А група, XXI кръг: ЦСКА - Берое, 07.03.2014 (съб), 17:00 ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: А група, XXI кръг: ЦСКА - Берое, 07.03.2014 (съб), 17:00 ч
Мача ще е на 99% без публика.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
CSKA Sofia 1948
- Контакти:
Като цяло сме по-добрия отбор от Берое, които все пак играят не лош футбол и имат интересни футболисти.
Стойчо ще ги скастри, но няма да е зле да направи и някоя друга промяна в състава, понеже няколко човека са се помислили за прекалено големи звезди.
Мисля, че ще го вземем мача - 1:0.
Стойчо ще ги скастри, но няма да е зле да направи и някоя друга промяна в състава, понеже няколко човека са се помислили за прекалено големи звезди.
CSKA Sofia 1948 написа:Като цяло сме по-добрия отбор от Берое, които все пак играят не лош футбол и имат интересни футболисти.
Не вярвам тройчо да остави нещата в ръцете на съдбата. Ще преговаря предварително за 2 - 0, да не вземе някой да ритне топчето в последните минути във вратата на ЦСКА.
Сега ще видим наказанието за расизма ?
Колко мача без публика ???
Колко мача без публика ???
- trokadero_
- Контакти:
Ами хубаво е ЦСКА да бие , но Берое са много здрав отбор ..
Две седмици след загубата от ЦСКА с 2-1 есента, бях в София по работа. Бяхме се събрали една вечер с приятели и едното момче (фен на сините) ме попита "защо легнахте на червените"? Аз го питах гледал ли е мача, а той призна, че не е. Тогава с усмивка го попитах "Е, без да си гледал мача, как реши, че сме легнали". Реших, че няма смисъл да споря с човек, който не може да изброи имената на поне трима футболисти на Берое.
Че нашите нямат шампионски манталитет е ясно. Но тогава лошо тръгна мача за нас. Още в 5-та минута счупиха носа на Жоро Костадинов, а това момче е много важна фигура в халфовата линия на Берое. А второто полувреме Венци Христов случайно или не направи две асистенции на любимия си ЦСКА, с грешни пасове при изнасяне на топката в центъра на терена.
За борбата за първата шестица един хикс добре ще ни дойде. А защо не и нещо повече.
Че нашите нямат шампионски манталитет е ясно. Но тогава лошо тръгна мача за нас. Още в 5-та минута счупиха носа на Жоро Костадинов, а това момче е много важна фигура в халфовата линия на Берое. А второто полувреме Венци Христов случайно или не направи две асистенции на любимия си ЦСКА, с грешни пасове при изнасяне на топката в центъра на терена.
За борбата за първата шестица един хикс добре ще ни дойде. А защо не и нещо повече.
- Червени Воини
- Контакти:
Тоя мач си го взимаме 2:0 
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
- Bojko Berojko
- Контакти:
Незнам как ще завърши мача, но цска ще видят голям зор!!