Щом като е лаком гъз да си рита в Берое!
Спас Делев до сега получаваше към 3-4000 лева,а сега във Волга ще получава сигурно 5 пъти повече....
ЦСКА се отказа от Христов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: ЦСКА се отказа от Христов
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Щом като е лаком гъз да си рита в Берое!
Спас Делев до сега получаваше към 3-4000 лева,а сега във Волга ще получава сигурно 5 пъти повече....
След като това си го написал, искам да ми кажеш колко заплата е поискал Христов?
Искам да поздравя нашето ръководство за отстояването позициите на клуба.Много правилно сложиха клауза,при която,ако не се плати цялата сума,Тошко не може да бъде картотекиран в ЦСКА.Не успяха да ни прекарат,както направиха с много други клубове.Макар че се опитаха да ни измамят и не заслужават да им се върнат парите,ръководството правилно ще им ги върне,защото не са боклукчии и не им отиват циганските номера.Що се отнася до Тошко-ще се радвам през пролетта на мача в Стара Загора да накаже червените,а и всички останали,разбира се 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Явно това футболистче взима над 3 500лв. в Берое, щом отказва такава сума от ЦСКА 

от Beck's на 13 Яну 2011 16:06
Viktor4o_Rs написа:
Къде са тръгнали Титаните, щом не могат да платят 200 000 лева Предполагам, че и ако Делев не се разбере с Волга, ще пропаднат и другите им трансфери, а ако и Пирин ги съдят за Макенджиев и Костов, положението при тях съвсем е батак ...
Цялата истина е че ЦСКА днес разбраха за Бадема, че след няколко дни е свободен агент и вместо да се вътрят с 200 000лв. взимат доказан играч , без трансферна сума!
Не им берете грижа на Титан с тези 20 000 000лв, който взеха от банката , точно в момента не парите са им проблема. Ако успеят и Илиев да си вземат за без пари това ще е последния трансфер.Beck's
Лично съобщение
А аз ,доколкото зная,Бадема ще подпише с Литекс,както подписа и Янев.За Янев ме е яд,но за Бадема ми е все едно.Такива прелетни птички нямат място при нас.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
baltimore написа:delqnski47 написа:Щом като е лаком гъз да си рита в Берое!
След като това си го написал, искам да ми кажеш колко заплата е поискал Христов?
5000 lv.
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

По-добре, че Христов не отиде в ЦСКА, нищо добро не го чакаше там. А и през цялото време си личеше, че този трансфер за 200 000 няма как да стане, все пак ЦСКА продава Делев само за 120 000 евро, а ще дадът 200 000 за надоказал се бероец. Мисля си, че просто през цялото време са се надявали от Берое да им свалят цената.
БЕРОЕ, МАН ЮНАЙТЕД
motg написа:Явно това футболистче взима над 3 500лв. в Берое, щом отказва такава сума от ЦСКА
Ако взимаше толкова в Берое защо подяволите да отива в ЦСКА, та вие друго освен по-висока заплата, и няколко негри какво имате?
БЕРОЕ, МАН ЮНАЙТЕД
- Avgusta 1916
- Контакти:
Смех.
Не се разбрали за личните условия!!!!Разбрали го че не струва!!
Та той в Стара Загора взима по 1500 лв!!!Колко да е поискал??
Гроздето като е нависоко май киселее
Само дето го разкарахте момчето и му размътихте главата.Не знам Титан как я мислят от тук нататък , но с интерес очаквам 14.02. да видим каква ще я измъдрят от БФС.
Ще ви дам пример с трансфера на Иво Иванов в Левски лятото - сините го взеха и си платиха на секундата!
Не се разбрали за личните условия!!!!Разбрали го че не струва!!
Та той в Стара Загора взима по 1500 лв!!!Колко да е поискал??
Гроздето като е нависоко май киселее

Само дето го разкарахте момчето и му размътихте главата.Не знам Титан как я мислят от тук нататък , но с интерес очаквам 14.02. да видим каква ще я измъдрят от БФС.
Ще ви дам пример с трансфера на Иво Иванов в Левски лятото - сините го взеха и си платиха на секундата!
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
Не мога да разбера кой лъже...
1. Мениджъра, който заяви, че причината е НЕРАЗБИРАТЕЛСТВО ПО ПОВОД ЛИЧНИТЕ УСЛОВИЯ?
2. Лично момчето, което в интервю сподели, че няма проблем с ЦСКА, просто не е получил исканото...
3. ФК Берое, които заявяват, че не е платено.....
Според мен ръководството на Берое добре използва ситуацията да се издигне в очите на феновете. Иначе, защо взимат 66000 лв като първа вноска по трансфера.....не вярвам втората вноска да е уговорена за един ден по-късно от първата....
1. Мениджъра, който заяви, че причината е НЕРАЗБИРАТЕЛСТВО ПО ПОВОД ЛИЧНИТЕ УСЛОВИЯ?
2. Лично момчето, което в интервю сподели, че няма проблем с ЦСКА, просто не е получил исканото...
3. ФК Берое, които заявяват, че не е платено.....
Според мен ръководството на Берое добре използва ситуацията да се издигне в очите на феновете. Иначе, защо взимат 66000 лв като първа вноска по трансфера.....не вярвам втората вноска да е уговорена за един ден по-късно от първата....