Берое-ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- daniel_red
- Контакти:
Re: Берое - ЦСКА в Стара Загора
И аз съм изненадан, но по принцип лишаването от домакинство, заради проблеми на мач като гост е доста тъпо. Никой нямаше да спечели от мач в Пловдив. ЦСКА ще бият с разлика така или иначе. Охраната в Каварна бе трагична, те са организатори на събитието, да се лишава футболният клуб Берое от домакинство, заради избухливостта на няколко пийнали фена не би променило нищо. Друг е въпроса, че в предишни случаи абсурдните наредби на БФС са спазвани сляпо.
david_villa написа:Безобразно и неочаквано за мен решение на БФС!
по-добре е за нас, че е там мача

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
смях смях и пак смях.... това решение не се нуждае от коментар , за пореден път стана ясно че не се мери еднакво .. и наистина това БФС му е време да си ходи .... СРАМОТА !!
[center]
[/center]

-
- Контакти:
Хайде чорбета сега ще го отнесете ,ТРЕПЕРЕТЕ 

- POPCORN
- Контакти:
daniel_red написа:И аз съм изненадан, но по принцип лишаването от домакинство, заради проблеми на мач като гост е доста тъпо. Никой нямаше да спечели от мач в Пловдив. ЦСКА ще бият с разлика така или иначе. Охраната в Каварна бе трагична, те са организатори на събитието, да се лишава футболният клуб Берое от домакинство, заради избухливостта на няколко пийнали фена не би променило нищо. Друг е въпроса, че в предишни случаи абсурдните наредби на БФС са спазвани сляпо.
е по твойта логика, нас защо ни наказаха а не Литекс и Локо Мездра?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
шивача написа:david_villa написа:Безобразно и неочаквано за мен решение на БФС!
по-добре е за нас, че е там мачаняма да ревем като осмокласници я
въпроса не е къде ще е мача , все тая излизаме за 6 от 6 ... въпроса е как за едни може за други не
[center]
[/center]

magichko написа:шивача написа:david_villa написа:Безобразно и неочаквано за мен решение на БФС!
по-добре е за нас, че е там мачаняма да ревем като осмокласници я
въпроса не е къде ще е мача , все тая излизаме за 6 от 6 ... въпроса е как за едни може за други не
кво ти пука, пак казвам, че от това печелим ние, а и футбола

[/quote]
въпроса не е къде ще е мача , все тая излизаме за 6 от 6 ... въпроса е как за едни може за други не[/quote]
[/quote]
пука ми щото нас ни наказаха сурово за нещо такова.. иначе ми се ходи в стара загора
въпроса не е къде ще е мача , все тая излизаме за 6 от 6 ... въпроса е как за едни може за други не[/quote]

пука ми щото нас ни наказаха сурово за нещо такова.. иначе ми се ходи в стара загора
[center]
[/center]

magichko написа:
прав си за аршина, но ние от край време го знаем този аршин и по-добре да е така, отколкото да сме постоянно толерирани от бфс, както някой други отбори

Мога да кажа, че Стара Загора заслужава да види най-добрите футболисти в България в момента (тези на ЦСКА) на живо, защото е футболен град и ще оцени по достойнство качеството на футбола и надявам се поредната червена победа. Но е крайно време ТЪПАНАРИТЕ ОТ ИЗПЪЛКОМА И КОМИСИИТЕ КЪМ БФС ДА ОСВОБОДЯТ ФУТБОЛА ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ, защото поставянето на отборите на различни основи е крайно противно. ЦСКА не се страхува от гостуване под Аязмото, но когато излезеш официално с изявление, че боя над полицаи е без последствия показва на всички що за дебил си 

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН