Приятелски мач Берое- Цска, Събота-15.02/17:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daydreamer
Контакти:

Re: Приятелски мач Берое- Цска, Събота-15.02/17:30

Мнениеот daydreamer » 12 фев 2014 13:36

BRF написа:Ти виждал ли си победа на бИроИ над ЦСКА :lol: ?

31.3.2010 Берое - Цска 1 - 0 Купа на България. Сладка победа и още по- сладка купа след това.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 12 фев 2014 14:01

BRF написа:
Див Селяк написа:Какъв бой ще ядат чорбаспор ако се играе този мач - не ми се мисли :mrgreen:

Teo написа:.... и акциите ще са на пазара и всички ние ще си купим с което ще набъбне нашата сметка...

Ще си купите ли от акциите на Лупи, бе, шарани? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Много ми се иска да видя малък акционер от ЦСКА - първата в селективното животновъдство кръстоска между прасе и шаран.

Ти виждал ли си победа на бИроИ над ЦСКА :lol: ?

Най-доброто за ЦАЦА предстои.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 фев 2014 14:40

daydreamer написа:
BRF написа:Ти виждал ли си победа на бИроИ над ЦСКА :lol: ?

31.3.2010 Берое - Цска 1 - 0 Купа на България. Сладка победа и още по- сладка купа след това.

Похвално :lol: !Цяла победа!

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 12 фев 2014 19:08

Според мен тази контрола ще се състои и ще бъде от полза и за двата отбора, а и е 99,99 % сигурно, че за първенството няма да имаме други двубои с вас. Батака при вас си е ваш проблем и аз нямам никакво желание да го коментирам. Но докато си мислите, че сте нещо повече от другите и всеки ви е длъжен и всичко ви е позволено, не вярвам да се оправите, по-скоро ще продължат да ви оправят.

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 12 фев 2014 19:19

Приятелски мач с приятелска атмосфера и приятелски резултат ще е :mrgreen: :mrgreen:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 14 фев 2014 01:33

greenlandia написа:@ Russia,
Защо не гледаш в собствената си кочина?

Защото ме предизвикваш да погледна в твоята! Ти как мислиш? Или пускаш нормална тема и четеш нормални коментари в нея, или търпиш мнения чийто изказ съответства на твоя!
Предполагам, че ще ти е трудно да асимилираш какво съм написал, но те разбирам-все пак, ако беше по-умен нямаше да пускаш подобни въпросителни изречения! :lol:
luxorus написа:Най-доброто за ЦАЦА предстои.

Коя беше ЦАЦА, че не се сещам? Онази дето ù викаш майка, всички ù викат к***а, а тя се мисли за нимфоманка? :mrgreen: За нея може и да предстои най-доброто, да! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 14 фев 2014 09:51

russia написа:

Защото ме предизвикваш да погледна в твоята! Ти как мислиш? Или пускаш нормална тема и четеш нормални коментари в нея, или търпиш мнения чийто изказ съответства на твоя!
Предполагам, че ще ти е трудно да асимилираш какво съм написал, но те разбирам-все пак, ако беше по-умен нямаше да пускаш подобни въпросителни изречения! :lol:

Коя беше ЦАЦА, че не се сещам? Онази дето ù викаш майка, всички ù викат к***а, а тя се мисли за нимфоманка? :mrgreen: За нея може и да предстои най-доброто, да! :lol:

Правим си тема за мача,влизат някакви надрусани и почват-бИрой.мирой.
П.П Няма как да се засегна от пишлигар като теб.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 фев 2014 10:05

luxorus написа:
russia написа:

Правим си тема за мача,влизат някакви надрусани и почват-бИрой.мирой.П.П Няма как да се засегна от пишлигар като теб.

Виждаш това,а не виждаш изказванията на Див Селяк?

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 15 фев 2014 03:48

russia написа:Така! Първо към авторчето: Вземи си оправи заглавието на темата, защото колкото и да ти е противен ЦСКА, името се пише с големи букви! Иначе и на мен БИрое стара изгора ми става антипатичен! Пък и към подписа си може да погледнеш...! ;)
BEROE_StZ написа:Според мен контролата беше предвидена, като част от ходовете на дъртия лъжец Лупи за придобиването на В.Христов без да плащат от ЦДНА.

Към другия умньо: Кагато сме били ЦДНА сигурно си подскачал в топките на баща си! :)
Иначе, контрола като контрола, ако се състои! Ама сигурно ще се играе, че току виж някоя неустойка ви се прищяла за неспазено обещание! :lol:
0:2 ми звучи харабийско, САМО ЦСКА

Отворко, за мен а и за доста хора сте ЦДНА. А ти колко мача на отбора си си гледал на живо? Не ми се слиза на просташкото ти ниво за топките....Това оръжие докосвал ли си го (на аватара), или си го гледаш на снимка? И като отговориш на въпроса-това обяснява всичко.
За наглостта на ръководителите и феновете ви няма граници. Едва ли не Христов е ваш по право. Мястото ви е - В група. Още ли вярвате на лъжеца Лупи за спонсор, акции и прочее?
......................
До dinko81-тъй като си обективен и критичен към отбора си, приеми и факта, че и ние си имаме история (колкото и скромна да е спрямо вашите титли и купи)....
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 фев 2014 10:24

Здравейте, пичове! Да ви питам нещо - за цесекарите вход свободен ли е?
Смятаме аз и един приятел, заедно с жените да се вдигнем от Пловдив и дойдем да позяпаме хубав футбол, да разходим из центъра и да релаксираме в този прекрасен съботен ден.
:)

Върни се в “Берое”