БФС с поредна издънка - бута Лудогорец за точки в "А" група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: БФС с поредна издънка - бута Лудогорец за точки в "А" група
Ако има отбор на който най-много да му е вързвало този 1/4 сезон е Левски. Така че, не се бутайте много напред.
105 години / 4 поколения ботевисти!
Тази промяна не е за да се помогне на Лудогорец в Европа, а за да им останат някакви реални шансове да се борят за ЛЕ през пролетта. С играта, която демонстрират тази есен, вероятноста по Коледа да са отпаднали за купата и да са изостанали на 10-15 точки от първото място е доста голяма. И какво ще правят цяла пролет с 2 отбора, най-вероятно ще се борят за 3-4 - то място.
- bastuna2003
- Контакти:
dickinson написа:
Спечелете си мача с нас и ще ви поздравим с титлата, но според мен главни фаворити за титлата са Лудогорец и Левски, вас ви очакват няколко загуби, както на магия взехте няколко мача така и няколко ще загубите
И кои мачове взехме на магия???

Май Левски взеха мачовете с Ботев и Черно Море в 94-та минута и със Славия в 88-та? Дай един пример!
С Ловеч взехме мача, като бяхме по-слаби, но за сметка на това загубихме 2 точки във Варна заради картофената им нива.
Като говориш трябва да се обосноваваш с факти, иначе изглеждаш смешно!
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
Old_death написа:Проблемът е в това , че си спомням само за два отбора , чиито мачове в първенството са били отлагани заради участието им в ЕКТ . За всички други участници не е имало такива екстри .
Така е защото само два български отбора са участвали в групите на ШЛ, след 100-200 години ако и Литекс или Ботев влязат и за тях ще има отлагания

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Който го е написал това вероятно е много кух.Поне да си беше направил труда да погледне програмата.
29.11/събота/ Лудогорец Рз- Локомотив Сф 16.30
03.12/сряда/ Лудогорец - Берое СЗ ако трябва да се играе по програма
05.12/петък/ Берое СЗ - Лудогорец Рз 16.00
09.12/вторник/ Реал М - Лудогорец
Е кво?Да играят 4 мача за 10 дена ли?Само не ми обяснявайте как в Англия го правят.
Е кво?Да играят 4 мача за 10 дена ли?Само не ми обяснявайте как в Англия го правят.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
HekakaB написа:Който го е написал това вероятно е много кух.Поне да си беше направил труда да погледне програмата.
Единственият мач, който им е в повече е този с Реал, останалите отбори също играят на тези дати. В края на краищата имат два отбора, нали така

- bastuna2003
- Контакти:
HekakaB написа:Който го е написал това вероятно е много кух.Поне да си беше направил труда да погледне програмата.
Ето ти на Ливърпул програмата тази седмица:
Sun - 19 Barclays Premier League QPR A 13:30
Wed - 22 Champions League Real Madrid H 19:45
Sat - 25 Barclays Premier League Hull H 15:00
Tue - 28 Capital One Cup Swansea H 20:00
Аз виждам 4 мача за 9 дена - с един ден по-малко от първоначалната програма на Лудогорец

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
Еми точно затова е изместен един от останалите 3 мача.Няма да им отложат мача с Реал.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
terata написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Не виждам причина за бутане след като Берое не са против да играят на определените от БФС дати...
Ами на мен доколкото ми е известно е станало без съгласието на Берое. Нека някой по-запознат техен фен да каже.
Няма как да стане без съгласието на Берое! Такъв е регламента! Явно Берое са се съгласили!!
bastuna2003 написа:HekakaB написа:Само не ми обяснявайте как в Англия го правят.
Ето ти на Ливърпул програмата тази седмица:
Sun - 19 Barclays Premier League QPR A 13:30
Wed - 22 Champions League Real Madrid H 19:45
Sat - 25 Barclays Premier League Hull H 15:00
Tue - 28 Capital One Cup Swansea H 20:00
Аз виждам 4 мача за 9 дена - с един ден по-малко от първоначалната програма на Лудогорец
Ти не случайно си се кръстил бастун.