BRF написа:Ти виждал ли си победа на бИроИ над ЦСКА?
31.3.2010 Берое - Цска 1 - 0 Купа на България. Сладка победа и още по- сладка купа след това.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
BRF написа:Ти виждал ли си победа на бИроИ над ЦСКА?
BRF написа:Див Селяк написа:Какъв бой ще ядат чорбаспор ако се играе този мач - не ми се мисли
Teo написа:.... и акциите ще са на пазара и всички ние ще си купим с което ще набъбне нашата сметка...
Ще си купите ли от акциите на Лупи, бе, шарани?![]()
![]()
Много ми се иска да видя малък акционер от ЦСКА - първата в селективното животновъдство кръстоска между прасе и шаран.
Ти виждал ли си победа на бИроИ над ЦСКА?
daydreamer написа:BRF написа:Ти виждал ли си победа на бИроИ над ЦСКА?
31.3.2010 Берое - Цска 1 - 0 Купа на България. Сладка победа и още по- сладка купа след това.
greenlandia написа:@ Russia,
Защо не гледаш в собствената си кочина?
luxorus написа:Най-доброто за ЦАЦА предстои.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:greenlandia написа:@ Russia,
Защото ме предизвикваш да погледна в твоята! Ти как мислиш? Или пускаш нормална тема и четеш нормални коментари в нея, или търпиш мнения чийто изказ съответства на твоя!
Предполагам, че ще ти е трудно да асимилираш какво съм написал, но те разбирам-все пак, ако беше по-умен нямаше да пускаш подобни въпросителни изречения!luxorus написа:Най-доброто за ЦАЦА предстои.
Коя беше ЦАЦА, че не се сещам? Онази дето ù викаш майка, всички ù викат к***а, а тя се мисли за нимфоманка?За нея може и да предстои най-доброто, да!
luxorus написа:russia написа:greenlandia написа:@ Russia,
Защото ме предизвикваш да погледна в твоята! Ти как мислиш? Или пускаш нормална тема и четеш нормални коментари в нея, или търпиш мнения чийто изказ съответства на твоя!
Предполагам, че ще ти е трудно да асимилираш какво съм написал, но те разбирам-все пак, ако беше по-умен нямаше да пускаш подобни въпросителни изречения!luxorus написа:Най-доброто за ЦАЦА предстои.
Коя беше ЦАЦА, че не се сещам? Онази дето ù викаш майка, всички ù викат к***а, а тя се мисли за нимфоманка?За нея може и да предстои най-доброто, да!
Правим си тема за мача,влизат някакви надрусани и почват-бИрой.мирой.П.П Няма как да се засегна от пишлигар като теб.
russia написа:Така! Първо към авторчето: Вземи си оправи заглавието на темата, защото колкото и да ти е противен ЦСКА, името се пише с големи букви! Иначе и на мен БИрое стара изгора ми става антипатичен! Пък и към подписа си може да погледнеш...!
BEROE_StZ написа:Според мен контролата беше предвидена, като част от ходовете на дъртия лъжец Лупи за придобиването на В.Христов без да плащат от ЦДНА.
Към другия умньо: Кагато сме били ЦДНА сигурно си подскачал в топките на баща си!![]()
Иначе, контрола като контрола, ако се състои! Ама сигурно ще се играе, че току виж някоя неустойка ви се прищяла за неспазено обещание!![]()
0:2 ми звучи харабийско, САМО ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост