КБ Лудогорец-Берое-1/8 реванш -1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: КБ Лудогорец-Берое-1/8 реванш 22 февруари от 15:30 часа

Мнениеот sandi74 » 15 фев 2015 16:53

miro_k написа:
sandi74 написа:
james написа:Лудите направиха първа подготовка без треньор, резултатът очаквам да е интересен.

Че те Лудогорец кога са имали треньор или треньори :?: Все някакви доказани физкултурници ги водят-Петев,Стоев сега и Дерменджиев ама дори и с тези набедени за треньори недоразумения спечелиха титли и купи и направиха отлични и прилични мачове в ШЛ и ЛЕ.Представи си какво ще е положението ако наистина имат истински треньор.

Треньор не им трябва, имат си перука и параход, този тандем си знае работата.

Ахааа,значи Перуката и Парахода са им виновни на червеникавите от порутената Армийка че са валат срещу тях в толкова мачове за първенството или че при Ники Жадното вечно вторите изтърваха титлата на Геренчето и и Гошко вратарчето напери мустачето. 8-) :? :roll:

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 15 фев 2015 16:55

Въпроса ми е следния: ако врътнете един хикс в Разград, после ше подарите ли купата на подуенци?
Професор по география

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 15 фев 2015 17:04

Много трудно ще е на реванша за Берое, но с пределна концентрация не се знае. Ако отстраним Лудогорец, турнирът за купата остава без ясен фаворит за победител и ще е доста интересно, но може да бъдете сигурни, че Берое няма да подарява нищо на никого.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 15 фев 2015 17:04

Бат Зико написа:Въпроса ми е следния: ако врътнете един хикс в Разград, после ше подарите ли купата на подуенци?

Зайко, ще я подарим като предната .. хаха хах ах мишле
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
орлето
Контакти:

Мнениеот орлето » 15 фев 2015 17:07

Когато видите Берое да играе така нахъсано и да се хвърлят като на война срещу ЦСКА тогава ми говорете за разни съдии и БФС-та. Берое никога не играе така срещу ЦСКА, което е жалко за тях да са червена подлога. ;)

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 15 фев 2015 17:09

Ако ни отстранят , здраве да е ще ги поздравя . За нас по-важно е първенството , на което вече ще обърнем внимание след края на участието ни в ЕКТ . А дори и през ума не ми минава ,че Лудогорец все още е най-силния чисто футболно отбор и ще успее да защити титлата и да повтори успеха от ЕКТ , а защо и да не го подобри . Все пак остават още някой друг рекорд за подобряване . 4 поредни , 2 пъти ШЛ или нещо подобно .... дано , ще видим :) .
За мача , ако покажем нашата игра ще победим . Въпроса е с колко ... да не е 3:2 :mrgreen: Очаквам пълен стадион .

miro_k
Контакти:

Мнениеот miro_k » 15 фев 2015 17:10

орлето написа:Когато видите Берое да играе така нахъсано и да се хвърлят като на война срещу ЦСКА тогава ми говорете за разни съдии и БФС-та. Берое никога не играе така срещу ЦСКА, което е жалко за тях да са червена подлога. ;)

Орле , не си наред! Не знаеш смисъла на думата подлога. Подлога е перуката на вашия параход.
Берое играе за честта и името си.

miro_k
Контакти:

Мнениеот miro_k » 15 фев 2015 17:12

sandi74 написа:
miro_k написа:
sandi74 написа:
james написа:Лудите направиха първа подготовка без треньор, резултатът очаквам да е интересен.

Че те Лудогорец кога са имали треньор или треньори :?: Все някакви доказани физкултурници ги водят-Петев,Стоев сега и Дерменджиев ама дори и с тези набедени за треньори недоразумения спечелиха титли и купи и направиха отлични и прилични мачове в ШЛ и ЛЕ.Представи си какво ще е положението ако наистина имат истински треньор.

Треньор не им трябва, имат си перука и параход, този тандем си знае работата.

Ахааа,значи Перуката и Парахода са им виновни на червеникавите от порутената Армийка че са валат срещу тях в толкова мачове за първенството или че при Ники Жадното вечно вторите изтърваха титлата на Геренчето и и Гошко вратарчето напери мустачето. 8-) :? :roll:

Санди , аз съм бероец , мойто момче, но само ти ли в България не разбра за тандема перука-параход?

KellyB

Мнениеот KellyB » 15 фев 2015 17:13

орлето написа:Когато видите Берое да играе така нахъсано и да се хвърлят като на война срещу ЦСКА тогава ми говорете за разни съдии и БФС-та. Берое никога не играе така срещу ЦСКА, което е жалко за тях да са червена подлога. ;)

Поредното ново ник-че на трола от Разград... Само че "орлетата" са в Благоевград!
Последна промяна от KellyB на 15 фев 2015 17:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 15 фев 2015 17:14

Дори бих пуснал резервите честно казано ...Нещо от сорта на : Чворович , Барт , Александров (Терзиев) , Василев , Витиня , Ернандес , П.Петров , Китов , Кишада ... и така :) . Да поцъкат момчетата малко под напрежение ... :)

Върни се в “Берое”