Венци Христов: Винаги е сладко да биеш Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Венци Христов: Винаги е сладко да биеш Левски
абе сладно е ,но на него ще му е горчиво ,това да не Зимбу да бие цска 
фен на цска след загубата със 7 гола през декември 2013 г.
Red army написа:отказвам се от цска ,не може да падаме за трети път със 7 гола и аз да подкрепеям такъв отбор.край !
uki2 написа:footballsf написа:Венци е говорил преди мача с говедата. Какво мислите за мнението му за причините за слабия старт на сезона? Прав ли е ?
http://www.sportonline.bg/footballbg/%D ... 88-%D0%BB/
Аз лично си мисля, че говедото си ти.
Не обиждай животните, като ги сравняваш с този footballsf .
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Я, днес авторчето на темата е бероец. Странно, онзи ден беше левскар, преди това армеец, после от Лудогорец, Ботев и т.н. Във всеки пост е различен, единственото общо е, че във всеки пост има линк към този "достоворен" сайт. Между другото Венци знае ли че е давал интервю?
sandi74 написа:bigfish написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=G-defcLgpMc[/youtube]
To хубаво ама туй става веднъж за последните 20 години в домакински мач,ха дано утре да се повтори.А пък как зверски са ни били като тъпан на селска сватба.![]()
![]()
Факт.
Така е, но традицията се пречупи миналата година и дано с този гол на Венци да е започнала нова 22-годишна серия, но този път в наша полза, както е било и преди 1991 г.
bigfish написа:sandi74 написа:bigfish написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=G-defcLgpMc[/youtube]
To хубаво ама туй става веднъж за последните 20 години в домакински мач,ха дано утре да се повтори.А пък как зверски са ни били като тъпан на селска сватба.![]()
![]()
Факт.
Така е, но традицията се пречупи миналата година и дано с този гол на Венци да е започнала нова 22-годишна серия, но този път в наша полза, както е било и преди 1991 г.
Дай боже.
Искам да ми посочите поне трима Нападатели Българи вкарали на Левски,ЦСКА,Лудогорец,Литекс,Ботев Пд.,Локо Пд.,Славия.
През 1875г. Стара Загора има 4 419 дома с 25 550 жители и е най-големият град на територията на днешна България ,до 21 юли 1877г. когато Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш ) изкла и изгори над 14 000 българи и унищожава Стара Загора.
BAT UGOR написа:Искам да ми посочите поне трима Нападатели Българи вкарали на Левски,ЦСКА,Лудогорец,Литекс,Ботев Пд.,Локо Пд.,Славия.
Нима тези слаби отбори трябва да са някакво мерило за нападател?
sandi74 написа:BAT UGOR написа:Искам да ми посочите поне трима Нападатели Българи вкарали на Левски,ЦСКА,Лудогорец,Литекс,Ботев Пд.,Локо Пд.,Славия.
Нима тези слаби отбори трябва да са някакво мерило за нападател?![]()
![]()
Г-н Сандев ще ме осветители за Нападател в БГ отбор кои отбори трябва да са мерило???
През 1875г. Стара Загора има 4 419 дома с 25 550 жители и е най-големият град на територията на днешна България ,до 21 юли 1877г. когато Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш ) изкла и изгори над 14 000 българи и унищожава Стара Загора.
Венци Христов големец.
Пък кой знае, от другото лято може да ги наказва с червената фланелка?
Пък кой знае, от другото лято може да ги наказва с червената фланелка?
ани написа:абе сладно е ,но на него ще му е горчиво ,това да не Зимбу да бие цска
Анче, пише се Зимбру и не са били ЦСКА , а ги отстраниха след два равни мача.
Залягай, повече над правописа!
Относно мача мисля,че ще е равен.Берое загубиха много точки едва ли ще паднат.