Фенове на Берое счупили седалки на Герена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Фенове на Берое счупили седалки на Герена

Мнениеот Neron » 29 юли 2010 23:49

Дано Берое да продължи обаче от Левски да ги одрежат за стадиона да ходят да плащат по-скъп наем за Лазур.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
kiril74
Контакти:

Мнениеот kiril74 » 29 юли 2010 23:50

Чупенето на седалки и тем подобни е пълна селяния , независимо от това дали си фен на берое , левски или цска.Ако го направят и фенове на литекс пак ще съм на същото мнение .Ходим на мач на любимия отбор да го подкрепяме , а не дарушим нали така?

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 29 юли 2010 23:50

Айде айде..точно в сектор А тези седалки за подмяна да са 10-20 ;) Тъпа постъпка, но ако плати ръководството ви за подмяна - няма проблеми! :)
Изображение

GURKO 74
Контакти:

Мнениеот GURKO 74 » 29 юли 2010 23:51

Исперих написа:
GURKO 74 написа:но да ми излизаш с това за счупени седалки за подмяна

точно такива има

Не съм казал никъде, че няма седалки за смяна, ама дай да ги чупим умишлено за да се сети някой да ги смени ли? Следващия мач като дойдат къде ще седнат, на к.ра ми сигурно ;)

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 29 юли 2010 23:53

Да чупят колкото искат! Седалките трябва да са застраховани така или иначе. Щом няма пострадали - няма проблем. Майната й на злобата и караниците! Помията с отрова на розовите остави, нека те да си говорят каквото искат. Браво на Берое за резултата и за играта! Браво на многобройната публика дошла да подкрепи отбора си! Успех на Берое в реванша и занапред! А сега да му мислят беконите как ще треперят и реват в неделя!

П.П. Спрете с глупостите селяни - граждани! Има простаци навсякъде и във всеки град, селце и паланка.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Zola
Контакти:

Мнениеот Zola » 30 юли 2010 00:00

Първо, че Берое, ако продължи напред ще играе на Герена, защото са си платили и има договор и второ ще си платят и седалките. След всеки мач има определена бройка счупени или амортизирали седалки, които трябва да се сменят.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 30 юли 2010 00:08

Чупи-купи, какво толкова. Не ги хулете, защото едва ли е техен патент чупенето на седялки.
Евалларката на Берое. Искрено им пожелавам да се справят в реванша и да продължат, колкото и невероятно да изглежда. В края на краищата ПЪРВО сме българи и чак после "фенове" на отборите.
П.П. Заря напук правят само първосигналните. Без извинение, /Х/ис/т/п/ери/к/х.
Последна промяна от левскар07 на 30 юли 2010 00:16, променено общо 1 път.

ivan1964bg
Контакти:

Мнениеот ivan1964bg » 30 юли 2010 00:09

Аз не видях умишлено чупене на седалки. И чух интервюто с Баждеков. На въпрос: "Мислят ли за по-добра организация за реванша с Калмар, предвид очакване на повече подкрепа на стадиона" Той отговори освен резонните неща и че "трябва да се сменят 500 седалки в сектор А". Не е казвал дали са изпочупени на мача с Берое или са отдавна за смяна. Аз видях откъм сектор Г до оградата демонтирани точно около 500 седсалки. Надявам се че е говорил точно за тях.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 30 юли 2010 00:12

minyoro написа:Браво на феновете на Берое! Ама малко са счупили. Трябвало е всички седалки да са долу!

ти за тва никога няма да гледаш мач от лига европа със селското ти отборче, нека ти е :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 30 юли 2010 00:16

Neron написа:Току що казаха по Дарик че се изпочупени около 500 седалки в сектор А.Бива ли такова нещо бре старозагорци?Даваме ви стадион да играете на него в Европа вие трошите.

Те кога са виждали такъв стадион.

Върни се в “Берое”