Берое-ЦСКА-1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Берое-ЦСКА-29.07/21 часа
I recommend to you to visit a site on which there are many articles on a theme interesting you.
Comprar Prinivil en lГnea. Comprar Lisinopril Sin Receta
diflucan
diflucan
-
- Контакти:
Оспорван мач 1-1.
Единствената интрига е дали ще успеят да се възстановят играчите на Берое след мача с Апоел. Ако успеят да си отпочинат, ще е много трудно на ЦСКА да вземе каквото и да е. Особено в моментното им състояние. Очаквам пълен стадион и пореден футболен празник в ХРАМА НА ЗЕЛЕНИТЕ СЪРЦА!
Нашите играят мач за мач. Няма афиширани първа седмица, медали, купи. Всичко с времето си. Всеки по реда си
.
Нашите играят мач за мач. Няма афиширани първа седмица, медали, купи. Всичко с времето си. Всеки по реда си

Цесекато ще бие,защото Славия вече си свърши работата.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Ако не е реден мача, Бирой сигурно ще ни бомбат, обаче намесата на славистите в понеделник ме наведе на друга мисъл. Давам оптимистично 0-1. 

Мачът със Славия е нареден САМО в болните глави на някои.Берое НЕ влиза в уговорки,а бие,лошо бие

I'M BLIND!IMPRESS ME!
Време е за победа в този мач, стига сме се оправдавали с какво ли не. Всички на стадиона и победа за Берое!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
luxorus написа:Мачът със Славия е нареден САМО в болните глави на някои.Берое НЕ влиза в уговорки,а бие,лошо бие![]()
![]()
Не влизате в уговорки, ама това не ви пречи след всяка загуба от Левски да се оправдавате с това, че мача е уговорен

terata написа:luxorus написа:Мачът със Славия е нареден САМО в болните глави на някои.Берое НЕ влиза в уговорки,а бие,лошо бие![]()
![]()
Не влизате в уговорки, ама това не ви пречи след всяка загуба от Левски да се оправдавате с това, че мача е уговоренДосущ кат предстоящия ви съперник.
Имаше такива съмнения,на някои както казах "болни глави".Аз лично не вярвам да сме играли симулативно.Срещу Левски и ЦСКА винаги сме играели много трудно,но тренда е това да се промени най-накрая.Надявам се това да започне да се случва от понеделник.
I'M BLIND!IMPRESS ME!