще играе в А група.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 мар 2016 19:53

Вал написа:Нека авторът да каже кой според него е отборът - символ на фер плея в групата?

Относно феър плей ...май нашия отбор е 1 в класацията :oops: Не говоря, че не се ритаме по терена ..последния мач с Левски примерно и мен ме изнервиха влизанията за картони ...но донякъде това се дължеше и на гадния терен и подхлъзванията. Обаче относно съдии, мачове, резултати ...другите ако бяха като нас щеше да е абсолютно честен шампионата и да няма такива малоумщини.

Относно красивата игра ...харесваше ми играта на Литекс, които играят атакуващо и т.н. и единствени се противопоставяха на играта на Лудогорец и имаха шанс за нещо. Обаче заради наредените неща на левскарите покрай мача нервите излязоха извън контрол и ги изгониха. А правилното беше да се смени БФС и съдийската комисия, за да няма влияние над реферите и да ми свирят страхливо в полза на сините. С което не казвам, че в мача срещу нас съдиите са им помогнали нещо, но в мача с Литекс е съвсем друг въпрос. Освен това и Литекс са отбора, който даваше поне нещо на национала и развиваше играчи. Не купуват като Лудогорец някакви за по милиони дето даже и стоят резерви като тоя Браян Ангуло.

Относно Берое ...явно само аз съм на такова мнение и мен ме дразнят такива неща, това исках да разбера :lol: :lol: Както и да е, не се ядосвайте чак толкова, че да не си излеете агресията после върху някой друг, а не върху мен :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 01 мар 2016 20:07

Бягай да лосиш цаца, явно от футбол не разбираш!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 01 мар 2016 20:10

Берое е доста далеч от феърплея.То е ясно със просто око как играят във някои мачове.Единствено радващо е че не са много тези мачове.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 01 мар 2016 20:31

ogrizko написа:...след номерата на Левски и изваждането заради сините съдии на Литекс от А група ...в очите ми Берое се превръща в следващия най-антипатичен отбор в България. И ми е чудно дали това е само може виждане или и вие мислите така?! Най-вече имам предвид огромната липса на феър плей у колегите в зелено ...има правило да се започва с титуляр под 21 години ...само дето от Берое го извадиха в 20 мин. последния мач :lol: второ - Иво Иванов, за да избегне наказание от 2 мача за натрупани 9 жълти картона, си изкара по най-бързия начин още един жълт картон и съответно червен да може да пропусне само 1 мач вместо 2 :shock: трето - явно нещо са подкукуросали Илия Миланов и тая простотия с 3 върнати заплати след като я направи момчето ..с кого подписва - Берое :roll: Скучния анти футбол, който Хубчев практикува изобщо няма да го коментирам, въпреки че и той ме дразни ...ама щом като печелят добре! Само дето това с липсата на всякакъв феър плей много ме дразни лично мен! И не пускам темата да се заяждам преди мача с нас или нещо от сорта ...ама според мен мръсните номера не трябва да се премълчават, барем някой в Стара загора вземе малко да се засрами ...щото формално правилата са спазени, ама морално ...но комент! :oops: :oops:

Единственото нарушение на феърплея в този мач бе,че съдия от София бе назначен да свири мача в София между Славия София и Берое СЗ. А левскарчето Ники Йорданов винаги с свири с мисълта как ще е най угодно за "служебните" - ясно беше,че ще добута мача до Х и отслаби Берое с картони,за да може и отбора на народа най сетне да закачи за ЛЕ.

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 01 мар 2016 20:35

Седим си тук и коментираме 9 СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНИ ПОЛУАМАТЬОРСКИ СЕЛСКИ ОТБОРА!
9 отбора, които са щастие и късмет за всеки европейски отбор, ако се паднат в жребий за ЕКТ.
Седим си и се караме, спорим, обиди и т.н., а тъпаците от всякакви екзотични дестинации, дошли в Бг, си вземат на месец колкото масовия българин не изкарва и за година, играят полусезон с 8 мача, 3-4 от които са протоколни и безсмислени.
А народът отдолу спори, псува, обижда се взаимно и иска хляб и зрелища :(
Осъзнайте се фенове на всички отбори, нашите аматьори не заслужават и минута внимание, а ние им отделяме теми с по 20-30 страници по форумите и хабим нерви, вместо да се радваме на живота, на близките си, на приятелите си, на хобитата си и т.н. :!:
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 мар 2016 20:39

След толкова бой от Левски, каква друга тема да очакваме от фен на ч.м?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 01 мар 2016 20:49

damyanov1963 написа:След толкова бой от Левски, каква друга тема да очакваме от фен на ч.м?

Защо си написал Левски с главна буква, а Черно Море с ч.м.?
Уважавай противника.
Не забравяй, че същото това Черно Море ви взеха купата под носа с пълен обрат и с 10 човека, при това с голове в 93 и 120 минута.
Дори да не ставаше дума за Левски, а за Реал Мадрид, който наистина е гранд на световния футбол, пак е редно да се напише Реал Мадрид - Черно Море.
Друг е въпросът, че подобен мач би се състоял в сферата на фантастиката, но тук думата ми беше за уважението към отборите.
Виждаш, Дамянов, че ако още няколко отбора окапят в А група и догодина Левски просто няма да има с кого да играе, няма да има първенство и съответно всичко отива към разруха.
И аз не харесвам отбори като Фенербахче, ПАОК, Атромитос, Рома, Селта, Нюкясъл и т.н., но не бих ги изписал никога с малка буква. :)
Лека вечер :)
И честит празник днес! :)
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 мар 2016 20:52

Pragmatichen написа:
damyanov1963 написа:След толкова бой от Левски, каква друга тема да очакваме от фен на ч.м?

Защо си написал Левски с главна буква, а Черно Море с ч.м.?
Уважавай противника.
Не забравяй, че същото това Черно Море ви взеха купата под носа с пълен обрат и с 10 човека, при това с голове в 93 и 120 минута.
Дори да не ставаше дума за Левски, а за Реал Мадрид, който наистина е гранд на световния футбол, пак е редно да се напише Реал Мадрид - Черно Море.
Друг е въпросът, че подобен мач би се състоял в сферата на фантастиката, но тук думата ми беше за уважението към отборите.
Виждаш, Дамянов, че ако още няколко отбора окапят в А група и догодина Левски просто няма да има с кого да играе, няма да има първенство и съответно всичко отива към разруха.
И аз не харесвам отбори като Фенербахче, ПАОК, Атромитос, Рома, Селта, Нюкясъл и т.н., но не бих ги изписал никога с малка буква. :)
Лека вечер :)
И честит празник днес! :)

Уважава се някой, който те уважава. Когато някой те плюе само и само да си избива комплексите, не заслужава уважение!
Иначе, честит празник и на теб!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
zara.1916

Мнениеот zara.1916 » 01 мар 2016 21:55

Огризко заговорил за феър плей :shock:
А пропуска факта, че футболистите на "Черно море" са най-грубите от цялата А група

Върни се в “Берое”