Берое(Стара Загора) -Апоел Тел Авив(Израел) - 1:4 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: О,чудо Б.Михайлов на мач на български клубен отбор

Мнениеот peliforewer » 18 юли 2013 22:43

greenlandia написа:Аз лично не се сещам на кой мач е ходил последно ,преди да дойде в Стара Загора!
До колкото разбрах малдежкия национален отбор вече ще играе мачовете си в Стара Загора.

Бъди сигурен че не е идвал заради младежите,а не е ли по-добре вместо да мразиш този или онзи да си обичаш Берое,омразата никога не води до нещо хубаво.Това ти го казва един цесекар,който е аплодирал на стадиона Янчовски,Белчев,Петков,Олимпиев и др.футболисти от един български отбор,познай кой е отбора,камо ли да ги мразя.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Bolt Thrower
Контакти:

Re: "Берое"(Стара Загора) - Апоел (Тел Авив)

Мнениеот Bolt Thrower » 18 юли 2013 22:45

sslevski написа:И сега какво като са се изложили.Дай да ги избием.Ми все пак в България не се работи професионално.Вие какво искате.Момчетата си пият,пушат си и тренират едни същи работи от 30 години.Като дойдат треньори да вкарат нови методи и базите и клубовете станат професионални тогава ще чакаме и успехи.До тогава всичко ще е напъване с леко стискане за не се оцапаме............

Напълно съм съгласен, но те и треньорите ни са едни...мани, бегай. Не мога да си обясня все още, защо се подхожда с такова снизхождение към отборите, с които играем в ЕКТ от нашите треньори? За мен тези последни резили са резултат от лошо разузнаване и много треньорски грешки.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 18 юли 2013 22:49

mormona написа:
Foreigner написа:
fabregas_949 написа:Апоел не са стандартния второразряден отбор от който всяка година някой наш отбор отпада. Мисли малко.

Аз поне не се сещам досега български отбор да е отпадал от израелци.

Ловеч - Макаби Тел Авив преди 4-5 години... купа на УЕФА. Кръг преди групите. Провери си малко инфото и не пиши глупости.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 18 юли 2013 22:50

peliforewer написа:
greenlandia написа:Аз лично не се сещам на кой мач е ходил последно ,преди да дойде в Стара Загора!
До колкото разбрах малдежкия национален отбор вече ще играе мачовете си в Стара Загора.

Бъди сигурен че не е идвал заради младежите,а не е ли по-добре вместо да мразиш този или онзи да си обичаш Берое,омразата никога не води до нещо хубаво.Това ти го казва един цесекар,който е аплодирал на стадиона Янчовски,Белчев,Петков,Олимпиев и др.футболисти от един български отбор,познай кой е отбора,камо ли да ги мразя.

Да съм писал ,че мразя някой?
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 18 юли 2013 22:52

mormona написа:
Foreigner написа:
fabregas_949 написа:Апоел не са стандартния второразряден отбор от който всяка година някой наш отбор отпада. Мисли малко.

Аз поне не се сещам досега български отбор да е отпадал от израелци.

Ловеч - Макаби Тел Авив преди 4-5 години... купа на УЕФА. Кръг преди групите. Провери си малко инфото и не пиши глупости.

Мормон ли си, мормот ли си, писал съм, че "не се сещам" и след това съм намерил данните и съм го поправил.
Тва, че имаш в подписа Левски значи ли, че си Васил Кунчев?
Ти също си проверявай инфото и си трай!
...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 юли 2013 22:54

Да съм писал ,че мразя някой?
МРАЗЯ ЛЕВСКИ И ЦСКА!!!!
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 юли 2013 22:54

DarkPsy написа:
Foreigner написа:
damyanov1963 написа:Докато най-големите успехи на българските отбори в ЕКТ са загубите на Левски такава ще е реалността...

Много точно казано.
Спомням си преди десетина години Левски и Литекс биха разни босненци и в двата мача с разлика, а сега Ботев се докопа до равен с деветия и се счита за успех.
Хайде Лихтейщайн и Сан Марино са все още малки, но няма се учудя скоро отбори от Малта и Люксембург като започнат да ни бият.

Ако беше гледал мача на Ботев нямаше да използваш думата ДОКОПА! Размазахме ги, но донакъде липса на късмет, донякъде липса на умения ни лишиха от доста резултатна победа.

Чак пък размазване, и босненците имаха положения, така че сигурен съм сега и те ще се оправдават със същите аргументи. Мъри с "идиотите" стана шампион, стигна до 1/4 финал в ЛЕ и ШЛ, така, че сега трябва да се докажете - 1/2 финала ви чака!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 18 юли 2013 22:58

Foreigner написа:
damyanov1963 написа:Докато най-големите успехи на българските отбори в ЕКТ са загубите на Левски такава ще е реалността...

Много точно казано.
Спомням си преди десетина години Левски и Литекс биха разни босненци и в двата мача с разлика, а сега Ботев се докопа до равен с деветия и се счита за успех.
Хайде Лихтейщайн и Сан Марино са все още малки, но няма се учудя скоро отбори от Малта и Люксембург като започнат да ни бият.

Да Литекс биха с 7:0 най - именития им отбор железничар :lol:
както казах всички се развиват а ние деградираме :oops:

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 18 юли 2013 22:59

Това в подписа ми е съвесем различно от темата!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 юли 2013 23:04

runnersa написа:
Foreigner написа:

Много точно казано.

Да Литекс биха с 7:0 най - именития им отбор железничар :lol:
както казах всички се развиват а ние деградираме :oops:

А Левски би Модриче с 5:0 и 3:0 и то ако не се лъжа в една година и в един кръг!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Берое”