Берое – Рапид (Виена) в Лига Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Поредния резил

Мнениеот pomiqrat » 03 авг 2010 21:12

Хич не се развиате нормално. Какво очаквахте от Берое при положение, че най-добрите футболисти напуснаха и не се знаеше ще играят ли в А група или не.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

BEROE 88

Re: Рапид Виена- Берое

Мнениеот BEROE 88 » 03 авг 2010 21:13

runnersa написа:
BEROE 88 написа:Айде лумпените почнаха да плюят по отбор създаден за 20 дена.?И бъдете сигурни комплексари ,че Берое няма да отпадне и винаги ще ви е трън в очите.Да не мислите ,че който и да е български отбор може да отсрани Рапид.Поздравявам отбора за мъжката игра и всички истински българи и само Берое.

Не плюем бе приятел всички искахме да направите нещо, но трябва да бъдем реалисти и да признаем, че в реванша ви надиграха и заслужено продължават напред! Иначе съм сигурен, че няма да изпаднете и, че БГ футбола има нужда от отбори като вас ;)

Естесвено ,че ни надиграха кой отрича ,но не може веднага с такава злоба.За мен достойно представяне. Ами няма как такъв отбор да отстраним просто.
1986,2010,2013

Потребителски аватар
mArKa
Контакти:

Мнениеот mArKa » 03 авг 2010 21:13

Аз не бих го нарекъл резил, защо да е резил. Все пак Берое е отбор които за пръв път от много години учавства в Европейски турнир, това само по себе си означава нещо. А и съперника на старазагорчанлии не беше никак лесен, аз съм сигурен, че ако Левски или ЦСКА бяха срещнали Рапид щеше горе-долу да се получи същото, така че шапки долу за Берое и да им пожелаем и този сезон да се класират в Европа, те го могат, или поне го доказаха. ;)

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 03 авг 2010 21:14

за мен Берое се представиха прилично,все пак това е Рапид Виена,а не Клифтънвил или Калмар,както каза колегата
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 03 авг 2010 21:14

galin56 написа:България отново се излага по Европа с 3-0 и шансове поне за 6-7. По добре да ни вземат всички места за евротурнирите и да си играят само тука!!

Какъв резил бе ти болен ли си ?Ти какво очакваш от Берое с оглед на това ,че продадоха и доста играчи.И все пак достойно представяне и сериозно ощетени в първия мач !
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 авг 2010 21:15

galin56 написа:България отново се излага по Европа с 3-0 и шансове поне за 6-7. По добре да ни вземат всички места за евротурнирите и да си играят само тука!!

Че от кога клубният футбол в България е някакво мерило?
Вече никой не се съобразява с нас.
Берое момчетата на това ниво толкова. Да гадно е, но това са реалностите.
Изображение

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 03 авг 2010 21:15

maldin1 написа:
believeinyourself написа:Еми.. ти какво очакваше. Берое не е това, което беше на финала за купата.

Те на финала едвам биха.....А пък за мача ,Рапид не е Клифтънвил нито пък Калмар.Мисля,че се представиха прилично.И съм сигурен,че ако Левски или ЦСКА бяха играли с Рапид щяха да отпаднат.

Вие от Черно море ако не почнете във която и да е тема да се опитвате да товарите Левски , няма да се успокоите :| . Темата е за Берое а ти веднага за Левски пишеш .... Много си сигурен вече , че Левски също биха отпаднали .... и от къде такива мисли ти нахлуват във главата . Лошо впечатление ми прави тази старозагорска телевизия , която не предаде нито 1 мач на Левски , като в ЕЙРЕ си намери оправдание , но за Швеция не можаха . Австрия какво ? Да не би да е много по-добре развита икономически от Швеция , че да имат по-добри условия за предаване на сигнал , а Швеция не ? Точно тук много ми паднаха в очите ТВ+ :|

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 03 авг 2010 21:15

BEROE 88 написа:
runnersa написа:
BEROE 88 написа:Айде лумпените почнаха да плюят по отбор създаден за 20 дена.?И бъдете сигурни комплексари ,че Берое няма да отпадне и винаги ще ви е трън в очите.Да не мислите ,че който и да е български отбор може да отсрани Рапид.Поздравявам отбора за мъжката игра и всички истински българи и само Берое.

Не плюем бе приятел всички искахме да направите нещо, но трябва да бъдем реалисти и да признаем, че в реванша ви надиграха и заслужено продължават напред! Иначе съм сигурен, че няма да изпаднете и, че БГ футбола има нужда от отбори като вас ;)

Естесвено ,че ни надиграха кой отрича ,но не може веднага с такава злоба.За мен достойно представяне. Ами няма как такъв отбор да отстраним просто.

Ами това казвам и аз и повярвай ми не вкарвам никаква злоба за другите не мога да кажа! И ви пожелавам да си намерите добър спонсор и след някоя друга година отново да влезете в Европа ;)

Nole
Контакти:

Мнениеот Nole » 03 авг 2010 21:17

Не искам да ви развалям свежият моабет, ама всеки, който поне малко разбира от футбол би забелязал, че австрийците не си даваха много зор в София, осбено второто полувреме, а пък във Виена си ви надиграха категорично. И това при положение е че те за 6 дена изиграха 3 мача, а в неделя беше кулуминацията срещу шампиона на тяхната страна Залцбург. Мач, който се реши в последните секунди и би трябвало да е изтощил докрай играчите и на двата отбора. В същото време Берое цяла подготовка се готви само за тези мачове ... И не е виновен Берое, просто това е нивото на целия български клубен футбол. Всяко лято надежди, един-два месеца говорим основно за родните клубове и след това се насочваме към истинския футбол ... За съжалание май и тази година ще е така

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 03 авг 2010 21:22

evgenimilenov написа:
maldin1 написа:
believeinyourself написа:Еми.. ти какво очакваше. Берое не е това, което беше на финала за купата.

Те на финала едвам биха.....А пък за мача ,Рапид не е Клифтънвил нито пък Калмар.Мисля,че се представиха прилично.И съм сигурен,че ако Левски или ЦСКА бяха играли с Рапид щяха да отпаднат.

Вие от Черно море ако не почнете във която и да е тема да се опитвате да товарите Левски , няма да се успокоите :| . Темата е за Берое а ти веднага за Левски пишеш .... Много си сигурен вече , че Левски също биха отпаднали .... и от къде такива мисли ти нахлуват във главата . Лошо впечатление ми прави тази старозагорска телевизия , която не предаде нито 1 мач на Левски , като в ЕЙРЕ си намери оправдание , но за Швеция не можаха . Австрия какво ? Да не би да е много по-добре развита икономически от Швеция , че да имат по-добри условия за предаване на сигнал , а Швеция не ? Точно тук много ми паднаха в очите ТВ+ :|

Че предаваха ли го ТВ+ този мач :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Берое”