Берое-Литекс-3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Берое-Литекс-3:1

Мнениеот glarus_ds » 17 май 2015 23:04

Да не сте го обиждали, че такива жестове и псувни да отправи :lol: :mrgreen:
CHELSEA

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 17 май 2015 23:06

Аз даже и не съм разбрал кво е станало ? Скандираха името му по едно време, е съм чул някой да го обижда !!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 17 май 2015 23:33

greenlandia написа:Аз даже и не съм разбрал кво е станало ? Скандираха името му по едно време, е съм чул някой да го обижда !!!

Виж клипчето в гонга. Може и тази реакция да не е към феновете, а към някой друг
CHELSEA

nyketo
Контакти:

Мнениеот nyketo » 17 май 2015 23:48

glarus_ds написа:
greenlandia написа:Аз даже и не съм разбрал кво е станало ? Скандираха името му по едно време, е съм чул някой да го обижда !!!

Виж клипчето в гонга. Може и тази реакция да не е към феновете, а към някой друг

съмнява ме да е към публиката,малко преди края на първото полувреме стана нещо около ложата с официалните лица на гостите,не видях кой беше там

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 18 май 2015 00:02

Таско е срам за съдийството. Цяло първо полувреме най-талантливите млади български футболисти се търкаляха в симулации и лекарския екип на Литекс беше поне 15 мин на терена....Реакция от рефера: никаква. Срам и за Балъков, че не ги приканваше да играят футбол.
Контрастът е пълен с това, което гледахме в петък (Германия-Испания) и в събота (Франция-Италия) - европейското за младежи до 17 години
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 18 май 2015 01:20

glarus_ds написа:

Някои вътрешни хора знаят за напрежение между Хубчев и някои негови "земляци" непосредствно преди мача. Та в тази връзка жестът беше отправен към "ръководните" кадри от Ловеч! Тъй като тоя мишок Таско е "неприкосновен" и за да не изгори отново за един мач Хувчев показа на стойчо стоилов и трифин попов (на тия жалки и безгласни плашила не им пиша случайно имената с малки букви) какво мисли за Литекс,Таско и цялата акция която беше спретната за печелене на мача срещу Берое. Да, ама не!

P.S. И ръководители не случайно е в кавички. Тия двамада не знам дали и чурките си могат да ръководят докато пикаят!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 18 май 2015 10:53

Честитя победата на Берое,спечелиха заслужено! 8-)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Как се "смачква" футболлен мач

Мнениеот Вал » 18 май 2015 14:28

Берое практикувал грозен футбол. По-големи глупости не бях чувал. По-скоро не им се позволява да играят друг футбол. Близо 50 минути от срещата Берое - Литекс бяха сведени със съдействието на съдията Таско Тасков до 10-ина игрални минути. Между първия и втория гол на Берое имаше дълъг период, през който всички първи топки се присъждаха на Литекс, а играта беше прекъсвана повече от 10 пъти за влизане на лекарски екипи поради мними "контузии" на футболисти в оранжево. Изобщо не отчитаме позволеното от съдията постоянно разтакаване при изпълнение на удар от вратата. Целта беше да се наруши ритъма в играта на Берое. Таско Тасков дори на няколко пъти поръча носилка за играчите на Литекс. Само балдахини нямаше. Интересно как Тасков ще обясни липсата на каквито и да са "контузии" на играчи в оранжево след като Берое вкара втория гол. Очевидно броят на прекъсванията се влияе от благосклонността на съдията. Следят ли БФС и Съдийската колегия игралното време в мачовете и отразява ли се това на оценката за съдията?

За какво се прави първенството? Ами заради зрителите. 4000 души си плащат билети, за да гледат футболен мач, а се озовават на някаква бутафорна седянка. Не знам какво му е обещано от Гриша Ганчев, но Таско Тасков трябва дълбоко да благодари на Атанас Зехиров, чийто гол го предпази от линч.

Освен Литекс, по същият начин играе и Локомотив Сф.

Графът
Контакти:

Re: Как се "смачква" футболлен мач

Мнениеот Графът » 18 май 2015 14:40

доста олигофренска тема. изгледай мача Ботев-берое от тази пролет, когато бяхте с 10 души, почти цял мач, и виж как точно се "мачка" мач
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Бях на трибуната и не се сърдя на Хубчев

Мнениеот Вал » 18 май 2015 14:41

Бях на трибуната и не се чувствам обиден от жеста към на знам кой си. Поздравявам Петър Хубчев. Да не се поддава на провокации! Да е жив и здрав и все начело на Берое! Имаме още много да бием!
Последна промяна от Вал на 18 май 2015 14:57, променено общо 1 път.

Върни се в “Берое”