Цената на билетите няма да се променя ,те е 5лв за всички за всеки мач.
П.П Забравих ,че за цска билета за гостуващите ще е 10лв, те си знаят Защо.
БЕРОЕ - Левски - 2:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- greenlandia
Re: БЕРОЕ-Левски 24 Април/неделя/ 15.00часа
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Голям оптимизъм от всички
все едно Берое ще играе с Малеш Микрево
На какво отгоре всички се напъват на Левски с такъв оптимизъм все едно че са с 10 точки пред тех а не точно обратното
Питам щом всички отбори са такива играчи що са зад Левски в класирането без Литекс разбира се
Иначе реално 1:3 
- Avgusta 1916
- Контакти:
27102710 написа:Голям оптимизъм от всичкивсе едно Берое ще играе с Малеш Микрево
На какво отгоре всички се напъват на Левски с такъв оптимизъм все едно че са с 10 точки пред тех а не точно обратното
Питам щом всички отбори са такива играчи що са зад Левски в класирането без Литекс разбира се
Иначе реално 1:3
Ами те хората са си написали мотивите , ама Чучка е писател , не читател
Интересно ми е какви са ти на теб аргументите за 1:3
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
- greenlandia
Да Защото сме БЕРОЕ ,а не Малеш Микрево!
Защо да нямаме оптимизъм, Берое набира скорост и е време да си берем плодовете на труда. Илиан ще им изнесе лекция на тема футбол,той я разбира таз игра.
Защо да нямаме оптимизъм, Берое набира скорост и е време да си берем плодовете на труда. Илиан ще им изнесе лекция на тема футбол,той я разбира таз игра.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
- track.and.field
- Контакти:
Ще се получи много хубав мач, но не вярвам любимият ми отбор да победи - просто с тази игра, "Левски" не е за никъде..., но все пак 0:1
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
B__A__N__DA__TA написа:Аз мисля че Берое ще легнат.Иначе пак може да ги изхвърлят от групата
Страшен си Къци.Много се смяхме.
Троен мач. Няма голям смисъл от предварително пренавиване. Ще се говори след срещата.
- moreni_max
- Контакти:
Нека да направим един хубав великденски празник за всички! Ето я и страницата във фейсбук за това събитие: http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... ent_invite
Канете приятели и нека накрая се поздравим с победата!
Канете приятели и нека накрая се поздравим с победата!
- B__A__N__DA__TA
Mecho-Cuh написа:B__A__N__DA__TA написа:Аз мисля че Берое ще легнат.Иначе пак може да ги изхвърлят от групата
Страшен си Къци.Много се смяхме.
Пиши по темата,кво ги интересува хората,че се забавляваш с андроидите
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
Мача се очаква с голямо нетърпение от старозагорските привърженици. В последните два кръга отбора показа страхотна игра и момчетата ще излязат със самочувствие и настроение на терена. Всеизвестно е, че Берое играе силно срещу водещите отбори в първенството и допълнителна инжекция за футболистите ще бъде подкрепата от местните феновете, които несъмнено ще напълнят стадиона и заедно с футболистите и треньорският щаб ще се постараят отбора на Стара Загора да продължи да бъде непобеден на собсвения си стадион през настоящия сезон. Също факта, че нямаме победа над Левски послените 3 мача допълнително ще мотивира футболистите. Развалихме черната серия срещу Миньор, сега е ред на Левски!
1916'